show yourself!

The Social Superwoman School

Leer in 10 weken alles over het maken van een powerfull instagram strategie en het ontwikkelen van een groeimindset, zodat jij vol zelfvertrouwen online zichtbaar bent en de super-klanten aantrekt die bij jou passen. 

Because you are a superwoman!

Tijdelijk 100 euro korting! + BONUSSEN

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Show your sparkling self online & creëer een powerfull Instagram strategie

The Social Superwoman School is dé online school voor vrouwen die graag meer uit hun online zichtbaarheid willen halen. In dit programma deel ik met jou hoe ik in een halfjaar tijd ervoor heb gezorgd dat ik kan leven van mijn business dóór instagrammarketing succesvol in te zetten.

Ben je al een tijdje aan het ondernemen en weet je eigenlijk diep van binnen dat je meer uit Instagram kan halen? Je vind Instagram wel een interessant platform maar je hebt misschien het idee dat het super veel tijd kost voordat je er echt resultaat uit kan halen? Dan ben jij een social superwoman to be.

Meld je nu aan en claim toffe bonussen van grote ondernemers waar ik mee samenwerk én krijg maar liefst 100 euro korting!

Als je mij een jaar geleden had verteld dat ik binnen 6 maanden een goedlopende business zou hebben dankzij Instagram dan had ik je niet geloofd. Mijn ondernemersreis begon namelijk met het herstellen van een angststoornis… en ondernemen met een angststoornis is onmogelijk.

Toch? Of niet?

Misschien herken je dit ook wel?

→   Je ‘doet maar wat’ op Instagram en je merk dat het enorm veel tijd en energie kost.

→   Je vindt Instagram wel een interessant platform, maar je hebt er nog moeite mee om jouw plek te claimen of je weet  niet hoe je dit moet doen.

→   Je haalt zo nu en dan klanten uit Instagram, maar je hebt eigenlijk geen idee waar dat door komt of hoe je er voor kan zorgen dat je dit kan blijven toepassen.

Hoe fijn zou het zijn als jij…

→   Een Social Superwoman Strategie hebt waardoor je weet hoe je Instagram en andere marketingtools in kan zetten voor jouw bedrijf?

→   Meer rust krijgt en plezier ervaart, doordat je altijd inspiratie hebt voor content én weet op welke manier je welke content-features het beste kan inzetten?

→   Meer succes en sales haalt uit Instagram doordat je een band op kan bouwen met de mensen die jou volgen, waardoor zij sneller klant worden?

→   Zichtbaarder wordt en jouw doelgroep bereikt op een manier die bij jou past en goed voelt (doei, geforceerde verkooppraatjes)?

→   Door jouw kennis anderen kan inspireren, motiveren en waarde kan overbrengen?

→   Meer vrijheid ervaart, doordat je de mogelijkheid hebt om passief inkomen te genereren?

In dit programma leer ik jou hoe jij door een authentieke strategie meer resultaat gaat halen uit Instagram, op een manier die bij jou past en aansluit bij jouw kernwaarden!

dit krijg je allemaal

Wat houdt de Social Superwoman School in?

De Social Superwoman School is een online coach programma. Het programma bestaat uit 9 modules. Iedere week komt een nieuwe module vrij en in week 10 is er tijd voor een evaluatie.

→   Persoonlijke begeleiding en feedback binnen de groep
→   Praktische videolessen in 9 modules
→   Waardevolle bonussen van andere experts
→   Levenslang toegang tot de online leeromgeving
→   Downloads in de vorm van werkboeken + handleidingen
→   Toegang tot een waardevolle community met gelijkgestemden
→   Één keer in de twee weken een live Q&A waarin jij al je vragen kunt stellen

Na 10 weken blijf je toegang houden tot ALLES + toekomstige updates over Instagrammarketing zodat je altijd up-to-date blijft. Je kunt alles dus op jouw eigen tempo volgen.

social superwoman

Voor wie is het programma geschikt?

Dit programma is voor ondernemers die al actief zijn op Instagram, maar nog niet het resultaat eruit halen dat ze eruit willen halen. Jij zit niet alleen op dit platform, omdat jij je puur focust op meer volgers, maar jij wilt anderen écht inspireren en helpen met jouw aanbod.

Jij voelt aan alles dat je een groot succes wil maken van jouw bedrijf en je bent bereid om hier 110% voor te gaan!

De training is geschikt voor alle soorten ondernemers. Of je nou een dienst of product verkoopt. Of beide.

Het is perfect voor jou als je…

→   Niet alleen meer klanten uit Instagram wilt halen, maar écht impact wilt maken met jouw Instagrampagina.
→   Droomt van een succesvolle business en de voordelen die daarbij komen kijken.
→   Alles wilt leren over instagrammarketing.
→   Bereid bent om tijd en energie te investeren.
→   Er helemaal klaar voor bent om jezelf te laten zien op een manier die bij jou past (en die ongeforceert voelt).
→   Alles wilt leren over adverteren op FB en IG.

Voel je op de meeste punten hierboven een HELL YES? Dan ben jij een Social Superwoman to be! Omdat jij er als eerste bij bent krijg je nu 100 euro korting!

9 verschillende modules

Inhoud Social Superwoman School

In 9 modules leer je praktisch alles over hoe je een succesvolle en unieke Instagram strategie maakt. In dit programma leer je o.a. het maken van een contentstrategie, productaanbod lanceren via Instagram, adverteren op Facebook en Instagram en nog veel meer.

Dit zijn alle modules:

Module 1: Jouw Social super-mindset

Online zichtbaar zijn brengt onzekerheid met zich mee, daarom is het belangrijk om te starten met het krijgen van een social super mindset. Jij wordt je bewust van de beperkende overtuingen, waardoor je business online nu nog niet is waar je zou willen dat die zou zijn. Jij krijgt vertrouwen in jezelf en gaat leren om online impact te maken!

Module 2: Jouw social super-verhaal

Jij gaat jezelf laten zien door middel van jouw Social Superverhaal. Jij zorgt voor connectie en herkenning met/ door jouw ideale klant. Je wordt je bewust over hoe ons brein werkt met betrekking tot sales en leert jouw doelgroep bereiken door de uitstraling van jouw Instagrampagina.

Module 3: Jij en jouw super-klant

Jij gaat jouw doelgroep bereiken op Instagram. Je leert waarom het zo belangrijk is om een specifieke doelgroep te kiezen en weet hoe jij deze kan bereiken. Je leert de succesprincipes van jouw aanbod verkopen bij jouw doelgroep (en nee, dit heeft niks te maken met jouw aantal volgers). 

Module 4: Jij en jouw social super-content

Jouw persoonlijke contentstrategie gaat ervoor zorgen dat jij consistent en vol inspiratie zichtbaar bent, maar ook zichtbaar blijft. Mijn contentstrategie zorgt ervoor dat ik dagelijks interactie en betrokkenheid heb met mijn doelgroep. Dit ga jij ook leren in deze module.

Module 5: jij en jouw superbrand

Personal branding zorgt ervoor dat jouw doelgroep sneller een connectie met jou voelt en jou vertrouwd. In deze module ga jij jezelf onderscheiden en impact maken door middel van het inzetten van personal branding op Instagram. 

Module 6: jij en jouw social statistieken

Cijfers zijn je beste vriend, wanneer je strategisch aan de slag wilt gaan met jouw Instagramkanaal. In deze module leer jij alles over jouw statistieken en hoe jij deze in jouw voordeel kan gebruiken, zodat je meer mensen bereikt en inspeelt op de behoefte van jouw volgers.

Module 7: jij en jouw social super-activiteit

Actief zijn op Instagram, is een ding. Actief zijn op dé goede manier op Instagram, is een tweede. In deze module leer jij alles over Instagrammarketing en over hoe het algoritme werkt. In deze module leer jij om met minder tijd kwijt te zijn, doordat jij weet hoe je jouw Instagramactiviteit optimaal in kan zetten, nog steeds evenveel interactie en betrokkenheid te genereren op jouw Instagramkanaal.

Module 8: jij en jouw social super-aanbod

In deze module ga je aan de slag met jouw productaanbod en leer jij een verkoopstrategie waarmee je kan gaan verkopen via Instagram. Ook krijg je meer informatie over de voordelen van het inzetten van automatiseringen en andere online kanalen.

Module 9: jij en jouw social super-advertenties

Hoe bereik je jouw doelgroep nou naast Instagram? In deze module ga je aan de slag met het maken van een gratis weggever, waarmee je gaat adverteren op Facebook en Instagram en contactgegevens van jouw doelgroep gaat verzamelen. 

De totale waarde van dit programma inclusief bonussen is €1.102,50, maar voor deze try out ronde betaal jij tijdelijk maar €697,- ex btw.

wat anderen zeggen

Als business coach vind ik het geweldig om mijn kennis, inzichten en verhalen via Instagram te delen. Dit doe ik al zeker 3 jaar met veel succes. De afgelopen maanden is mijn business razend snel gegroeid. Ik merkte dat ik hierdoor steeds minder structuur had in het plaatsen op Instagram. Terwijl ik weet hoe belangrijk het is voor je business. 80% van mij klanten komt uit dit kanaal. Ik ben gaan samenwerken Tara voor een content planning. En wauw wat een waarde krijg je. Tara helpt jou om de ideeën die in je hoofd zitten door te vertalen naar een goede content planning. Waardoor ik veel meer rust en structuur ervaar. Ook denkt ze mee hoe je je aanbod op een fijne manier kan promoten tussen de waardevolle posts.

Daarbij kijkt Tara echt naar jou als ondernemer. Haar aanpak is dus zeker niet one size fits all. Maar echt 100% op maat gemaakt. Zelf vind ik het belangrijk om vanuit flow en intuïtie mijn content te produceren. Dit is iets waar Tara rekening meehoudt.

Ik ben super echt ontzettend blij met de content planning van Tara. En zou haar echt aanbevelen aan iedere ondernemer die (1) minder tijd wil kwijt zijn aan Instagram content (2) meer impact wil maken met een gedegen content strategie/planning.

Sharona Bolander

Business coach

Voordat Tara me hielp wist ik vaak niet goed wat ik moest posten én wilde ik hier ook niet te veel tijd aan besteden om over na te denken. Ik vind het belangrijk dat mijn content aansluit bij de wensen en behoeften van mijn doelgroep. Maar telkens opnieuw bedenken wat dat dan moest zijn lukte me niet. Door Tara loopt dat nu mega goed! Elke maand krijg ik een document met mega veel inspiratie en een hele duidelijke houvast voor de te maken posts en andere content op Instagram. Daarnaast geeft ze super duidelijke statistieken en merk ik zelf ook echt dat mijn bereik en interactie stijgt! En boven alles is Tara echt een feestje om mee te werken! Aanrader voor iedereen!enten en tips betekenen heel veel voor me.

Simone

Leerexpert, Pluk leren

deze eerste ronde inclusief

5 waardevolle bonussen 

Omdat ik dit programma voor de eerste keer geef en het dus een try-out is betaal je maar 797 euro én krijg je maar liefst 5 extra bonussen van toffe ondernemers waar ik mee samenwerk:

Dit zijn alle bonussen:

BONUS 1

De Heart Centered Social Sales Cursus van businesscoach Sharona Bolander. In deze cursus leer jij een strategie waardoor je precies weet wat je moet doen om succesvol je producten en diensten online te verkopen. En vooral hoe je dat doet op een relaxte en authentieke manier, zodat je echt plezier krijgt in het promoten van je bedrijf. Geen pusherige marketing- en salestrucjes, maar tips en technieken die je kunt inzetten vanuit je hart. (t.w.v. €97,-)
bonus 2
De interactieve video-training ‘Kickstart jouw online training’ van Simone Plukkel. In deze videotraining leer jij op een inspirerende dynamische manier hoe jij een ijzersterke structuur en opbouw voor jouw eigen online training neer kan zetten. Je leert hoe jij al die kennis uit jouw hoofd kan halen en hiermee een logische route voor jouw deelnemers kan maken. Je krijgt duidelijke tips over hoe jij goede lessen maakt en wordt geholpen met de keuze voor een online omgeving voor jouw online training, zodat je deze ook snel kan delen met jouw doelgroep! (t.w.v. €77,-)
bonus 3
Het Instagram Dashboard van Hebe – bureau up. Dit Instagram dashboard helpt jou om alle statistieken van wat je doet op Instagram op een rijtje te krijgen. Inzicht te krijgen in welke content op Instagram goed werkt voor jou en welke minder. Tijd te besparen in plaats van zelf op Instagram alle statistieken bij elkaar te verzamelen en te groeien op Instagram door een data-driven aanpak. (t.w.v. €57,50)
bonus 4
De Online Business Boost Cursus van Elisha Laisina – Xplore online. In deze cursus leer jij welke stappen je kunt zetten om consistent leads en klanten aan te trekken, zodat jij je marketing zo in kan richten dat het past bij jou en jouw bedrijf.(t.w.v. €47,-)
bonus 5
BONUS 5: De insta mindset cursus van mij (Thee met Tara). In deze cursus leer jij om vol zelfvertrouwen zichtbaar te zijn op Instagram. Jij leert hoe jij jouw verhaal kan omzetten in jouw kracht. Jij gaat leren hoe jij jezelf kan onderscheiden en trekt moeiteloos de doelgroep aan die bij jou past en zich herkent in jouw verhaal. (t.w.v. 27,-)

De totale waarde van dit programma inclusief bonussen is €1.102,50, maar voor deze try out ronde betaal jij tijdelijk maar €697,- ex btw.

Dit ga jij bereiken!

Dit programma heet niet voor niks The Social Superwoman School. De focus op dit programma wordt dus echt gelegd op JOU en jouw unieke kwaliteiten.

In 10 weken tijd leer ik jou alles over hoe jij een powerfull Instagram strategie kan creëren en hoe jij jouw sparkling self kan laten zien op een manier die goed voelt en bij jou past. Na dit programma ben jij een Social Superwoman en bezit jij alle kennis en skills met betrekking tot (Instagram)marketing.

Door mijn ervaring als Instagramcoach en influencer heb ik geleerd hoe ik een merk om mezelf heen kan bouwen en doordat ik mijn unieke kwaliteiten ben gaan tonen, mijn kwetsbaarheid ben gaan delen en mijn verhaal vertel, heb ik binnen no-time ervoor gezorgd dat ik kan leven van Instagram. Dit alles ga ik jou ook leren, zodat jij direct de juiste stappen kan zetten naar meer succes op Instagram en geen fouten hoeft te maken, want dat heb ik al voor jou gedaan.

Aan het einde van dit programma…

→  Weet jij welke activiteiten op instagram zorgen voor meer verbinding, zodat jouw doelgroep uiteindelijk gaat kopen bij jou.

→  Krijg jij een betere band met de mensen die jou al volgen (en ja je kan ook klanten uit instagram halen als je ‘maar’ (een paar) honderd volgers hebt.

→  Durf jij jezelf te onderscheiden, waardoor jouw doelgroep voor jou kiest. 

→ Laat jij je niet meer tegenhouden door  beperkende overtuigingen/ gedachtes m.b.t. jouw online zichtbaarheid.

→  Spreek jij díe super klant aan op instagram en kan jij die persoon verder helpen d.m.v. jouw aanbod

→  Ben jij zichtbaar (zelfs als je niet fysiek online bent) doordat je leert adverteren op instagram en facebook.

→ Weet jij welke andere online kanalen jij kan inzetten om een passief inkomen te genereren.

Na dit programma kan jij via jouw Instagramkanaal precies inspelen op de behoefte van jouw super-klant, trek jij de doelgroep aan die bij jou past, onderscheidt jij jezelf en ben jij zichtbaar op een manier die bij jou past.  ga je strategisch te werk  weet jij precies wat de reden is dat mensen van jou gaan kopen via Instagram, weet jij hoe je dit kan blijven toepassen en weet jij precies te benoemen waarom jij de persoon bent waar jouw superklant naar opzoek is.

instagramcoach

Wie is Tara?

Ik ben Instagramcoach en personal cheerleader voor the underdog! Samen transformeren we jouw onzekerheid over online zichtbaarheid tot inspiratie, vertrouwen en waarde. Zodat je zichtbaar kunt zijn op een manier die veilig voelt en bij je past!

Omdat ik al jaren lang actief ben op Instagram weet ik alles over Instagram marketing. Ik combineer marketing en personal branding om van jouw Instagrampagina het visitekaartje van jouw bedrijf te maken, waardoor jij je droomklant aanspreekt. Mijn diensten zijn gericht op jouw persoonlijkheid, zichtbaarheid en inspiratie.

In de tijd dat ik actief was als influencer wist ik al snel de 8.000 volgers aan te tikken en werkte ik samen met bedrijven als: Zinzi, Black & Decker en Coca Cola. Ik vond de online wereld zó leuk en inspirerend, maar ik merkte ook al snel dat er behoefte was aan een realistischer beeld op Social media. Een behoefte die ik deelde aangezien ik vaak het gevoel had dat ik alleen was in mijn reis naar herstel van een angststoornis…

Ik besloot om het roer om te draaien en om met mijn kennis over Instagram marketing en ervaring als influencer, ondernemers te helpen om meer succes te halen uit Instagram. Ik wilde ondernemers met een groter doel/ missie, unieke persoonlijkheid en waardevol verhaal leren om zichzelf als merk te presenteren om zo hun online podium te claimen en een échte connectie aan te gaan met de doelgroep die perfect bij hen past!

Doordat ik mijn kwetsbaarheden ben gaan laten zien en mijn verhaal ben gaan delen, werk ik nu samen met toffe ondernemers. Ook heb ik al meer dan 100 andere vrouwelijke ondernemers succesvol mogen helpen met hun online zichtbaarheid.

Wil jij dit ook? Dan is de Social Superwoman School perfect voor jou! In dit programma ontwikkel jij een persoonlijke, winstgevende Instagram strategie om ALLES uit dit kanaal te halen.

social superwoman school

Zo werkt het

Op 15  februari start The Social Superwoman School. Het programma bestaat uit 10 weken met 9 modules. Elke week ontvang je automatisch een bericht van mij dat er een nieuwe module beschikbaar is. Jij volgt de modules en je kunt jouw vragen/ opmerkingen naar mij sturen, zodat ik jou feedback kan geven en kan helpen om ALLES uit het programma te halen. In dit programma heb ik plek voor 15 ondernemers.

faq

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering is nu tijdelijk €697,- excl. BTW. Heb jij je aangemeld voor de wachtlijst? Dan krijg je deze try-out ronde een MEGA korting + bonussen. 

Klik hier om je aan te melden voor de Social Superwoman School >

Kan ik in termijnen betalen?

Ja zeker! Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen van 498,50. De eerste termijn kun je via iDeal betalen en voor de overige termijnen ontvang je na 30 dagen een factuur die je zelf dient te voldoen.

Klik hier om in twee termijnen te betalen >

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

 Jazeker! Als je mij even een mailtje stuurt dan help ik je met de aangepaste factuur.

Klik hier om de Social Superwoman School aan te vragen met aangepaste factuur >

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS