Haal klanten uit Instagram!

Insta Sales School

Het online business coach programma voor startende ambitieuze ondernemers die op Instagram meer impact willen maken met hun kennis en ervaringen om uiteindelijk klanten aan te trekken en te helpen met hun aanbod.

Maak klanten van jouw volgers!

De Insta Sales School is het online business coach programma voor startende ondernemers die willen leren hoe je meer sales haalt uit Instagram door middel van een succes mindset, het bereiken van jouw ideale volger, een contentstrategie een strategisch productaanbod, adverteren met resultaat en nog veel meer.  Dit programma geeft je alle kennis en skills die je nodig hebt op het gebied van (Instagram) marketing om razendsnel een succes te maken van jouw Instagrampagina.

 

In juli 2020 stond ik voor de deur van de KvK. Ik had toen nooit verwacht dat ik binnen een halfjaar een succesvol bedrijf zou hebben dankzij mijn zichtbaarheid op Instagram. Je salaris verdienen dankzij je zichtbaarheid op Instagram. Dat is toch een sprookje?

Ik was bang dat het mij enorm veel tijd en energie zou kosten om resultaat te gaan halen uit Instagram. Die tijd en energie had ik niet, want ik was nog herstellende van een angststoornis. Het was dus belangrijk dat ik mijn grenzen bewaakte. Hoe ging ik dit in hemelsnaam bolwerken?

Één ding wist ik zeker: ik was bereid om er alles aan te doen wat nodig was om mijn business tot een succes te maken! Ik verlangde naar vrijheid en naar doen wat ik écht leuk vond.

Net als jij wilde ik niet online zichtbaar zijn voor de fun, maar omdat ik oprecht mensen wilde helpen door middel van mijn business. Door mijn ervaring als influencer weet ik namelijk hoe je razend snel jouw bereik kan laten groeien en een merk om jezelf heen bouwt op Instagram. En doordat ik ervaringsdeskundige ben op het gebied van leven met een angststoornis, weet ik hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn op een manier die goed voelt en die bij jou past.

Deze kennis wilde ik doorgeven door middel van mijn unieke methode waarin ik rekening houd met alle frustraties op het gebied van verkopen op Instagram.

In minder dan een jaar tijd ging ik van een uitkering naar een 8k maandomzet.

Misschien herken je dit ook wel?

→  Je bent veel tijd en energie kwijt aan Instagram, maar het levert weinig resultaat op. Soms heb je het gevoel alsof je voor Jan met de korte achternaam aan het posten bent…

→  Je hebt geen idee waar je moet beginnen als het gaat om het verkopen van jouw aanbod op Instagram. Je benoemd je aanbod voor jouw gevoel vaak genoeg, maar toch blijven de aankopen uit…

→  Je hebt regelmatig stress omdat je niet weet waar je klanten volgende maand weer vandaan zullen komen… (en of ze zullen komen)

→  Regelmatig zit je overwhelmed achter je laptop door alle mogelijkheden online (adverteren, funnels, SEO). Je weet niet goed welke stap je  nou als eerste moet zetten en loopt daarom vaak vast op het gebied van online ondernemen…

→  Je bent begonnen met ondernemen om mensen oprecht te helpen, maar verkopen vind je lastig. Het lijkt wel alsof dat niks voor jou is.

→  Je weet niet hoe je jezelf moet onderscheiden in de online jungle. In jouw vakgebied zijn er 10.000 anderen. Hoe zorg je er nou voor dat mensen voor JOU kiezen?

→  Je bent niet consistent zichtbaar, omdat je geen strategie hebt en ‘maar wat doet’

Hoe fijn zou het zijn als jij…

→ Jouw aanbod verkoopt via Instagram op een laagdrempelige manier die bij jou past. Zonder pusherige verkooptechnieken of koude acquisitie.

→ Een strategie hebt waarmee je zeker weet dat jij je ideale klant gaat bereiken.

→ Weet hoe je van jouw volgers, jouw klanten kan maken.

→ Precies weet wat je moet posten in een lancering, zodat je meer verkoopt.

→ Een passief inkomen kan genereren doordat je jouw advertenties winstgevend kan inzetten.

Dus zeg jij NEE tegen ‘ik doe maar wat’ op Instagram, urenlang ploeteren om content en jezelf awkward voelen bij het maken van een verkoopstory? Dit programma geeft jou dé handvatten om meer SALES te halen uit jouw Instagrampagina!

dit krijg je allemaal

Wat houdt de Insta Sales school in?

De insta Sales School is een online business coach programma. Het programma bestaat uit 9 modules. Je kan het programma zelfstandig volgen OF met 4 1 op 1 coachingsessies van 45 min.

→   Persoonlijke begeleiding en feedback via de mail
→   Praktische videolessen in 9 modules
→   Waardevolle bonussen van andere experts
→   Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving
→   Downloads in de vorm van werkboeken + handleidingen
→   Kies je voor de 1 op 1 coaching optie? Dan krijg je 4 coachingssessies van 45 minuten.

Na het volgen van het online programma blijf je onbeperkt toegang houden tot ALLES + toekomstige updates over Instagrammarketing zodat je altijd up-to-date blijft. Je kunt alles dus op jouw eigen tempo volgen.

Insta Sales School

Voor wie is het programma geschikt?

Dit programma is voor ondernemers die al actief zijn op Instagram, maar nog niet het resultaat eruit halen dat ze eruit willen halen. Jij zit niet alleen op dit platform, omdat jij je puur focust op meer volgers, maar jij wilt van je volgers ook echte trouwe klanten maken.

Jij wil NEXT LEVEL willen gaan met hun bedrijf. Jouw business nu voor eens en voor altijd goed neerzetten en weten hoe je DE REST VAN JE LEVEN je business strategisch kunt runnen op een manier die goed voelt, die bij jou past en die werkt. Van bedrijfje nu naar serieuze business.💪🏼

Dit programma is geschikt voor alle soorten ondernemers. Of je nou een dienst of product verkoopt. Of beide.

Het is perfect voor jou als jij alles wilt leren over wat er nodig is om online zichtbaar te worden als online ondernemer. De focus van dit programma: klanten halen uit Instagram! 

 

9 verschillende modules

Inhoud Insta Sales School

 In 9 modules leer je praktisch alles over hoe je een succesvolle en unieke Instagram strategie maakt en wat er voor nodig is om als online ondernemer een succesvolle business te runnen. In dit programma leer je o.a. jouw ideale volger bepalen, een strategisch productaanbod creëren, het maken van een contentstrategie, succesvol lanceren en verkopen via Instagram, adverteren op Facebook en Instagram, het inzetten van bewezen gedragspsychologie voor betere online resultaten en nog veel meer.

Dit zijn alle modules:

Module 1: Jouw online mindset

In deze module leer je waarom een goede mindset de basis is voor een krachtige online zichtbaarheid. Jij gaat aan de slag met helderheid creëeren rondom jouw online zichtbaarheid en kan na de module ook daadwerkelijk die stappen naar meer resultaat zetten.

Module 2: authentieke positionering & personal branding

In deze module ga jij aan de slag met jouw positionering en personal brand. Je leert welke factoren belangrijk zijn voor een personal brand, vanuit welke koopmotieven een aankoop wordt gedaan en je gaat jouw unieke verhaal schrijven.

Module 3: Jouw ideale volger

In deze module ga jij aan de slag met het kiezen en het bereiken van jouw doelgroep. Je leert waarom het zo belangrijk is om een specifieke doelgroep te kiezen en je leert de succesprincipes van jouw aanbod verkopen bij jouw doelgroep (en nee, dit heeft niks te maken met jouw aantal volgers).

Module 4: optimaliseren met statistieken

In deze module ga jij alles leren over hoe inzicht in jouw cijfers er voor zorgt dat jij beter jouw doelgroep kan bereiken en kan inspelen op hun behoeftes. Jij gaat aan de slag met een hashtagstrategie en leert jouw statistieken gebruiken in je voordeel.

Module 5: Instagram content marketing

 In deze module ga jij aan de slag met jouw contenstrategie. Je leert hoe je succesvol zichtbaar kan zijn op Instagram met jouw content, zonder dat je daar uren tijd mee kwijt bent. Je leert mijn content formule die ik dagelijks toepas voor een consistente zichtbaarheid.

Module 6: het juiste aanbod voor jouw volger

In deze module ga je aan de slag met een strategisch productaanbod waardoor jij jouw instagramvolger in iedere fase van zijn volgersreis raakt. Je leert over de verschillende vormen van automatiseringen en hoe je deze kan inzetten voor meer rust en passief inkomen in je business. Je leert de ‘wanneer’ en de ‘hoe’ van het verkopen op Instagram.

Module 7: adverteren met resultaat

In deze module leer je de basis over adverteren op Instagram en Facebook. Ik leg jou stap voor stap uit hoe de Facebook Business Manager werkt en hoe jij jouw advertenties kan instellen en optimaliseren. 

Module 8: jouw instagramactiviteit optimaliseren

In deze module leer jij hoe je jouw Instagram activiteit succesvol kan inzetten, waardoor je meer leads en interactie krijgt. Je leert alle do’s & dont’s over Instagram en jij weet precies hoe het algoritme in elkaar zit.

Module 9: van volger naar klant

In deze module leer je alles over een succesvolle lancering van jouw aanbod op Instagram. Je gaat in deze module dus daadwerkelijk aan de slag met verkopen via jouw Instagramkanaal door middel van een verkoop/ lanceringsstrategie. 

wat anderen zeggen

Voordat ik startte met de Insta Sales School had ik al geleerd dat het heel belangrijk is om personal branding in te zetten op Instagram, maar ik was heel erg op zoek naar iets waar ik zou leren hoe ik daadwerkelijk kon gaan verkopen via Instagram en hoe ik mijn doelgroep goed kon bereiken en hoe ik kon inspelen op hun koopmotieven. Toen ik jouw stories voorbij zag komen over de Insta Sales School benoemde je echt de pijn waar ik tegenaan liep en dacht ik: ‘dit wil ik leren. Dit heb ik nodig’. Ik heb er ook echt uitgehaald wat ik er uit wilde halen. De dingen die ik belangrijk vond en die ik wilde leren (bijvoorbeeld hoe je meer volgers krijgt, wat je moet doen als je actief bent op instagram) kwamen ook terug in jouw programma en daar was ik echt naar opzoek. Ik vond het ook heel waardevol dat ik door middel van jouw programma leer hoe ik kan adverteren en hoe ik een lancering stapsgewijs aanpak. Inmiddels weet ik hoe ik systematisch het verkopen via Instagram kan aanpakken en ik vind het ook leuk dat ik nu zelf heb geleerd hoe ik verkoopstories kan maken. Ik vind het vaak moeilijk om on the spot iets te bedenken wat ik moet delen op instagram en nu heb ik echt een plan en handvatten gekregen. Van de week heb ik voor het eerst echt goed toegepast hoe ik meer interactie kan krijgen via instagram en daar kwam veel respons en veel volgers uit. Ik heb nu een vast riedeltje wat ik kan doen voordat ik ga posten.

Ik vind het leuk om je te volgen. Je bent in het echt ook precies zoals je in stories bent. De communicatie met jou gaat heel makkelijk en fijn. Je hebt goede tips en speelt echt specifiek in op de vragen die ik heb binnen mijn business. Ik vind het ook heel fijn dat je geen standaard antwoorden geeft. Ik heb veel aan de insta sales school gehad en aan de coaching. Ik ben blij dat ik het heb gevolgd!

Nathalie Huisman

Art journaler

Met de Insta Sales School biedt Tara een mooi, overzichtelijk en compleet totaalpakket dat alles bevat wat je moet weten als ondernemer op Instagram.
Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en de gevarieerde opdrachten bieden veel inzichten. Zo leer je alles over je doelgroep, hashtags, branding, strategieën, lanceren op Instagram, adverteren en statistieken. Ook krijg je tips die zelfs van pas kunnen komen op je eigen website!


Als journalist wist ik het een en ander over schrijven voor een doelgroep, maar Tara biedt nieuwe handvaten en spiegelt op een constructieve manier jouw valkuilen als ondernemer. Die kun je vervolgens onder handen nemen door een verzameling van leuke, grappige en originele opdrachten. De Insta Sales School is een must voor elke ondernemer op Instagram!

Elysa

De pijnjournalist

Dit ga jij bereiken!

Dit programma heet niet voor niks Insta Sales School. De focus op dit programma wordt dus echt gelegd op gebruik maken van jouw unieke kwaliteiten om meer sales uit Instagram te halen.

De Insta Sales School is het online business coach programma voor ondernemers die willen leren hoe je meer sales haalt uit Instagram door middel van een succes mindset, het bereiken van jouw ideale volger, een contentstrategie een strategisch productaanbod, adverteren met resultaat en nog veel meer. Dit programma geeft je alle kennis en skills die je nodig hebt op het gebied van (Instagram) marketing om razendsnel een klantmachine te maken van jouw Instagrampagina.

Door mijn angststoornis dacht ik dat het mij super veel tijd en energie zou kosten om als bedrijf zichtbaar te worden op Instagram. Ik WEIGERDE om verkopen op Instagram te zien als iets moeilijks, want ik wist zeker dat het anders kon. Ik ging serieus aan de slag met mijn aanbod en haalde successen als:

  • Binnen één week mijn product 100 keer verkopen (dankzij Instagram)
  • Samenwerkingen met toffe ondernemers (via instagram)
  • Tientallen berichtjes per dag ontvangen dankzij mijn sterke positionering (op Instagram)
  • In minder dan één jaar tijd een maandomzet van 8.000 euro (dankzij Instagram marketing)

 

Aan het einde van dit programma…

→  Weet jij hoe je van jouw volgers jouw klanten maakt.

→ Kan jij verkopen op Instagram zonder dat het awkward of geforceerd voelt.

→  Heb jij een strategisch productaanbod die aansluit op de behoefte van jouw volger(s).

→  Heb jij een uitgewerkt lanceringsplan die jou gaat helpen om meer te verkopen op Instagram.

→  weet jij hoe jij succesvol kan adverteren via Facebook en Instagram

→  Werk jij met een online marketing strategie waarmee je consistent leads, klanten en omzet behaald.

→ Heb jij een succesvolle online mindset waarmee jij je niet langer laat tegenhouden door angsten en onzekerheden. Jij bent online zichtbaar op een manier die bij jou past, die goed voelt én werkt.

Instagram marketing coach

Wie is Tara?

Als online marketing coach en advertising expert is het mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen om online zichtbaar te worden op een manier die bij ze past, die goed voelt en die werkt, zodat ze hun onzekerheid met betrekking tot online verkopen de baas worden! Dankzij deze missie is de Insta Sales School ontstaan. In dit programma leer jij alles wat ik de afgelopen 3 jaar heb geleerd over mindset, online marketing, adverteren, personal branding en nog veel meer.   

Omdat ik al jaren lang actief ben op Instagram weet ik alles over Instagram marketing. Ik combineer marketing en personal branding om van jouw Instagrampagina het visitekaartje van jouw bedrijf te maken, waardoor jij je droomklant aanspreekt. Mijn diensten zijn gericht op jouw persoonlijkheid, zichtbaarheid en inspiratie.

In de tijd dat ik actief was als influencer wist ik al snel de 8.000 volgers aan te tikken en werkte ik samen met bedrijven als: Zinzi, Black & Decker en Coca Cola. Ik vond de online wereld zó leuk en inspirerend, maar ik merkte ook al snel dat er behoefte was aan een realistischer beeld op Social media. Een behoefte die ik deelde aangezien ik vaak het gevoel had dat ik alleen was in mijn reis naar herstel van een angststoornis…

Ik besloot om het roer om te draaien en om met mijn kennis over Instagram marketing en ervaring als influencer, ondernemers te helpen om meer succes te halen uit Instagram. Ik wilde ondernemers met een groter doel/ missie, unieke persoonlijkheid en waardevol verhaal leren om zichzelf als merk te presenteren om zo hun online podium te claimen en een échte connectie aan te gaan met de doelgroep die perfect bij hen past zodat ze consistent leads en omzet halen uit hun Instagram kanaal.

Wil jij dit ook? Dan is de Insta Sales School perfect voor jou! In dit programma ontwikkel jij een persoonlijke, winstgevende Instagram strategie om ALLES uit jouw online zichtbaarheid te halen.

Insta Sales School

Zo werkt het

De Insta Sales School is zelfstandig te volgen voor €800 excl btw of te volgen met 1 op 1 coaching voor €1500,- Jij volgt de modules en je kunt jouw vragen/ opmerkingen naar mij sturen, zodat ik jou feedback kan geven en kan helpen om ALLES uit het programma te halen. 

faq

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering is €800 ex btw als je het programma zelfstandig volgt en €1500,- met 4 coachingssessies.

Kan ik in termijnen betalen?

Het is niet mogelijk om dit programma in termijnen te betalen.

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Jazeker! Als je mij even een mailtje stuurt dan help ik je met de aangepaste factuur.

Klik hier om je aan te melden voor de Insta Sales School met een aangepaste factuur >

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor alle soorten ondernemers. Of je nou een dienst of product verkoopt. Of beide.

Krijg ik toegang tot alle modules in een keer?

Nee. Per week komt er een nieuwe module online. 

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS