groei op instagram

Continu en effectief posten met mijn Instagram Groei Planning

Loop jij vast bij het creëren van content op Instagram? Heb jij iemand nodig die creatief met jou meedenkt? Iemand die weet wat jouw volgers interessant vinden om te zien? Iemand die structuur en inspiratie biedt? Dan is mijn contentplanning het gene wat jij nodig hebt.

Herken je dit?

→   Je vindt het vermoeiend om content te bedenken, want je loopt iedere keer vast

→   Je wilt graag waardevolle en interessante content delen, maar je weet niet hoe je dit strategisch moet aanpakken

→   Je wilt graag je doelgroep inspireren, maar je mist inspiratie

→   Je vraagt je af of jouw content wel interessant genoeg is, want de reacties blijven uit

→   Je weet niet zo goed hoe je jouw doelgroep kunt bereiken op Instagram, want je hebt geen idee wat ze interessant vinden

→   Je wilt graag meer variatie in je content, maar hoe dan!?

→   Je wilt graag weten welke content goed scoort bij jouw doelgroep, maar je mist inzicht in je statistieken.

En wil je dit graag?

→   Jezelf kunnen focussen op jouw werk, maar wel op Instagram goed zichtbaar zijn en jouw doelgroep bereiken?

→   Meer interactie met jouw doelgroep?

→   Rust, structuur en inspiratie binnen jouw bedrijf?

→   Jouw volgers bereiken wanneer je content plaatst?

→   Een op maat gemaakte Instagramstrategie die er voor zorgt dat je meer omzet haalt uit Instagram?

Dan is de Instagram Groei Planning echt wat jij nodig hebt!

Als business coach vind ik het geweldig om mijn kennis, inzichten en verhalen via Instagram te delen. Dit doe ik al zeker 3 jaar met veel succes. De afgelopen maanden is mijn business razendsnel gegroeid. Ik merkte dat ik hierdoor steeds minder structuur had in het plaatsen op Instagram. Terwijl ik weet hoe belangrijk het is voor je business. 80% van mijn klanten komt uit dit kanaal. Ik ben gaan samenwerken met Tara voor een contentplanning. En wauw wat een waarde krijg je. Tara helpt jou om de ideeën die in je hoofd zitten door te vertalen naar een goede contentplanning, waardoor ik veel meer rust en structuur ervaar. Ook denkt ze mee hoe je je aanbod op een fijne manier kan promoten tussen de waardevolle posts.

Daarbij kijkt Tara echt naar jou als ondernemer. Haar aanpak is dus zeker niet one size fits all. Maar echt 100% op maat gemaakt. Zelf vind ik het belangrijk om vanuit flow en intuïtie mijn content te produceren. Dit is iets waar Tara rekening meehoudt.

Ik ben super echt ontzettend blij met de contentplanning van Tara. En zou haar echt aanbevelen aan iedere ondernemer die (1) minder tijd wil kwijt zijn aan Instagram content (2) meer impact wil maken met een gedegen content strategie/planning.

Sharona Bolander

Business Coach

start met groeien

Wat levert de Instagram Groei Planning jou op

→  Een maandelijks rapport met inzicht in de prestaties van jouw account

→   Tips en adviezen die jou helpen om jouw content te verbeteren

→   Optimalisatie van jouw zichtbaarheid op instagram

→   Een band opbouwen met jouw volgers

→   Meer ruimte in je hoofd voor inspiratie

→  Zichtbaar zijn op Instagram door middel van een contentstrategie

 

instagramcoach

Wie is Tara?

Ik geloof niet in social media beheer, omdat ik niet geloof dat ik content kan creëren op precies dezelfde manier zoals jij dat zou doen. Jij maakt jouw bedrijf uniek, dus jij weet het beste hoe jij jouw content wil vormgeven. Ik help jou met de inhoud, inspiratie en de marketing kant van de planning, zodat onze krachten zich kunnen bundelen en vanuit hier een contentplanning ontstaat die perfect bij jou en jouw bedrijf past.

Ik houd rekening met jouw manier van werken. Vind je het spannend om jezelf te laten zien? Dan zal ik jou helpen om jezelf online zichtbaar te maken op een manier die veilig voelt voor jou. Vind je het fijn om flexibel te kunnen zijn? Je zit absoluut niet vast aan de planning en je kunt volledig doen en delen wat goed voelt voor jou. Vind je het moeilijk om je aan een planning te houden? Dan kan ik altijd jouw content inplannen, zodat je tóch goed zichtbaar bent.

Ik stel je vragen zodat je weer tot nieuwe ideeën komt voor content en ik sta altijd voor je klaar om jouw hersenspinsels en de nieuwe ontwikkelingen binnen jouw bedrijf te ontvangen.

de planning

Hoe het werkt

Je ontvangt iedere maand een contentplanning/ strategie. Voor de start van de planning ontvang je een vragenlijst, zodat ik inzicht heb in jouw bedrijf, jouw doelgroep en jouw doelen m.b.t. Instagram. Ook plannen we van te voren een call in om jouw doelen m.b.t. Instagram te  bespreken. Deze call komt iedere maand terug, zodat we per maand jouw doelen kunnen bespreken en/ of wijzigen.

De Instagram groei planning is te bestellen voor 3 maanden. Je betaalt iedere maand 480,- euro excl. btw of je betaalt eenmalig 1.299,- euro excl btw.

Dit is inclusief Het Instagram dashboard van Bureau up, hierin staan al jouw Instagram statistieken op een rijtje voor meer inzicht in jouw Instagram content. Na onze samenwerking behoudt jij dit dashboard t.w.v. 67,50-

lieve woorden
De contentplanning die Tara voor mij heeft gemaakt is echt geweldig. Ik ben er zo erg blij mee! Voor ik met Tara ging samenwerken postte ik niet regelmatig, omdat inspiratie bij mij met vlagen komt. Het inzicht dat ze mij geeft in mijn account en mijn statistieken is echt top. De contentplanning zit boordevol tips en goede suggesties. Ik hoef alleen nog maar naar de planning te kijken, te creëren en te plaatsen. Dit geeft mij zoveel houvast om Instagram op een strategische en consequente manier in te zetten! Dankjewel Tara.
Elisha Laisia

Xplore Online

Tara heeft me nu bij 2 accounts geholpen met de contentplanning. Voordat Tara me hielp wist ik vaak niet goed wat ik moest posten én wilde ik hier ook niet te veel tijd aan besteden om over na te denken. Ik vind het belangrijk dat mijn content aansluit bij de wensen en behoeften van mijn doelgroep. Maar telkens opnieuw bedenken wat dat dan moest zijn lukte me niet. Door Tara loopt dat nu mega goed! Elke maand krijg ik een document met mega veel inspiratie en een hele duidelijke houvast voor de te maken posts en andere content op Instagram. Daarnaast geeft ze super duidelijke statistieken en merk ik zelf ook echt dat mijn bereik en interactie stijgt! En boven alles is Tara echt een feestje om mee te werken! Aanrader voor iedereen!

Simone

leerexpert, Pluk

Voordat ik met Tara aan de slag ging was ik al heel erg actief op Instagram. Maar mijn stories waren een beetje rommelig en ik durfde geen vertaalslag te maken naar mijn aanbod. Ik heb geleerd om zakelijk gezien meer te durven laten zien wat ik mijn doelgroep kan bieden. Ik heb ook een helderdere doelgroep gekregen en weet nu beter stories en post te maken die aansluiten bij de pijn van mijn klanten. Ik kan mijn expertise nu nóg beter laten zien!

Tara gaat echt heel grondig te werk en geeft enorm veel waarde weg. Ik heb nu voor 1 insta-analyse 3 maanden aan werk gekregen omdat ze zoveel goede tips geeft! Ik raad haar dan ook echt aan als je je instagram eens flink onder handen wilt nemen!

Celine

Health Beauty Mind

faq

Veelgestelde vragen

Is Instagram wel een goed marketing kanaal voor mij?

Bevinden jouw (potentiële) klanten zich op Instagram? Dan is het antwoord: JA! 90% van mijn klanten komen uit Instagram en ook jij kunt meer klanten halen uit dit kanaal. 

Kun jij mijn Instagrampagina niet bijhouden?

Ik geloof namelijk dat jij het allerbeste jezelf kunt laten zien online, want alleen dan haal je het meeste uit dit kanaal.

Ik kan jouw Socials bijhouden, maar hierin vind ik het wel belangrijk dat jij de content zelf maakt, zodat het echt is geschreven en gemaakt vanuit JOU.

 

Interesse in een op maat gemaakte dienst?Klik hier om contact op te nemen met mij

Wat is de investering?

De planning kost maandelijks 480,- excl btw. Of je kan de planning ook eenmalig aanschaffen voor alle 3 de maanden voor 1.299,- excl btw.

Klik hier om jouw Instagram Groei Planning aan te vragen >

Ik woon in het buitenland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

 Jazeker! Als je mij even een mailtje stuurt dan help ik je met de aangepaste factuur.

Klik hier om jouw Instagram groei planning aan te vragen met aangepaste factuur >

Wil jij aan de slag met een op maat gemaakte Instagram Groei Planning?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS