GRATIS masterclass

Van volger naar klant

Ben jij startende ondernemer? En voelt klanten halen uit Instagram voor jou nog als een ver van je bed show? Merk je dat je nog geen spectaculair maandomzet verdiend door het online ondernemerschap? En word je soms onzeker van alle coaches en guru’s die je voorbij ziet komen op Social media die wél al die (beruchte) €10.000 per maand verdienen? 

Heb jij het gevoel alsof iedere ondernemer het lijkt te snappen, en jij maar wat aan het doen bent? Voelt jouw bedrijf nog als een hobby in plaats van een serieuze onderneming?

Ik snap je frustratie. Door middel van mijn masterclass wil ik jou laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om van jouw volgers jouw klanten te maken. Ik haal 100% van mijn klanten uit Instagram en in mijn masterclass ga ik jou leren hoe jij dit ook kan doen. 👇

In mijn masterclass leer ik jou in 60 minuten dé 4 stappen die jij wil zetten om van jouw volgers jouw klanten te maken ❗🎉

Na de masterclass…

✅ Snap jij de strategie achter 10k per maand verdienen en lijkt dit ineens niet meer zo onmogelijk

Weet jij hoe je ervoor zorgt dat mensen van jou gaan kopen ZONDER dat je het gevoel hebt dat je moet pushen

✅ Kan jij een aanbod creëren die aansluit op de behoefte van jouw volgers.

✅ Weet jij hoe je consistent leads en verkopen kan halen uit jouw Instagram kanaal.

Weet jij hoe je het beste een lancering aanpakt via Instagram, zodat je meer verkoopt.

 

Door de strategie die ik jou leer in de masterclass verkocht ik mijn product meer dan 100 keer in één week tijd via Instagram. Inmiddels haal ik 100% van mijn klanten uit dit platform!

Meld je nu gratis aan voor het masterclass  👇🏼

Wie is Tara?

Als Online marketing coach en advertising expert help ik vrouwelijke ondernemers om te schalen door middel van slimme marketingflows & advertenties voor meer sales uit hun online zichtbaarheid. 

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past, zodat je meer klanten haalt uit jouw online kanalen. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 100% van mijn klanten haal ik uit Instagram!

De reden waarom zoveel bedrijven niet slagen is omdat er nog teveel ondernemers zijn die hun marketing (nog) niet op een slimme manier inzetten. Zodra jij gaat werken met automatiseringen zoals advertenties en funnels en als een authentieke autoriteit jezelf positioneert op jouw online kanalen, dan kan het zo snel gaan. Het is mijn missie om alle ondernemers dit inzicht en deze ervaring te geven, want deze manier heeft er voor gezorgd dat ik als 24-jarige trots kan zeggen dat ik een succesvol
bedrijf heb.

faq

Veelgestelde vragen

Wat als ik niet live bij het masterclass aanwezig kan zijn?

Geen probleem! Je ontvangt dan de replaylink voor het masterclass. Deze zal onbeperkt beschikbaar zijn! 

Voor wie is het masterclass?

Het masterclass is gericht op ondernemers die diensten verkopen en nu het gevoel hebben alsof ze nog geen resultaten halen uit hun online kanalen.

Hoe lang duurt het masterclass?

Het masterclass duurt +/- 60 minuten. Na afloop is er ruimte voor een Q&A.

 

Klaar om van jouw volgers jouw klanten te maken!?👇🏼

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS