GRATIS NIEUWSBRIEF

Adverteren voor dummies

Omdat iedereen kan leren adverteren op Facebook & Instagram 

F*CK adverteren! Het is veel te ingewikkeld! 😵

Denk jij dat ook weleens? Ben jij die ondernemer die nog niet adverteert, omdat je er voorheen alleen maar geld aan kwijt bent geraakt of heb je geen idee WAAR en HOE je moet beginnen?

Word je gek van  andere ondernemers die wél succes halen uit advertising en ben je bang dat dit voor jou niet is weggelegd?

Ik snap het. Adverteren is een vak apart, maar geloof me: het is geen rocket science.🤯

Starten met adverteren is zoveel makkelijker als iemand het op een geduldige en behapbare manier uitlegt en om die reden ben ik aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwsbrief, namelijk: adverteren voor dummies! 🤓

Ontvang een paar keer per maand een uitgebreide mail met een super makkelijke advertising tip, die jij direct kan toepassen waardoor jij weer een stapje dichterbij een winstgevende advertising strategie komt!

Deze nieuwsbrief is NIET voor jou als…

…Je al kennis hebt over de Facebook pixel, aangepaste conversies en andere technische advertising termen.

…Je er van overtuigd bent dat je net zo goed met de ‘promoten-knop’ kan adverteren en verder wil blijven adverteren in onwetendheid.

…Je nu al klanten en leads haalt uit jouw advertenties.

…Je liever niet op een humoristische en laagdrempelige manier mails wil ontvangen.

Deze nieuwsbrief is WEL voor jou als…

…Je een enorme weerstand voelt om te starten met adverteren, maar ook FOMO ervaart.

…Je een halve paniekaanval krijgt als iemand tegen je zegt: ‘je zou eens moeten starten met adverteren’.

…Je het gevoel hebt dat adverteren je kan helpen om te groeien met jouw bedrijf/ zichtbaarheid.

…Je op een leuke en laagdrempelige manier kennis wil maken met adverteren op Instagram en Facebook.

…Je helemaal nieuw bent op het gebied van adverteren. Je hebt er wel al eens ooit over gehoord en/ of je kort in verdiept, maar je voelt je op dit gebied nog echt een dummie.

Wie is Tara?

Wat leuk dat je je wil aanmelden de nieuwsbrief ‘adverteren voor Dummies’. Dé nieuwsbrief waarin ik jou een paar keer per maand makkelijke tips en informatie geef over adverteren op Facebook en Instagram. Dit betekent dat jij nu wellicht een hekel hebt aan adverteren, in het verleden al vaker hebt geadverteerd (zonder resultaat), of gewoon simpelweg meer kennis wil over adverteren op Facebook en Instagram.

Nou, bij deze: kom erbij kom erbij, zet je zorgen maar opzij 🎶

Mijn naam is Tara van der Ven en in mijn eigen bedrijf help ik ondernemers online groeien door middel van advertenties (en automatiseringen. Maar dat is misschien een nóg enger woord dan adverteren, haha). Ik doe dit voor ondernemers in verschillende branches. Denk aan: coaches, schoonheidsspecialistes, illustrators, webdesigners, voedingsdeskundigen, recruiters etc. Ik geloof namelijk dat het voor bijna iedere branche interessant is om te adverteren op Instagram en Facebook (ik zeg bijna iedere branche, omdat jouw doelgroep zich natuurlijk wel moet bevinden op deze platformen 😉).

Door middel van deze nieuwsbrief wil ik jou op een makkelijke, laagdrempelige manier kennis laten maken met adverteren. Ik leg je stap voor stap in Jip en Janneke taal uit HOE jij advertising in kan zetten voor jouw bedrijf, zodat je meer leads haalt uit je advertenties en gaat groeien met jouw bedrijf!

Dit kan je verwachten… 

  • Gemiddeld 2x per maand een mail met een uitlegvideo of tekst over een onderwerp binnen advertising.
  • Antwoorden op vragen als: hoe maak je goed advertentiemateriaal? Wat moet je installeren om te kunnen starten met adverteren? Wat heb ik nodig om te kunnen starten met adverteren?
  • Tips over advertentiebudget, doelstellingen, strategie,  beeldmateriaal, targeting etc.

Schrijf je NU in voor de gratis nieuwsbrief 

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS