insta strategie

Zet Instagram strategisch in en trek jouw droomklanten aan!

Realiseer jij je dat je nog veel kansen laat liggen op Instagram, maar heb je geen idee hoe je ze moet grijpen? Laat mij je helpen met een ijzersterke Instagram Strategie.

Wil jij groeien op Instagram?

Diep in je hart weet je dat je nog veel meer kunt halen uit Instagram. Je wilt jezelf laten zien, meer mensen inspireren en helpen. Je hebt nu alleen maar weinig interactie op Instagram en je wilt meer kwalitatieve volgers, zodat je ook klanten uit Instagram gaat halen.

Jij kunt dit sowieso! Maar je gaat alleen groeien als je Instagram strategisch inzet voor jouw bedrijf.

Ik kan je stapje voor stapje helpen met een ijzersterke strategie die volledig aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Wil jij…

→   Een ijzersterke instagram-strategie neerzetten die volledig bij jou past?

→   Alles leren over Instagrammarketing, zodat je Instagram optimaal kan inzetten?

→   Een échte band opbouwen met jouw volgers, omdat ze jou vertrouwen?

→  Jezelf als merk presenteren en personal branding inzetten op Instagram?

→   Een waardevolle content-strategie creëren, waarmee jij jouw doelgroep bereikt?

→  Leren hoe je aantrekkelijke salesgerichte content kan maken?

→  Leren adverteren op Instagram en facebook?

→    Leren waarom het analyseren van jouw Instagram statistieken zo belangrijk is?

→   Tijd besparen, doordat jij een resultaat gerichte contentplanning kan maken?

→   Meer kwalitatieve volgers aantrekken die precies binnen het plaatje jouw droomklant passen?

Dan is mijn Insta Strategie wat jij nodig hebt!

Wauw! Tara, ik ben zo blij! Voor jouw instareview deed ik echt maar wat op Instagram, mijn statistieken bekijk ik NOOIT en liep ik áltijd vast op onderwerpen. Daarbij had ik niet het idee dat ik echt iets uit Instagram haalde. Na jouw review (wauw, wat een waardevolle video!), heb ik altijd onderwerpen achter de hand en zijn mijn statistieken supererg verbeterd. Mijn story-views en bereik zijn zelfs verdubbeld! Én ik speel in op mijn statistieken woeehoe!

Marion Cremers

Studio Cremers

Wauw wat kreeg ik een mooie en vooral inspirerende Insta Review! Tof om te zien dat jij je zo verdiept hebt in mijn profiel en hoe persoonlijk je het maakt met het filmpje. Ik ben meteen mijn profiel ingedoken om het een en ander aan te passen. Thanks! Jouw oprechte complimenten en tips betekenen heel veel voor me.
Jennifer

Je Hart

mijn aanpak

Dit kun je verwachten

In vier maanden tijd zetten we stap voor stap een ijzersterke strategie neer voor jouw bedrijf. Je krijgt opdrachten per mail plus persoonlijke begeleiding van mij, waardoor je echt stappen gaat zetten.

1.

We gaan aan de slag met het analyseren van jouw doelgroep en het uitwerken, ontleden en overbrengen van jouw grotere doel. Nog niet voor jouw doelgroep, maar voor jouzelf. Zo weet jij straks concreet jouw content over te brengen met consistentie en overtuiging.

2.

We gaan aan de slag met het maken van een contentstrategie en we gaan zorgen voor een Instagrampagina die helemaal bij JOU past. Jij gaat jouw missie delen met jouw doelgroep en gaat ze laten zien waarom JIJ de persoon bent om bij aan te kloppen voor hun probleem/ uitdaging. 

3.

Jouw doelgroep volgt jou nu en is zich er van bewust dat jij een dienst/ product hebt die waardevol is. Jij gaat op de juiste manier Instagram marketing inzetten, zodat jij jouw doelgroep blijft bereiken!

4.

Jij bent de factor die jouw bedrijf uniek maakt. Jouw doelgroep kent jou, vind jou leuk en vertrouwt jou. Jij gaat een de slag met personal branding en pakt de spotlight op Instagram!

5.

Jij gaat leren hoe jij verkopen uit Instagram kan halen, door middel van aantrekkelijke salesgerichte content op jouw Instagram profiel en website. Ook leer jij adverteren op Instagram en facebook!

6.

We zetten de puntjes op de i… we aan de slag met het perfectioneren van alle factoren die we gedurende strategie hebben doorlopen. Nu is het tijd om al jouw kennis om te zetten tot actie, zodat jouw volgers ook actie ondernemen en van volger naar klant gaan.

De investering is €600,- excl. BTW voor 4 maanden. Dit kun je in 1 keer voldoen aan de start van het traject, maar het mag ook in 2 of 4 termijnen.

Instagramcoach

Wie is Tara?

Ik ben Instagramcoach en personal cheerleader voor the underdog! Ik zorg ervoor dat jij online zichtbaar wordt met jouw bedrijf (en als persoon), op een manier die bij jou past.

Omdat ik al jaren lang actief ben op Instagram weet ik alles over Instagram marketing. Ik combineer marketing en personal branding om van jouw Instagrampagina het visitekaartje van jouw bedrijf te maken, waardoor jij je droomklant aanspreekt. Mijn diensten zijn gericht op jouw persoonlijkheid, zichtbaarheid en inspiratie.

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 95% van mijn klanten haal ik uit Insta.

Als je zelf graag creatief bezig bent dan past mijn 1 op 1 insta strategie training bij jou! In deze training ontwikkel jij een persoonlijke, winstgevende Instagram strategie om ALLES uit dit kanaal te halen. Jij leert hoe je moet adverteren op Instagram en Facebook en kan jezelf als merk presenteren.

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en wil jij graag online zichtbaar worden op een manier die bij jou past? Dan lijkt het mij super leuk om kennis met jou te maken en jouw verhaal te horen.

@theemettara

lieve woorden
Voordat ik bij Tara de insta analyse deed was ik al heel erg actief op Instagram. Maar mijn stories waren een beetje rommelig en ik durfde geen vertaalslag te maken naar mijn aanbod. Ik heb geleerd om zakelijk gezien meer te durven laten zien wat ik mijn doelgroep kan bieden. Ik heb ook een helderdere doelgroep gekregen en weet nu beter stories en post te maken die aansluiten bij de pijn van mijn klanten. Ik kan mijn expertise nu nóg beter laten zien!

Tara gaat echt heel grondig te werk en geeft enorm veel waarde weg. Ik heb nu voor 1 insta-analyse 3 maanden aan werk gekregen omdat ze zoveel goede tips geeft! Ik raad haar dan ook echt aan als je je instagram eens flink onder handen wilt nemen!

Celine

Health Beauty Mind

Ik heb Tara via Instagram leren kennen en voelde al meteen een klik. Het is super fijn om iemand te leren kennen die net zo enthousiast over ondernemen kan zijn als dat jij zelf bent.

Tara heeft mij laten zien hoe je Instagram kunt gebruiken voor jou bedrijf en heeft mij geleerd hoe je waarde kan bieden in jouw berichten en hoe je meer accounts kan bereiken. Dankzij deze nieuwe manier van jezelf presenteren op social media, heb ik al zeker 100 volgers erbij.

Ik ben super blij met de samenwerking met Tara en kan dit iedereen aanraden!

Anouk

Anouk Martens Producties

faq

Veelgestelde vragen

Is Instagram wel een goed marketing kanaal voor mij?
 
Bevinden jouw (potentiële) klanten zich op Instagram? Dan is het antwoord: JA! 90% van mijn klanten komen uit Instagram en ook jij kunt meer klanten halen uit dit kanaal. In de Insta Review geef ik je hier handvaten voor.

Neem bij twijfel zeker even contact met mij op. Vertel mij waar je tegenaan loopt en dan kijken we samen of de Insta Strategie nu de juiste stap is voor jou.

Hoe werkt zo'n Insta Strategie precies?
 
Het insta-strategie traject bestaat uit 5 verschillende levels.

Why – In dit level gaan we aan de slag met een doelgroep analyse. We gaan aan de slag met het uitwerken, ontleden en overbrengen van jouw grotere doel, zodat jij waardevolle content kan bieden op jouw instagrampagina.

How – In dit level gaan we aan de slag met het bieden van waarde in de vorm van content. Jij weet wat jij kan delen en gaat jouw verhaal vertellen aan jouw doelgroep.

The right way – In dit level gaan we ervoor zorgen dat jouw verhaal zichtbaar wordt voor jouw doelgroep. We gaan aan de slag met het inzetten van instagram-marketing tools voor jouw pagina én jij leert alles over de statistieken van Instagram, zodat jij op de behoefte van jouw doelgroep in kan spelen en de connectie met ze aangaat.

Show yourself – in dit level gaan we aan de slag met personal branding, zodat wij jouw doelgroep laten zien waarom ze voor jouw product/ dienst moeten kiezen. Jij bent de factor die jouw bedrijf uniek maakt. Jouw doelgroep kent jou, vind jou leuk en vertrouwt jou. Jij leert advertenties inzetten voor jouw bedrijf.

Show time – In dit level gaan we aan de slag met het perfectioneren van jouw strategie, zodat jouw doelgroep van volger naar klant gaat. You are ready to own your place in the spotlight!

Voor wie is het?
 
Wij niet ‘normale’ ondernemers kunnen niet meedoen aan ‘moeten’ en dankzij mijn insta-strategie leer ik jou hoe jij jezelf online kan positioneren op een manier die bij jou past… en op jouw eigen tempo! De insta-strategie is een traject van 3 maanden, zodat jij de tijd kan nemen om flexibel aan de slag te gaan met jouw strategie. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om te ondernemen met een ‘rugzakje’ en welke beperkende overtuigingen hier bij komen kijken. Maar ik geloof dat iedere ondernemer een verhaal te vertellen heeft, welke het waard is om zichtbaar te zijn. Op die manier trek jij de klanten aan die bij jou passen!
Wat is de investering?

De investering is €600,- excl. BTW voor 4 maanden. Je kunt de Instagram Strategie bestellen via mijn webshop en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om alles in te plannen.

Klik hier om jouw Instagram Strategie aan te vragen >

Kan ik in termijnen betalen?

Ja zeker! Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen van €300,- of in 4 termijnen van €150,-. De eerste termijn kun je via iDeal betalen en voor de overige termijnen ontvang je na 30 dagen een factuur die je zelf dient te voldoen.

Klik hier voor betaling in 2 termijnen >

Klik hier voor betaling in 4 termijnen >

Ik woon in het buitenland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?
 

Jazeker! Als je mij even een mailtje stuurt dan help ik je met de aangepaste factuur.

Klik hier om jouw Insta Review aan te vragen met aangepaste factuur >

Ik help jou…

→   Jouw grotere doel te realiseren en zichtbaar te zijn op jouw eigen manier

→   Moeiteloos jouw doelgroep aan te trekken en waardevolle interacties aan te gaan

→   Jezelf te presenteren als merk, zodat jouw potentiële klanten niet meer om je heen kunnen

→   Groeien op Instagram

Wil jij liever vandaag dan morgen nog een ijzersterke Instagram Strategie?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS