Kickstart jouw Instagram

In 45 minuten naar een kickass Instagrampagina voor meer resultaat uit Instagram.

Doe mee met mijn interactieve videotraining en maak een kickass start op Instagram. NU tijdelijk voor maar €27 ipv 77.

Level up jouw Instagram!

Wil jij leren hoe je meer resultaat kunt halen uit Instagram? Instagram is een ideaal verkoopkanaal. 100% van mijn klanten komt uit Instagram!

In deze videotraining leer jij hoe je meer échte volgers, interactie en uiteindelijk omzet realiseert door daadwerkelijk aan de slag te gaan met jouw Instagram tijdens de videotraining. De tijd die jij investeert in de training zit dus ook gelijk in het optimaliseren van jouw Instagramprofiel.

Herken je dit?

→   Je bent aan de slag gegaan met Instagram, maar je hebt het gevoel dat je ‘maar wat doet’

→   Je hebt het idee dat je niet zichtbaar bent voor jouw doelgroep

→   Je plaatst stories en posts, maar er wordt maar weinig op jou gereageerd

→   Je stopt tijd en energie in instagram, maar de resultaten blijven uit

Maar wil je dit het allerliefst?

→   Meer volgers en een groter bereik

→   Weten wat er voor nodig is om meer resultaat uit Instagram te halen

→   Jouw ideale klant bereiken, waardoor hij/zij gaat reageren op jouw content

→   Een Instagrampagina die EXPERT schreeuwt

→   Weten welke hashtags jij het beste kunt gebruiken

→   Weten hoe het instagram algoritme werkt

→   Meer kennis over jouw instagramstatistieken (en wat je hier allemaal mee kan)

Dan is de Kickstart jouw Instagram training echt iets voor jou!

Na de videotraining…

→   Weet jij wat er voor nodig is om te groeien op Instagram, zodat je meer volgers krijgt en een groter bereik

→   Kun jij jouw instagramactiviteit optimaal inzetten, waardoor je nooit meer teveel tijd en energie kwijt bent aan Instagram

→   Weet jij hoe je het beste kan posten/ wat je het beste kan posten om er voor te zorgen dat jouw doelgroep reageert

→   Heb jij een instagrampagina met de look & feeling die perfect past bij de uitstraling van jouw bedrijf

→   Weet jij alles over hashtags en het algoritme

→   Ken je mijn Instagramgeheimen/ persoonlijke groeitechnieken

→   Heb jij inzicht in jouw statistieken, zodat je weet hoe jij jouw ideale klant kan bereiken

lieve woorden
De leuke en duidelijke video’s van Tara’s Kickstart Jouw Instagram training heeft mij in een korte tijd veel informatie gegeven over hoe ik Instagram zo goed mogelijk voor mijn bedrijf kan inzetten. Ik ben al een tijdje actief op Instagram, maar door het volgen van deze videotraining van Tara heb ik toch weer nieuwe informatie opgedaan. Vooral op het gebied hoe ik mijn instagram activiteit het beste kan inzetten om mijn bereik te vergroten heb ik veel geleerd. Ik ben meteen een hashtag onderzoek gaan houden en ik zag dat ik op sommige gebieden mijn strategie moet aanpassen. Ik weet wat mij te doen staat zodat mijn bereik groter gaat worden. Dank je wel Tara voor de leuke en duidelijke video’s en ook een dank je wel voor alle tips die je deelt op Instagram.
Saskia

Begaafdheids- & Opvoedexpert

Wat een heerlijke training. Ik moet de laatste video nog kijken en doen, maar heb nu al zoveel geleerd. Ik had al aardig wat kennis met betrekking tot Instagram, maar het tot uitvoering brengen bleef altijd een beetje achter. Met deze training en de opdrachten kon ik echt meteen aan de slag. Ik heb mijn notitieboekje flink volgeschreven met alle actiestappen die ik nu kan gaan nemen. Ik heb ook echt weer die spark terug gevonden om mijn Instagram naar een hoger niveau te tillen. Want ik weet dat er zoveel meer uit te halen valt voor mij. Ik weet zeker dat deze training me gaat helpen met het groeien van een community!
Monique

Blog & Pinterest Expert

In deze interactieve videotraining ga jij écht aan de slag! Ik geef jou de kennis die je nodig hebt om jouw Instagram op de juiste manier in te zetten door middel van een aantal handige groeitechnieken, do’s & dont’s en praktische tips die jij direct kunt uitvoeren door middel van opdrachten die in de videotraining inbegrepen zitten.

Als Instagramexpert help ik vrouwelijke ondernemers (to be) om hun onzekerheid met betrekking tot (online) zichtbaarheid te transformeren tot inspiratie, vertrouwen en waarde. Zodat ze zichtbaar kunnen zijn op een manier die veilig voelt en bij hun past. Ik zorg ervoor dat jij online zichtbaar wordt met jouw bedrijf (en als persoon), op een manier die bij jou past.

Deze kennis en inzichten heb ik opgedaan door mijn jarenlange ervaring als instagramstrateeg en influencer. Omdat ik al jarenlang actief ben op Instagram weet ik alles over Instagram marketing. Ik combineer marketing en personal branding om van jouw Instagrampagina het visitekaartje van jouw bedrijf te maken, waardoor jij je droomklant aanspreekt.

In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 95% van mijn klanten haal ik uit Instagram.

Zo werkt het

De interactieve videotraining bestaat uit 3 losse video’s waarin ik jou uitleg en tips geef over verschillende aspecten van Instagram. Je krijgt per video een aantal opdrachten waar je direct mee aan de slag kan gaan.

Video 1: Jouw Instagramprofiel

In deze video ga jij aan de slag met jouw Instagrambiografie en jouw instagramprofiel. Ik leer jou hoe je jouw instagramprofiel het beste kunt inzetten, zodat mensen jou sneller gaan volgen zodra ze op jouw profiel terecht komen. Jij gaat meteen aan de slag met het maken van een kickass instagramprofiel!

Video 2: Jouw Instagramcontent

In deze video ga jij aan de slag met een contenstrategie voor jouw Instagrampagina. Ik leer jou welke verschillende vormen van content er zijn en hoe jij deze het beste kunt inzetten om waarde te geven. Ook leer jij hoe je het beste call to action kunt inzetten en ga je meteen zelf vol inspiratie aan de slag met het maken van content voor jouw instagrampagina.

Video 3: #BeatTheAlgorithm

In deze video leer je hoe je jouw instagramactiviteit optimaal kunt inzetten. Ook leer je hoe je hashtags het beste inzet om je bereik te vergroten en zichtbaar te worden voor je doelgroep. Je leert op welke manier je Instagram het beste inzet, en krijgt inzicht in het algoritme en jouw statistieken. Je snapt nu precies hoe Instagram werkt en kent alle in’s & out’s en do’s & dont’s! 

Doe mee met mijn interactieve videotraining en maak een kickass start op Instagram. NU tijdelijk voor maar 27 ipv 77.

lieve woorden

De Kickstart Training is ontzettend waardevol! Je krijgt duidelijke praktische tips die je stapsgewijs kunt doorvoeren. Ook al weet ik behoorlijk wat over Instagram, heb ik toch nog nieuwe dingen geleerd. Mijn grootste frustratie is het algoritme en de onvoorspelbaarheid, maar Tara deelt super waardevolle handvatten om slim aan de slag te gaan zodat het leuk blíjft en meer oplevert!

Malka

Yoga + Impact Coach

Tara legt alle belangrijkste info aan je uit, op een hele behapbare manier. Ze verteld over alle belangrijke must-do’s en must-knows, wat je beter wel/niet kan doen en hoe Instagram ‘achter de schermen’ werkt. Door de concrete tips en opdrachten die ze geeft is het ook makkelijk om deze info voor jezelf naar de praktijk om te zetten.
Shana

Gedragstherapeut voor Honden & Katten

Ik leer jou…

→   Hoe je jouw instagramprofiel het beste kunt inzetten, zodat mensen jou sneller gaan volgen

→   Welke content interessant is om te plaatsen, zodat je een band opbouwt met jouw doelgroep

→   Welke hashtags je het beste kunt gebruiken, zodat je een groter bereik krijgt

→   Hoe je jouw instagramactiviteit optimaal kunt inzetten, zodat je minder tijd kwijt bent en een optimaler resultaat behaalt

→   Hoe je jouw instagramstatistieken kunt gebruiken om jouw doelgroep beter te bereiken

faq

Veelgestelde vragen

Hoe werkt zo’n kickstart videotraining precies?
 
Na de betaling krijg je een wachtwoord waardoor je toegang hebt tot de pagina van de kickstart training. Op deze pagina zie je 3 verschillende video’s staan, welke je direct kan bekijken. Tijdens het bekijken van de video’s krijg je opdrachten, zodat je meteen aan de slag gaat met jouw instagrampagina. Tip: houd pen en papier bij de hand!
Voor wie is de training?
 
De training is in principe voor iedereen die graag meer resultaat wilt halen uit zijn/ haar Instagrampagina!
Hoe vaak is de training? Kan ik deze ook later volgen?
 
Jazeker! Je kan instappen wanneer je wilt, de training is altijd beschikbaar. De korting voor de training geldt echter alleen tijdelijk!
Ik ben al aan de slag gegaan met Instagram. Kan ik beter niet even zelf nog uitzoeken hoe ik het e.e.a. moet doen?
 
Ik zou aanraden om aan de slag te gaan met jouw Instagram tijdens het volgen van deze training. Wanneer je zelf aan de slag gaat met jouw Instagram marketing, gaat dat je meer tijd kosten dan wanneer je het met de opdrachten en handvatten in deze training gelijk doet. Zo zet je meteen de juiste stappen, verspil je geen tijd en ga je sneller resultaat zien.
Ik weet al best veel over Instagram. Is deze training dan iets voor mij?
 
Ja zeker. Deze training zit boordevol suggesties en tips en tricks waar je gegarandeerd nog veel van gaat leren. Je kan de kennis uit deze training direct toepassen op jouw eigen instagramprofiel.
Ik heb nu geen tijd. Hoe lang kan ik de training volgen?
 
Dat is geen probleem! Wanneer je eenmaal toegang hebt tot de training heb je onbeperkt toegang. Zo kun jij zelf bepalen wanneer je de training doorloopt en of je ‘m later nog een keer doet!
Is de training ook geschikt als ik nog geen verstand heb van Instagram?
 
Ja zeker. De training is ook zeer geschikt voor beginners. Door middel van verschillende screenvideo’s en uitleg leer jij precies hoe de Instagram-app werkt!
Is er persoonlijke 1 op 1 begeleiding bij deze training?
 
Nee, die is er in principe niet. Deze training is zo gemaakt dat je deze geheel zelfstandig kan doorlopen. Mocht je toch hulp willen met jouw instagramstrategie of behoefte hebben aan mijn persoonlijke feedback op jouw instagrampagina, dan is de Instagram Business Booster zeer geschikt!
Wat is de investering?

 

De videotraining kost nu nog 27 euro, maar de prijs gaat in de toekomst omhoog.

Klik hier om je aan te melden >

Ik woon in het buitenland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?
 
Ja zeker! Vergeet bij het bestellen niet je btw nummer in te vullen en dan krijg je automatisch een aangepaste factuur.

Wil jij vandaag nog starten met groeien op Instagram voor meer resultaat?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS