Boost jouw Instagram met mijn Instagram Business Booster

Leer razendsnel van je Instagram een succes te maken, nooit meer twijfelen en aanmodderen maar een concrete instagramstrategie.

Door middel van mijn Instagram Business Booster gaan wij samen aan de slag met jouw Instagram strategie. Zo leer jij door middel van mijn persoonlijke feedback, Instagram marketing tips en coaching alles het maken van een succesvolle instagramstrategie!

Herken je dit?

→   Je hebt geen idee hoe je van jouw volgers klanten kunt maken

→   Je krijgt maar weinig reacties op jouw stories, posts en Reels

→   Je weet niet goed wat jouw doelgroep wil zien van jou op Instagram

→   Je hebt weinig inspiratie voor content (en daardoor weinig motivatie om te posten)

→   Je hebt moeite met het vinden van de juiste woorden bij jouw content

→   Je hebt er moeite mee om iedere dag zichtbaar te zijn, want dat kost nu veel tijd en energie

→   Je twijfelt of jouw content/ verhaal wel waardevol genoeg is om te delen

Kan jij hier JA op antwoorden?

→   Wil jij meer impact maken met jouw business online?

→   Heb je het gevoel alsof je alle ‘instagramtips’ al hebt gebruikt, maar blijft het resultaat uit?

→   Wil jij jouw volgers omzetten naar klanten?

→   Wil jij moeiteloos inspiratie hebben voor content?

→   Wil jij de tijd die je besteedt aan Instagram optimaal inzetten?

→   Ben je klaar met het gevoel dat je ‘maar wat doet’ op Instagram?

→   Wil jij leren hoe jij jouw business neer kan zetten als merk?

→   Twijfel jij of Instagram wel hét platform is voor jouw business?

Dan is de Instagram Business Booster echt iets voor jou!

Wat levert de Instagram Business Booster jou op?

→   Jij leert hoe jij jouw doelgroep gaat bereiken

→   Jij gaat een band opbouwen met de mensen die jou al volgen

→   Jij bent zichtbaar voor jouw doelgroep

→   Jij maakt content die aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep

→   Jij bespaart tijd doordat je Instagram op de goede manier inzet

→   Jij hebt weer plezier in instagram

→   Jouw online positionering staat als een huis!

→   Jij weet wat er voor nodig is om van jouw volgers, jouw klanten te maken

lieve woorden

Voordat ik met Tara aan de slag ging was ik al heel erg actief op Instagram. Maar mijn stories waren een beetje rommelig en ik durfde geen vertaalslag te maken naar mijn aanbod. Ik heb geleerd om zakelijk gezien meer te durven laten zien wat ik mijn doelgroep kan bieden. Ik heb ook een helderdere doelgroep gekregen en weet nu beter stories en post te maken die aansluiten bij de pijn van mijn klanten. Ik kan mijn expertise nu nóg beter laten zien!
Tara gaat echt heel grondig te werk en geeft enorm veel waarde weg. Ik heb nu voor 1 instagram Business Booster 3 maanden aan werk gekregen omdat ze zoveel goede tips geeft! Ik raad haar dan ook echt aan als je je instagram eens flink onder handen wilt nemen.

Celine

Persoonlijk Coach

Voordat ik de Instagram Business Booster bij Tara had gedaan, wist ik niet zo goed hoe ik nou echt waarde kon toevoegen via instagram en hoe ik mijn IG zo goed mogelijk kon ‘inrichten’. Ik volgde Tara al een tijdje en ik zag haar vaak bij anderen voorbij komen. Ze kwam over als een hele fijne topper en ik ging er dus volledig vanuit dat zij mij echt een IG boost kon geven! Wat ik vooral heb geleerd van de Instagram Business Booster is dat ik anders moet denken met betrekking tot Instagram. Ergens weet ik, als marketeer, natuurlijk al best wat. Maar om dit nou zelf ook echt zo in te zetten… Daarom was het zo fijn, ik moest echt weer even anders gaan nadenken en meer mijn expert-status claimen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en doordat ik  na de video nog een 1 op 1 call had met Tara zorgde dat ervoor dat ik nog extra vragen kon stellen en uitleg kon krijgen. Eigenlijk is de call na de video echt een verdiepingsslag, omdat je 1 op 1 eigen vragen stelt en het over jóuw strategie gaat.

Tara is lief, maar ook heel eerlijk – daar houd ik van. Ik heb de Instagram Business Booster niet voor niets aangeschaft, dus het is fijn als je gewoon de waarheid spreekt, zegt wat ik kan verbeteren en dan ook nog aangeeft hoe ik dat kan doen.

Gioia

Digitale Vormgever

Dus wil jij…

→   1 op 1 coaching

→   Aan de slag met een ijzersterke Instagramstrategie

→   Klanten halen uit Instagram

→   Betrokken volgers

→   Plezier hebben in Instagram

→   Geen uren tijd meer kwijt zijn aan Instagram

→   GRATIS toegang tot mijn interactieve videotraining ‘Kickstart Jouw Instagram’

Claim dan één van de 3 maandelijkse plekjes voor dit waardevolle coachingstraject!

De Instagram Business Booster is een kort 1 op 1 coaching traject:

Deel 1 – Jij krijgt een op maat gemaakte video van mij, waarin ik mijn persoonlijke feedback & review geef op jouw Instagramaccount. Ik geef tips over wat de aandachtspunten zijn voor jouw account en ik houd rekening met jouw wensen en doelen met betrekking tot Instagram. Wil je meer volgers? Dan ga ik kijken hoe jij dit op korte termijn zo snel mogelijk kan bereiken. Of wil je juist meer interactie met jouw volgers? Dan geef ik jou praktische tips en handvatten over hoe je dit op korte termijn kunt bereiken.

Deel 2 – na ontvangst van de video plannen we 2 weken later een coachcall. In die call gaan we kijken welke tips en tricks uit de video jij al hebt toegepast op Instagram en wat de volgende stap is naar meer zichtbaarheid op Instagram. Zo hoef jij dus niet meteen alleen aan de slag, nadat je de video hebt ontvangen, maar neem ik jou mee aan de hand en bekijken we stap voor stap wat er voor jou nodig is om meer succes uit Instagram te halen.

Door middel van mijn Instagram marketing kennis, jouw instagramstatistieken én ondernemersmissie, gaan we in 6 weken jouw instagramstrategie onder de loep nemen, zodat jij jouw doelen op Instagram kunt bereiken en meer resultaat haalt uit Instagram als ondernemer!

Zeg nou zelf: dat resultaat is de reden waarom jij zichtbaar bent op Instagram.

lieve woorden
Voordat ik Tara sprak was ik overwhelmed. Ik wist dat ik veel tips kan delen en daarmee veel waarde, alleen het hoe en wat, daar kwam ik niet uit. Bovendien was ik niet tevreden over mijn Insta bio, maar wist ik niet hoe ik deze goed kon aanpassen. Ik volg Tara al een tijdje en toen ik de mogelijkheid had om een één op één gesprek met haar te boeken, wist ik direct dat ik dat wilde.

Tijdens het gesprek met Tara heb ik nonstop meegeschreven, ik kwam uit op 4 pagina’s tekst! En nee, dat is niet omdat ik een heel groot handschrift heb, maar omdat er zo enorm veel goede tips van Tara kwamen. Ze heeft me vertelt wat de do’s en don’ts zijn in een insta-bio en nam daar ook direct de titel en de hoogtepunten in mee – iets wat ik niet eens als onderdeel van de bio zag.

Daarnaast hebben we het gehad over stories, wat ik daarin allemaal kan delen én hoe je connectie maakt met je volgers. Ook over posts heb ik veel info gekregen; wat kan ik delen, hoe weet ik welke hashtags ik moet gebruiken en we hebben ook gespard over de mogelijke hashtags die ik kan onderzoeken.

Los van dat Tara super leuk om te volgen is omdat ze prettig gestoord én een enorme dierenliefhebber is, deelt ze veel waardevolle tips. Ze helpt je om zichtbaar te worden, je daar comfortabel bij te voelen en er ook daadwerkelijk iets mee te bereiken. Dikke aanrader dus!

Loes

Website Bouwer

faq

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Instagram Business Booster geschikt?
De Instagram Business Booster is geschikt voor ondernemers die een dienst of product verkopen, maar op dit moment nog niet genoeg resultaat halen uit Instagram (resultaat = verkopen/ merkbekendheid). Ben jij een ondernemer en wil je graag van jouw volgers jouw klanten maken? Heb je nu nog geen idee hoe je dit kan bereiken en wil je harder groeien (m.b.t volgers en omzet)? Dan is de Instagram Business Booster perfect voor jou!
Ik ben nog niet zo lang actief op Instagram. Heeft het dan wel nut om de Instagram Business Booster aan te schaffen?
Juist wanneer je nog niet zo lang actief bent op Instagram kan je door middel van de Instagram Business Booster het fundament zetten van jouw instagrampagina. Zo hoef je niet eerst nog maandenlang uit te zoeken hoe het platform voor jou werkt, maar kan je meteen resultaatgericht aan de slag met een strategie die voor jouw business werkt!
Ook is het zo dat des te sneller jij weet hoe je Instagram voor jou kan laten werken, des te beter dit is voor je zichtbaarheid, omdat je account dan nog nieuw is voor het algoritme. Gebruik dit dus in je voordeel!
Wat is het verschil tussen de Kickstart Jouw Instagram en de Instagram Business Booster?
Kickstart Jouw Instagram is een interactieve videotraining met algemene Instagram marketing tips. De Instagram Business Booster is een op maat gemaakte dienst, waarin jij feedback ontvangt op jouw pagina en door middel van een aanvullende coachingcall met mij aan de slag kan gaan met jouw Instagramstrategie.
Bevindt mijn doelgroep zich wel op Instagram?
Dagelijks zijn er in Nederland meer dan 3,4 miljoen gebruikers actief. Ik ben er van overtuigd dat jouw potentiële klant hier tussen zit. Het is alleen een kwestie van weten hóe jij die persoon kan bereiken. Ik haal 100% van mijn klanten uit Instagram, dus ik weet precies hoe jij jouw doelgroep kan gaan bereiken.
Hoe werkt de Instagram Business Booster?
Nadat jij je hebt aangemeld voor de Instagram Business Booster ontvang je van mij een vragenlijst, waardoor ik inzicht krijg in jouw bedrijf en jouw wensen en doelen m.b.t. Instagram. Ook vraag ik hierin om screenshots van jouw Instagram statistieken. Op basis van jouw vragenlijst en statistieken ga ik jouw instagramaccount analyseren en maak ik een rapportage met aandachtspunten, feedback en opdrachten. Deze aandachtspunten, feedback en opdrachten bespreek ik in een video van +/- 20 minuten. Deze video ontvang jij ongeveer 4 weken nadat jij de vragenlijst hebt ingevuld. Nadat jij de video hebt bekeken en aan de slag bent gegaan met de opdrachten spreken we elkaar na 2 weken in een coachcall van 45 minuten, zodat we jouw strategie nog verder gaan uitwerken.
Hoelang duurt de Instagram Business Booster?
Nadat ik jouw ingevulde vragenlijst heb gekregen ontvang jij na +/- 4 weken mijn op maat gemaakte video. Nadat jij de video hebt bekeken plannen we een call in voor over 2 weken.

De gehele Instagram Business Booster is dus een traject van ongeveer 6 weken.

Hoe weet ik zeker dat ik resultaat ga behalen door middel van de Instagram Business Booster?
Ik zou het je kunnen vertellen, maar ik denk dat mijn klanten dat beter kunnen. Check de reviews op de pagina! Twijfel je nog? Stuur me een mailtje via tara@theemettara.nl
Ik woon in het buitenland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?
 
Ja zeker! Vergeet bij het bestellen niet je btw nummer in te vullen en dan krijg je automatisch een aangepaste factuur.

Wil jij vandaag nog starten met groeien op Instagram voor meer resultaat?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS