Strategy traject

Meer klanten dankzij een winstgevende advertentie strategie

Aanbieding STRATEGY traject!

Je bent al ooit eerder begonnen met adverteren…

Maar het heeft niet gezorgd voor de resultaten die je voorbij ziet komen bij advertentie specialisten of andere ondernemers.

Je weet dat je veel meer uit je advertenties kan halen, maar je weet niet hoe je een strategie creëert die zorgt voor consistente cash dankzij advertenties.

Waarom vallen de downloads tegen van mijn gratis weggever? Waarom wordt er zo weinig gekocht op mijn bedankpagina? Hoe zorg ik er voor dat leads wél gaan kopen als ze op mijn salespage terecht komen?

Allemaal vragen die je hebt omdat je advertenties tot op heden nog steeds niet winstgevend zijn.

Je wilt een strategie die er voor zorgt dat jij geld gaat verdienen dankzij advertenties.

Want terwijl jij lukraak je instellingen, aanbod, advertenties en website aan het aanpassen bent, is er iemand anders die nu jouw klanten helpt omdat zij wél gebruik maakt van een strategie.

Tijd om adverteren te gaan zien als een investering die zich dubbel en dwars terugverdiend in plaats van ‘geld weggooien’!

Als jij besluit om aan de slag te gaan met een advertentie strategie, dan is het volgende voor jou mogelijk…

Nieuwe klanten zonder online actief te zijn:

Afgelopen maand was het zo druk dat ik mijn ads zelfs even heb uitgezet. De ads hebben mij €70 gekost en ik heb uiteindelijk €600 terug verdient. 

Lauri

Direct geld verdienen met je advertenties:

Echt heel fijn hoe je stap voor stap deelt hoe ik advertenties kan inzetten voor mijn bedrijf. Dinsdag heb ik een advertentie aangezet en gelijk diezelfde avond had ik al een verkoop en vandaag ook weer! Ik ben echt blij met jouw tips en kennis.

Ingrid

Niet meer afhankelijk van je online activiteit om aan klanten te komen:

Het is leuk om te merken dat ik nu regelmatig het aanbod op mijn bedankpagina verkoop en terwijl ik laatst lag te slapen had ik een cursus verkocht. Dat is leuk wakker worden!

Annelon

Samen aan de slag met een winstgevende advertentie strategie:

Ondanks diverse online trainingen die ik heb gevolgd over adverteren loop ik toch geregeld vast met mijn advertenties.

Ik wilde al zo lang zelfstandig mijn advertenties kunnen opzetten en dit heeft me echt geholpen. Ik zit pas 2 maanden in het traject maar heb nu 2 advertenties lopen en ben al erg blij met het resultaat. NU finetunen de komende weken en lekker doorgaan! Passief inkomen is geweldig! Heel fijn dat ik altijd mijn vragen kan stellen en op kort termijn antwoord krijg.

Extra bonus? Het puntensysteem!

Kirsten

Je wilt niet iedere dag online actief zijn om aan klanten te komen…

Je hebt niet altijd zin, tijd of energie om iedere dag actief te zijn op je online kanalen om aan nieuwe klanten te komen. Je wilt advertenties het werk laten doen.

Je weet dat het zorgt voor meer vrijheid, misbaarheid en passieve inkomsten binnen je bedrijf. Toch loop je regelmatig vast waardoor je nog totaal niet de vrijheid ervaart waar je zo op had gehoopt toen je startte met ondernemen.

En dat frustreert!

 • Je ziet continu beren op de weg, waardoor je niet serieus met je advertenties aan de slag gaat of hebt het idee dat je eerst je weggever, website of aanbod volledig op orde moet hebben vóór je kan starten met adverteren.
 • Je twijfelt of het niet gewoon een beter idee is om je advertenties uit te besteden. Helaas zitten hier alleen flinke kosten aan verbonden…
 • Je voelt de druk om continu ‘aan’ te staan en te posten op Instagram, want als je niks doet aan je marketing, dan komt er ook niks binnen.
 • Je ervaart adverteren als ingewikkeld en denkt dat je niet technisch genoeg bent.
 • Je bent bang dat adverteren niet voor jou zal werken en dat het enorm veel geld gaat kosten.

No worries, je bent niet de enige. Het is niet gek dat je vastloopt bij de ‘hoe’ en ongeduldig bent.

Een winstgevende advertentie strategie is niet in the blink of an eye bereikt. Rome is ook niet in een dag gebouwd. Maar als jij je aanmeldt voor het STRATEGY traject, dan betekent dit dat jij er voor wil gaan. Dat jij het vertrouwen hebt dat dit geld verdienen dankzij advertenties ook voor jou mogelijk is en dat je jezelf een bedrijf gunt waarin je kan genieten in plaats van continu hard te werken.

Ontdekken wat de juiste manier is voor jou? Hoe je een goede start maakt en welke strategie jou (meer) geld gaat opleveren?

Dat klinkt wel goed toch?

Je wilt je verzamelde leads omzetten naar klanten…

Het moeilijkste aan adverteren zijn niet de instellingen die je moet doen, maar het is het creëren van een strategie die er voor gaat zorgen dat je advertentie werkt.

Zonder goede strategie, geen converterende advertenties.

Alleen leren hoe je je advertenties instelt is niet voldoende om geld te gaan verdienen. Je wilt een strategie creëren die er voor zorgt dat je je verzamelde leads ook daadwerkelijk omzet naar klanten.

Dit is namelijk heel simpel als je strategie klopt en dat is de reden waarom ik als advertising strateeg het Strategy traject heb ontwikkelt.

Je wil namelijk niet alleen weten hoe je je advertentie instelt voor het beste resultaat, maar ook:

 • Welke mails je gebruikt als je adverteert op een masterclass
 • Hoe je een bedankpagina creëert die zorgt voor conversie
 • Hoe je je advertenties optimaliseert en op welke cijfers je wilt letten.

… Zodat deze resultaten ook voor jou mogelijk zijn

 

 

Wat anderen zeggen…

Waar ik voorheen op zo’n € 2,50 per ebook aanmelding zat zit ik nu onder de € 1 voor een webinar-aanmelding, dekte mijn bedankpagina-aanbod 80% van de advertentiekosten en had ik voor mijn allereerste webinarronde een ROI (Return On Investment) van 3,58! En dat terwijl ik nog nooit eerder een webinar had gegeven.

De samenwerking met Tara was echt boven verwachting. Niet alleen hielp ze me super diepgaand met het scherp krijgen van mijn doelgroep, ook de daadwerkelijke resultaten van de advertenties waren boven verwachting goed.

Twijfel je om met Tara aan de slag te gaan? Stel jezelf dan de vraag: ben ik serieus met mijn bedrijf, en wil ik werken aan een langdurig plan? Twijfel niet langer en gun jezelf, je bedrijf én je klanten deze stap. Met Tara heb je iemand die super betrokken is, realistisch, het geduld heeft je alles uit te leggen en een kei is in haar vak. Doen!

Ilse Stronks

Fotograaf

Gisteravond mijn advertenties aangezet en vandaag mijn eerste sale! Allemaal dankzij jouw hulp.

Monique

Ik twijfelde in het begin om advertenties aan te zetten voor mijn 3-daagse want je trekt er toch een koude doelgroep mee aan en durven die dan na zo’n 3-daagse wel al echt iets van je te kopen? Uiteindelijk tóch gedaan en ik had een lancering van 15k+ met een advertentiebudget van €300, dus mijn vooroordeel was hartstikke ongegrond.

Daphne Bargeman

Passief inkomen expert

Tara is voor mij dé go to ad expert en strategisch sparringspartner. Wat ik zo fijn aan haar vind is dat ze echt met je meedenkt! Niet alleen om de ad resultaten zo goed mogelijk te krijgen, maar ook over de rest van de klantreis.

Advertising is niet een kwestie van ‘ik gooi er €1 in en verwacht er meteen €10 uit’, het is een kwestie van experimenteren, verbeteren en doorzetten die verder gaat dan alleen het advertising stuk. Het is een partnerschap. En daar zit juist de meerwaarde voor succes. Tara wijst mij op mijn blinde vlekken – wat kan er beter aan de landingspagina, bijvoorbeeld – en ik kan heerlijk met haar sparren over nieuwe ideeën, innovatieve insteken en verbeteringen in de hele funnel. We willen allebei positieve verandering en een nieuw geluid in onze branche brengen, daarom werken we ook zo fijn samen. Ze is echt goud!

Marjolijn Desmet

Energetisch business mentor

Wat houdt het Strategy traject in?

1 jaar lang ga jij aan de slag met het creëren, fine-tunen en behouden van een winstgevende advertentie strategie, zodat jij een bedrijf creëert wat niet afhankelijk is van jouw online activiteit om aan klanten te komen. Je leert alle strategie-skills die je nodig hebt als ondernemer om meer geld te gaan verdienen dankzij advertenties. 

7 modules, tientallen trainingsvideo’s, hands-on tutorials, templates, begeleiding, Q&A’s en een flinke dosis motivatie staat op jou te wachten!

Aanbieding STRATEGY traject!

1. Strategy Academy

In deze online leeromgeving krijg je toegang tot 7 modules met 20+ lessen, praktische templates en opdrachten. De persoonlijke begeleiding die je van mij krijgt is jouw stok achter de deur. Ik help je met concrete acties en doelen stellen! Regelmatig ontvang je een mail met daarin advies waar je mee aan de sga kan om next-level te gaan in jouw advertentie proces. Je leert écht praktisch gezien alles wat je moet weten voor het creëren van een winstgevende advertentie strategie. Niet alleen kennis over hoe je je advertentie instelt, maar vooral over de hele strategie die je eromheen creëert. Van converterende opt-in-pagina’s maken tot het stuk mindset over je advertentiebudget bepalen. Niks blijft onbehandeld!

2. Advertising Club

In deze online community kan jij jouw vragen stellen en deelnemen aan de Q&A’s. Hier staan berichten voor je klaar waarin ik jou meeneem in inzichten, strategieën en updates rondom advertising. Ik ben een jaar lang jouw accountability buddy en advertising strateeg. Het enige wat jij moet doen is bereid zijn om met advertising aan de slag te gaan!

Dit ga je leren:

1 jaar lang leer je praktisch alles over hoe je een winstgevende advertentie strategie creëert. Een krachtige combinatie van praktische (online) marketing en adverteer kennis, hands-on advertising strategieën en mindset ontwikkeling. Concreet en direct toe te passen in jouw advertising (en business) strategie.

Module 1: de Facebook Business Manager

 • Alles over het technische aspect wat komt kijken bij het instellen van je advertentie account. 
 • Wat je moet instellen om er voor te zorgen dat je de resultaten van je advertenties kan bijhouden in het advertentiebeheer.
 • Hoe je standaard en aangepaste gebeurtenissen kan bijhouden in het systeem.
 • Een rondleiding door het ‘doolhof’ (a.k.a. de Facebook Business Manager).

Module 2: voorbereiding om te starten met adverteren

 • Welke verschillende strategieën zijn er om te starten met adverteren.
 • Wat je kan verwachten zodra je campagne live staat.
 • Het ontwikkelen van een lange termijn strategie. 
 • Wat je kan verwachten van de kosten van je advertenties en hoe je vanuit vertrouwen advertentiebudget investeert.
 • Wat je wel/ niet wilt doen als je je campagne publiceert.

Module 3: advertentie strategie

 • Welke verschillende doelstellingen zijn er en wanneer kies je voor welke doelstelling.
 • Verschillende strategieën die je kunt inzetten per doelstelling.
 • Het creëren van een ijzersterke klantreis voor jouw advertenties (weggever, website pagina’s en funnelmails)
 • Praktische templates om je belangrijkste pagina’s als je adverteert te herschrijven.
 • Een deep dive in jouw doelgroep

Module 4: doelgroeptargeting

 • Info over de verschillende targetingopties die je kan selecteren om jouw doelgroep te bereiken.
 • Hoe je aangepaste, opgeslagen en vergelijkbare doelgroepen maakt.
 • Waar je op wilt letten als je de doelgroep gaat instellen die je wilt bereiken met je advertenties. 
 • Hoe je het beste de doelgroep bereikt die jouw volgende lead of klant wordt.

Module 5: advertentie maken

 • Alles over de verschillende plaatsingen waarop je kan adverteren en waarom je wel of niet voor bepaalde plaatsingen kiest.
 • Hoe je een advertentie maakt die zorgt voor aandacht en aanmeldingen.
 • Hoe je teksten schrijft die zorgen voor meer conversies.
 • Hoe je dé advertentie maakt waarmee je passief geld verdient. 

Module 6: campagne opbouwen

 • Hoe je een campagne instelt op basis van verschillende doelstellingen/ strategieën.
 • Wat voor campagne je instelt die bijdraagt aan jouw advertising goal.

Module 7: optimaliseren

 • Hoe je een campagne optimaliseert van 50 naar 500 aanmeldingen.
 • Welke statistieken en cijfers je op wilt letten als je gaat optimaliseren.
 • Hoe je resultaten analyseert en optimaliseert.

Advertising Club

 • 1x per maand een live Q&A*
 • Ondersteuning in de community.
 • Trainingen van andere experts.
 • Stapsgewijze methode via de mail.
 • Scoor punten en win nóg meer 1 op 1 begeleiding (denk aan: 1 op 1 sessie, ik die je advertentie(account) instel, feedback op je advertentie strategie).

*indien minimaal 2 personen aanwezig zijn.

Dankzij het strategy traject…

→ Kan jij online actief zijn wanneer jij daar zin in hebt in plaats van dat het voelt als een ‘moet’-je. Jouw advertenties doen namelijk het werk voor jou.

→ Je leert wat er voor nodig is om succesvol te kunnen starten met adverteren.

→ Je komt in de actiestand. Je gaat van: ik wil iets doen met advertising. Naar: een concrete strategie die jou resultaat brengt. 

→ Je ontvangt berichtjes en bestellingen van potentiële klanten die bij jou terecht zijn gekomen naar aanleiding van jouw advertentie(s).

→ Je weet hoe je een advertentie instelt in de Facebook Business Manager en welke instellingen belangrijk zijn om jouw doel te kunnen bereiken.

→ Budget uitgeven aan jouw advertenties voelt niet meer als iets spannends, maar als een investering: je krijgt er namelijk resultaat voor terug.

→ Je kan jouw advertentie strategie optimaliseren, waardoor je nog meer resultaat gaat halen uit jouw zichtbaarheid zonder dat je actief bent online. Je hebt een lange termijn strategie ontwikkelt (en niet alleen een quick fix).

Hi ik ben Tara

In 2020 startte ik mijn onderneming met een angststoornis en kreeg ik uitspraken te horen als: ‘je kan nog niet eens een volle werkweek werken, laat staan een eigen bedrijf runnen’, ‘ondernemen is hard werken en dat kan niet met een angststoornis’.

Iets in mij zei dat ik het risico moest nemen. Zonder diploma, zonder buffer en een bankrekening die €900 in het rood stond…

In minder dan een halfjaar tijd haalde ik mijn eerste €8000 maandomzet en had ik al meer dan 500 vrouwen mogen helpen met hun online zichtbaarheid door middel van mijn aanbod.

Toen ik startte wist ik meteen hoe belangrijk het was om een bedrijf op te bouwen die niet instort als ik een keer niet in staat was om te werken.

Iedere ondernemer kan in een onverwachte situatie terecht kan komen waardoor je bedrijf niet de nummer 1 prioriteit is en op dat moment ben je blij als je geld blijft verdienen, ook als je er even niet bent.

Dat is wat adverteren voor jou kan betekenen.

Naast passief inkomen en een consistente klantenstroom zorgt het er ook voor dat je niet continu ‘aan’ hoeft te staan en afhankelijk bent van je online activiteit om aan klanten te komen. Zo kan jij je focussen op het gene wat écht belangrijk is in het leven!

Als advertising strateeg heb ik al meer dan €500.000 advertentiebudget uitgegeven…

Ik kan dus wel met zekerheid zeggen dat ik weet wat wél en wat niet werkt als je als ondernemer advertenties gaat inzetten. 
Om een bedrijf te creëren wat niet instort als jij er een keer niet bent is het hebben van een advertentie strategie het grootste kado wat je jezelf kan geven als ondernemer.

Dus wil jij adverteren zodat je niet meer afhankelijk bent van je online activiteit om aan klanten te komen? Dan is het strategy traject voor jou.

 

Strategy jaartraject

€1500 

(of 2 termijnen van €775 of 12 termijnen van €130)

➝ Toegang tot de Strategy academy 

➝ Toegang tot de Advertising Club.

➝ Stapsgewijze methode via de mail.

➝ Live Q&A’s en begeleiding in de community.

Aanbieding STRATEGY traject!

Ik wilde zo graag beginnen met adverteren, maar het nog niet uitbesteden (ik leer graag eerst zelf hoe iets werkt). Door de korte, praktische video tutorials had ik binnen 1 dag mijn eerste advertentie online staan. En niet alleen online, deze advertentie loopt nu twee weken en ik heb nieuwe volgers (wat niet eens het doel was) én aanmeldingen! Wil je zelf aan de slag met adverteren? Dan raad ik je dit traject aan. Niet uren-, dagen-, wekenlang proberen, nee, gelijk resultaat!

Judith

De manier waarop Tara je meeneemt door het proces van het uitenken en opzetten van je advertenties is echt mega waardevol, dit raad ik iedereen aan die aan de slag wilt met advertenties. Dankjewel Tara voor het maken van dit traject, dit maakt de stap naar je marketing automatiseren nog een stuk kleiner en de vrijheid van ondernemers groter. I love it!

Anouk Martens

Online workflow strateeg

Ik wist dat adverteren me zou kunnen helpen om mijn bedrijf verder te laten groeien, maar ik had geen idee waar te beginnen. Daarom schakelde ik Tara in. Waar ik tot op dat moment alleen maar problemen zag, kwam Tara direct al met allemaal potentiële kansen. Haar enthousiasme zorgde ervoor dat ik het leuk vond om met mijn ads aan de slag te gaan.

Hanneke

Stress- en loopbaancoach

Ik had al eerder advertenties aangezet maar was nooit helemaal tevreden over het resultaat. Daarnaast miste ik een plek om feedback en hulp te kunnen vragen. Dit is precies wat je in dit traject krijgt. 

Tara geeft fijne en duidelijke adviezen waar ik weer mee aan de slag kan. Het geeft me de zelfvertrouwen boost die ik nodig had om de advertenties aan te laten staan.  Ik kan dit traject dus zeker aanraden!

Arlette

Sieraden webshop

FAQ

Veelgestelde vragen

Wanneer start en eindigt het traject?

Nadat je je hebt aangemeld krijg je binnen 5 minuten een mailtje met daarin een link om toegang te vragen tot de Facebook community (de Advertising Club).

Ook krijg je toegang tot de vernieuwde Strategy academy. Je ontvangt een mail met de inloggegevens en krijgt stapsgewijs toegang tot alle 7 modules.

Verder wordt je via de mail op de hoogte gehouden met een duidelijk stappenplan waar je de focus op wilt leggen in jouw proces richting een winstgevende advertentie strategie. En krijg je opdrachten waarmee je punten kan verdienen.

Je hebt één jaar toegang tot de academy en de online community vanaf het moment dat je je aanmeldt.

Voor wie is dit traject geschikt?

Al ruim 100 ondernemers hebben het jaartraject succesvol afgerond. Dit waren o.a. diverse soorten coaches, VA’s, kennisondernemers, trainers, consultants, social media specialisten, online ondernemers met een online programma, webshopeigenaren en nog meer.

Het traject is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die in de opstart- of groeifase van hun bedrijf zitten. Je draait momenteel tussen de €0,- en €3000,- omzet en je wil doorgroeien naar een consistente omzet van €5000,- en meer per maand.

Je hebt al ooit eerder geadverteerd, maar het heeft je niet opgeleverd wat je wilde, je bent aan het adverteren maar weet niet goed wat je nu kan tweaken om er voor te zorgen dat er een consistente klantenstroom ontstaat of je hebt nog nooit geadverteerd maar je wilt het graag goed doen. 

Als jij je in één of meerdere van bovenstaande scenario’s herkent, dan is dit traject voor jou geschikt. 

Wat is de investering?

Je betaalt €1500 voor dit jaartraject. Je kan er ook voor kiezen om in 2 termijnen of in 12 termijnen te betalen.

Ik ben niet technisch. Kan ik dan adverteren?

Ja, zeker weten! Technische kennis heb je niet nodig. Doordat ik in dit traject instructie video’s en tutorials met je deel kan je precies de stappen volgen die ik uitleg. Je hoeft het dus niet zelf uit te zoeken. Heb je een keer een vraag, ben je bang dat je iets niet goed hebt gedaan, of ziet het er op jouw scherm toch iets anders uit? Dan kan je altijd aan de bel trekken in de Advertising Club (online community) en dan help ik je verder. 

Is het ook interessant voor mij als ik nog niet weet waar ik mee wil adverteren?

Juist! Ik deel welk type aanbod geschikt is om mee te adverteren en je leert hoe je een aanbod creërt om mee te adverteren. Zo weet je zeker dat je het op de juiste manier doet.

Is het traject ook geschikt als ik wil leren adverteren op Google of Linked-in?

Nee, helaas. Dit traject is echt gericht op het ontwikkelen, creëren, beheren en masteren van Facebook & Instagram advertenties. 

Wat als ik niet bij de live Q&A's aanwezig kan zijn?

De live Q&A’s worden gegeven op verschillende momenten zodat er rekening wordt gehouden met ieders agenda. De opname van de Q&A’s worden gedeeld in de Advertising Club, zodat je deze altijd kan terugkijken.

Waarom duurt het traject een jaar?

Het kan zo zijn dat je hebt gemerkt dat je advertenties voor een periode lekker lopen en dan ineens niet meer.

Of dat je veel leads hebt verzameld, maar dat ze geen klanten worden.

Dat gebeurt er wanneer je strategie niet 100% goed is. Natuurlijk is het dan zonde als je niet weet wat je moet doen om dit te verbeteren.

Je kan dan wel geleerd hebben hoe je moet adverteren en welke instellingen je moet aanpassen, maar daar heb je op dat moment niks aan.

Een winstgevende advertentie strategie is niet in een paar maanden gerealiseerd. Nu is het zeker niet zo dat het maaaanden duurt voordat je resultaat gaat merken, maar Rome is ook niet in één dag gebouwd. Je zal merken dat er soms periodes zijn dat je advertenties beter presteren dan anders. Op dat soort momenten wil je weten wat je kan finetunen om er voor te zorgen dat het weer binnen no-time resultaat oplevert.

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Jazeker!

Bij het afrekenen heb je de optie om je btw-nummer in te vullen. Deze verschijnt dan op de factuur.

Ik heb nog nooit geadverteerd. Is het dan iets voor mij?

Zeker! Het traject is dan ook iets voor jou. Ik neem je stap voor stap mee in wat er precies voor nodig is om te kunnen starten met adverteren en hier zo snel mogelijk nieuwe klanten uit te halen. 

Klaar om meer klanten te krijgen dankzij een winstgevende advertentie strategie? 

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS