Haal klanten uit Instagram!

Insta Sales School

Het online business coach programma voor ambitieuze ondernemers die van hun volgers klanten willen maken en meer omzet willen halen uit Instagram.

Maak klanten van jouw volgers!

De Insta Sales School is het online business coach programma voor ondernemers die willen leren hoe je meer sales haalt uit Instagram door middel van een succes mindset, het bereiken van jouw ideale volger, een contentstrategie een strategisch productaanbod, adverteren met resultaat en nog veel meer.  Dit programma geeft je alle kennis en skills die je nodig hebt op het gebied van (Instagram) marketing om razendsnel een klantmachine te maken van jouw Instagrampagina.

 

In juli 2020 stond ik voor de deur van de KvK. Ik had toen nooit verwacht dat ik binnen een halfjaar een succesvol bedrijf zou hebben dankzij mijn zichtbaarheid op Instagram. Je salaris verdienen dankzij je zichtbaarheid op Instagram. Dat is toch een sprookje?

Ik was bang dat het mij enorm veel tijd en energie zou kosten om resultaat te gaan halen uit Instagram. Die tijd en energie had ik niet, want ik was nog herstellende van een angststoornis. Het was dus belangrijk dat ik mijn grenzen bewaakte. Hoe ging ik dit in hemelsnaam bolwerken?

Één ding wist ik zeker: ik was bereid om er alles aan te doen wat nodig was om mijn business tot een succes te maken! Ik verlangde naar vrijheid en naar doen wat ik écht leuk vond.

Net als jij wilde ik niet online zichtbaar zijn voor de fun, maar omdat ik oprecht mensen wilde helpen door middel van mijn business. Door mijn ervaring als influencer weet ik namelijk hoe je razend snel jouw bereik kan laten groeien en een merk om jezelf heen bouwt op Instagram. En doordat ik ervaringsdeskundige ben op het gebied van leven met een angststoornis, weet ik hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn op een manier die goed voelt en die bij jou past.

Deze kennis wilde ik doorgeven door middel van mijn unieke methode waarin ik rekening houd met alle frustraties op het gebied van verkopen op Instagram.

In minder dan een jaar tijd ging ik van een uitkering naar een 8k maandomzet.

Misschien herken je dit ook wel?

→  Je bent veel tijd en energie kwijt aan Instagram, maar het levert weinig resultaat op. Soms heb je het gevoel alsof je voor Jan met de korte achternaam aan het posten bent…

→  Je hebt geen idee waar je moet beginnen als het gaat om het verkopen van jouw aanbod op Instagram. Je benoemd je aanbod voor jouw gevoel vaak genoeg, maar toch blijven de aankopen uit…

→  Je hebt regelmatig stress omdat je niet weet waar je klanten volgende maand weer vandaan zullen komen… (en of ze zullen komen)

→  Regelmatig zit je overwhelmed achter je laptop door alle mogelijkheden online (adverteren, funnels, SEO). Je weet niet goed welke stap je  nou als eerste moet zetten en loopt daarom vaak vast op het gebied van online ondernemen… 

→  Je bent begonnen met ondernemen om mensen oprecht te helpen, maar verkopen vind je lastig. Het lijkt wel alsof dat niks voor jou is.

→  Je weet niet hoe je jezelf moet onderscheiden in de online jungle. In jouw vakgebied zijn er 10.000 anderen. Hoe zorg je er nou voor dat mensen voor JOU kiezen?

→  Je bent niet consistent zichtbaar, omdat je geen strategie hebt en ‘maar wat doet’

Hoe fijn zou het zijn als jij…

→ Jouw aanbod verkoopt via Instagram op een laagdrempelige manier die bij jou past. Zonder pusherige verkooptechnieken of koude acquisitie.

→ Een strategie hebt waarmee je zeker weet dat jij je ideale klant gaat bereiken.

→ Weet hoe je van jouw volgers, jouw klanten kan maken.

→ Precies weet wat je moet posten in een lancering, zodat je meer verkoopt.

→ Een passief inkomen kan genereren doordat je jouw advertenties winstgevend kan inzetten.

Dus zeg jij NEE tegen ‘ik doe maar wat’ op Instagram, urenlang ploeteren om content en jezelf awkward voelen bij het maken van een verkoopstory? Dit programma geeft jou dé handvatten om meer SALES te halen uit jouw Instagrampagina!

dit krijg je allemaal

Wat houdt de Insta Sales school in?

De insta Sales School is een online business coach programma. Het programma bestaat uit 9 modules. Je kan het programma zelfstandig volgen OF met 6 1 op 1 coachingsessies van 45 min.

→   Persoonlijke begeleiding en feedback via de mail
→   Praktische videolessen in 9 modules
→   Waardevolle bonussen van andere experts
→   Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving
→   Downloads in de vorm van werkboeken + handleidingen
→   Kies je voor de 1 op 1 coaching optie? Dan krijg je 6 coachingssessies van 45 minuten.

Na het volgen van het online programma blijf je onbeperkt toegang houden tot ALLES + toekomstige updates over Instagrammarketing zodat je altijd up-to-date blijft. Je kunt alles dus op jouw eigen tempo volgen.

Insta Sales School

Voor wie is het programma geschikt?

Dit programma is voor ondernemers die al actief zijn op Instagram, maar nog niet het resultaat eruit halen dat ze eruit willen halen. Jij zit niet alleen op dit platform, omdat jij je puur focust op meer volgers, maar jij wilt van je volgers ook echte trouwe klanten maken.

Jij wil NEXT LEVEL willen gaan met hun bedrijf. Jouw business nu voor eens en voor altijd goed neerzetten en weten hoe je DE REST VAN JE LEVEN je business strategisch kunt runnen op een manier die goed voelt, die bij jou past en die werkt. Van bedrijfje nu naar serieuze business.💪🏼

Dit programma is geschikt voor alle soorten ondernemers. Of je nou een dienst of product verkoopt. Of beide.

Het is perfect voor jou als jij alles wilt leren over wat er nodig is om online zichtbaar te worden als online ondernemer. De focus van dit programma: klanten halen uit Instagram! 

 

9 verschillende modules

Inhoud Insta Sales School

 In 9 modules leer je praktisch alles over hoe je een succesvolle en unieke Instagram strategie maakt en wat er voor nodig is om als online ondernemer een succesvolle business te runnen. In dit programma leer je o.a. jouw ideale volger bepalen, een strategisch productaanbod creëren, het maken van een contentstrategie, succesvol lanceren en verkopen via Instagram, adverteren op Facebook en Instagram, het inzetten van bewezen gedragspsychologie voor betere online resultaten en nog veel meer.

Dit zijn alle modules:

Module 1: Jouw online mindset

In deze module leer je waarom een goede mindset de basis is voor een krachtige online zichtbaarheid. Jij gaat aan de slag met helderheid creëeren rondom jouw online zichtbaarheid en kan na de module ook daadwerkelijk die stappen naar meer resultaat zetten.

Module 2: authentieke positionering & personal branding

In deze module ga jij aan de slag met jouw positionering en personal brand. Je leert welke factoren belangrijk zijn voor een personal brand, vanuit welke koopmotieven een aankoop wordt gedaan en je gaat jouw unieke verhaal schrijven.

Module 3: Jouw ideale volger

In deze module ga jij aan de slag met het kiezen en het bereiken van jouw doelgroep. Je leert waarom het zo belangrijk is om een specifieke doelgroep te kiezen en je leert de succesprincipes van jouw aanbod verkopen bij jouw doelgroep (en nee, dit heeft niks te maken met jouw aantal volgers).

Module 4: optimaliseren met statistieken

In deze module ga jij alles leren over hoe inzicht in jouw cijfers er voor zorgt dat jij beter jouw doelgroep kan bereiken en kan inspelen op hun behoeftes. Jij gaat aan de slag met een hashtagstrategie en leert jouw statistieken gebruiken in je voordeel.

Module 5: Instagram content marketing

 In deze module ga jij aan de slag met jouw contenstrategie. Je leert hoe je succesvol zichtbaar kan zijn op Instagram met jouw content, zonder dat je daar uren tijd mee kwijt bent. Je leert mijn content formule die ik dagelijks toepas voor een consistente zichtbaarheid.

Module 6: het juiste aanbod voor jouw volger

In deze module ga je aan de slag met een strategisch productaanbod waardoor jij jouw instagramvolger in iedere fase van zijn volgersreis raakt. Je leert over de verschillende vormen van automatiseringen en hoe je deze kan inzetten voor meer rust en passief inkomen in je business. Je leert de ‘wanneer’ en de ‘hoe’ van het verkopen op Instagram.

Module 7: adverteren met resultaat

In deze module leer je van begin tot eind hoe je succesvol kan adverteren op Instagram en Facebook, zodat je zichtbaar bent ook als je niet actief online bent. Ik leg jou stap voor stap uit hoe de Facebook Business Manager werkt en hoe jij jouw advertenties het beste kan instellen en optimaliseren. 

Module 8: jouw instagramactiviteit optimaliseren

In deze module leer jij hoe je jouw Instagram activiteit succesvol kan inzetten, waardoor je meer leads en interactie krijgt. Je leert alle do’s & dont’s over Instagram en jij weet precies hoe het algoritme in elkaar zit.

Module 9: van volger naar klant

In deze module leer je alles over een succesvolle lancering van jouw aanbod op Instagram. Je gaat in deze module dus daadwerkelijk aan de slag met verkopen via jouw Instagramkanaal door middel van een verkoop/ lanceringsstrategie. 

wat anderen zeggen

Als business coach vind ik het geweldig om mijn kennis, inzichten en verhalen via Instagram te delen. Dit doe ik al zeker 3 jaar met veel succes. De afgelopen maanden is mijn business razend snel gegroeid. Ik merkte dat ik hierdoor steeds minder structuur had in het plaatsen op Instagram. Terwijl ik weet hoe belangrijk het is voor je business. 80% van mij klanten komt uit dit kanaal. Ik ben gaan samenwerken Tara voor een content planning. En wauw wat een waarde krijg je. Tara helpt jou om de ideeën die in je hoofd zitten door te vertalen naar een goede content planning. Waardoor ik veel meer rust en structuur ervaar. Ook denkt ze mee hoe je je aanbod op een fijne manier kan promoten tussen de waardevolle posts.

Daarbij kijkt Tara echt naar jou als ondernemer. Haar aanpak is dus zeker niet one size fits all. Maar echt 100% op maat gemaakt. Zelf vind ik het belangrijk om vanuit flow en intuïtie mijn content te produceren. Dit is iets waar Tara rekening meehoudt.

Ik ben super echt ontzettend blij met de content planning van Tara. En zou haar echt aanbevelen aan iedere ondernemer die (1) minder tijd wil kwijt zijn aan Instagram content (2) meer impact wil maken met een gedegen content strategie/planning.

Sharona Bolander

Business coach

Voordat Tara me hielp wist ik vaak niet goed wat ik moest posten én wilde ik hier ook niet te veel tijd aan besteden om over na te denken. Ik vind het belangrijk dat mijn content aansluit bij de wensen en behoeften van mijn doelgroep. Maar telkens opnieuw bedenken wat dat dan moest zijn lukte me niet. Door Tara loopt dat nu mega goed! Elke maand krijg ik een document met mega veel inspiratie en een hele duidelijke houvast voor de te maken posts en andere content op Instagram. Daarnaast geeft ze super duidelijke statistieken en merk ik zelf ook echt dat mijn bereik en interactie stijgt! En boven alles is Tara echt een feestje om mee te werken! Aanrader voor iedereen!enten en tips betekenen heel veel voor me.

Simone

Leerexpert, Pluk leren

Dit ga jij bereiken!

Dit programma heet niet voor niks Insta Sales School. De focus op dit programma wordt dus echt gelegd op gebruik maken van jouw unieke kwaliteiten om meer sales uit Instagram te halen.

De Insta Sales School is het online business coach programma voor ondernemers die willen leren hoe je meer sales haalt uit Instagram door middel van een succes mindset, het bereiken van jouw ideale volger, een contentstrategie een strategisch productaanbod, adverteren met resultaat en nog veel meer. Dit programma geeft je alle kennis en skills die je nodig hebt op het gebied van (Instagram) marketing om razendsnel een klantmachine te maken van jouw Instagrampagina.

Door mijn angststoornis dacht ik dat het mij super veel tijd en energie zou kosten om als bedrijf zichtbaar te worden op Instagram. Ik WEIGERDE om verkopen op Instagram te zien als iets moeilijks, want ik wist zeker dat het anders kon. Ik ging serieus aan de slag met mijn aanbod en haalde successen als:

  • Binnen één week mijn product 100 keer verkopen (dankzij Instagram)
  • Samenwerkingen met toffe ondernemers (via instagram)
  • Tientallen berichtjes per dag ontvangen dankzij mijn sterke positionering (op Instagram)
  • In minder dan één jaar tijd een maandomzet van 8.000 euro (dankzij Instagram marketing)

 

Aan het einde van dit programma…

→  Weet jij hoe je van jouw volgers jouw klanten maakt.

→ Kan jij verkopen op Instagram zonder dat het awkward of geforceerd voelt.

→  Heb jij een strategisch productaanbod die aansluit op de behoefte van jouw volger(s).

→  Heb jij een uitgewerkt lanceringsplan die jou gaat helpen om meer te verkopen op Instagram.

→  weet jij hoe jij succesvol kan adverteren via Facebook en Instagram

→  Werk jij met een online marketing strategie waarmee je consistent leads, klanten en omzet behaald.

→ Heb jij een succesvolle online mindset waarmee jij je niet langer laat tegenhouden door angsten en onzekerheden. Jij bent online zichtbaar op een manier die bij jou past, die goed voelt én werkt.

instagramcoach

Wie is Tara?

Als Instagram marketing coach en advertising expert is het mijn missie om vrouwelijke ondernemers te helpen om online zichtbaar te worden op een manier die bij ze past, die goed voelt en die werkt, zodat ze hun onzekerheid met betrekking tot online verkopen de baas worden! Dankzij deze missie is de Insta Sales School ontstaan. In dit programma leer jij alles wat ik de afgelopen 3 jaar heb geleerd over mindset, online marketing, adverteren, personal branding en nog veel meer.   

Omdat ik al jaren lang actief ben op Instagram weet ik alles over Instagram marketing. Ik combineer marketing en personal branding om van jouw Instagrampagina het visitekaartje van jouw bedrijf te maken, waardoor jij je droomklant aanspreekt. Mijn diensten zijn gericht op jouw persoonlijkheid, zichtbaarheid en inspiratie.

In de tijd dat ik actief was als influencer wist ik al snel de 8.000 volgers aan te tikken en werkte ik samen met bedrijven als: Zinzi, Black & Decker en Coca Cola. Ik vond de online wereld zó leuk en inspirerend, maar ik merkte ook al snel dat er behoefte was aan een realistischer beeld op Social media. Een behoefte die ik deelde aangezien ik vaak het gevoel had dat ik alleen was in mijn reis naar herstel van een angststoornis…

Ik besloot om het roer om te draaien en om met mijn kennis over Instagram marketing en ervaring als influencer, ondernemers te helpen om meer succes te halen uit Instagram. Ik wilde ondernemers met een groter doel/ missie, unieke persoonlijkheid en waardevol verhaal leren om zichzelf als merk te presenteren om zo hun online podium te claimen en een échte connectie aan te gaan met de doelgroep die perfect bij hen past zodat ze consistent leads en omzet halen uit hun Instagram kanaal.

Wil jij dit ook? Dan is de Insta Sales School perfect voor jou! In dit programma ontwikkel jij een persoonlijke, winstgevende Instagram strategie om ALLES uit jouw online zichtbaarheid te halen.

Insta Sales School

Zo werkt het

De Insta Sales School is zelfstandig te volgen voor €800 excl btw of te volgen met 1 op 1 coaching voor €1050,- Jij volgt de modules en je kunt jouw vragen/ opmerkingen naar mij sturen, zodat ik jou feedback kan geven en kan helpen om ALLES uit het programma te halen. 

faq

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering is €800 ex btw als je het programma zelfstandig volgt en €1050,- met 3 coachingssessies. 

Kan ik in termijnen betalen?

Het is niet mogelijk om dit programma in termijnen te betalen. 

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Jazeker! Als je mij even een mailtje stuurt dan help ik je met de aangepaste factuur.

Klik hier om je aan te melden voor de Insta Sales School met een aangepaste factuur >

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor alle soorten ondernemers. Of je nou een dienst of product verkoopt. Of beide.

Krijg ik toegang tot alle modules in een keer?

Nee. Per week komt er een nieuwe module online. 

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS