Insta Launch School 🚀

Maak van jouw lancering een omzetraket

De cursus voor ondernemers die hun aanbod succesvol willen lanceren op Instagram, zodat ze meer verkopen via Instagram!

Lanceren op Instagram!

Je bent online ondernemer en je staat in de startblokken om jouw (nieuwe) aanbod te gaan promoten via Instagram. Zodra je start met jouw lancering hoor je de krekels op de achtergrond en vallen de verkopen zwaar tegen… Dit is het moment dat de onzekerheid omhoog komt en jij gaat twijfelen over jouw aanbod.  Herkenbaar? Dit is totaal niet nodig, want het ligt niet aan jouw product of dienst. Het ligt aan jouw lancering!

In de Insta Launch School leer jij hoe je van jouw lancering een omzetraket maakt… Na de cursus is NASA jaloers op jouw lanceringsstrategie  😉  

 

Toen ik net startte met het promoten van mijn aanbod op Instagram had ik het gevoel alsof al mijn harde werk voor niks was geweest. Na urenlang werken aan mijn aanbod, puntjes op de i zetten en mezelf motiverende woorden toespreken was ik klaar om mijn fantastische aanbod met de wereld te gaan delen… en de verkopen vielen ZWAAR tegen 😕😕😕

Ik had het gevoel alsof ik maar wat aan het doen was, terwijl het bij andere ondernemers allemaal vanzelf leek te gaan. Ik ging twijfelen aan mijn prijs, werd allergisch voor verkooptrucjes, voelde me pusherig en had geen idee wat nou precies de behoefte was van mijn ideale klant.🤷‍♀️

Gelukkig is dat nu inmiddels veranderd. Ik kwam erachter wat de succesfactoren zijn van je producten en diensten verkopen via Instagram. Dankzij mijn succesvolle lanceringsformule zorg ik ervoor dat ik consistent leads, omzet en klanten haal uit Instagram. Zo wist ik in één week tijd mijn product 100 keer te verkopen via Instagram 😱 

Misschien herken je dit ook wel?

→ Je bent (stiekem) enorm trots op je product/ dienst en je weet zeker dat dit jouw doelgroep hartstikke goed gaat helpen, maar toch krijg je weinig tot geen geïnteresseerde.

→ Je stopt super veel tijd, liefde en energie in jouw product/ dienst maar het levert je nog geen spectaculair maandomzet op, want de verkopen blijven uit…

→  Je vind het spannend om je aanbod te promoten op Instagram, omdat je bang bent dat je pusherig overkomt

→  Je begint te twijfelen aan je kwaliteiten wanneer je merkt dat je lancering een flop is… misschien dat je toch beter maar voor een baas moet gaan werken.

→  Je hebt nog nooit gehoord van een lanceringsstrategie en hebt geen idee hoe je dit moet aanpakken.

→  Je begint na te denken over of je misschien je prijs niet gewoon omlaag moet gooien, zodat mensen wél gaan kopen…

Hoe fijn zou het zijn als jij…

Jouw aanbod verkoopt via Instagram op een relaxte manier die bij jou past. Zonder pusherige verkooptechnieken of koude acquisitie.

→ Een telefoon hebt die ontploft van de bestel notificaties na jouw lancering.

→ Kan inspelen op de behoefte van jouw ideale klant door middel van jouw aanbod.

→ Precies weet wat je moet posten in een lancering, zodat je meer verkoopt.

→ Betrokken volgers hebt die meeleven met jouw lancering en niet kunnen wachten om jouw aanbod te kopen.

→ Een lanceringsstrategie hebt waarmee je jouw toekomstige producten en diensten ook succesvol kan verkopen via Instagram.

.

Maak jij van jouw lancering een omzetraket?🚀💥

Dit ga je leren

Wat houdt de Insta Launch school in?

In 3 modules neem ik je mee in alle succesprincipes van een succesvolle lancering op Instagram voor meer verkopen en omzet. De modules bestaan uit meerdere korte videolessen en praktische opdrachten waarmee ik consistent mijn aanbod weet te verkopen aan mijn volgers. De cursus kan je volgen in een online leeromgeving waar jij onbeperkt toegang tot krijgt. Zo kan je de cursus voor iedere lancering weer inschakelen! 🔥💪🏼

→ Hoe je jouw ideale volger bereikt op Instagram en hem/ haar betrekt in jouw lancering.

→ Wat er voor nodig is om jouw aanbod aan te laten sluiten bij de behoefte van jouw ideale klant, zodat hij/ zij sneller gaat kopen tijdens een lancering.

→ Hoe je jouw doelgroep betrokken maakt bij een lancering zodat hij/ zij direct willen kopen zodra het mogelijk is. 

→ Hoe je jouw aanbod moet communiceren op Instagram, zodat je meer verkopen haalt uit jouw lancering.

→ Hoe je eventuele bezwaren van jouw doelgroep kan wegnemen waardoor ze toch gaan kopen.

Insta Launch School

Voor wie is het programma geschikt?

Dit programma is voor jou als:

  • Jij jouw product of dienst helemaal klaar hebt en 100% READY bent om succesvol te gaan lanceren, maar niet precies weet hoe je dit nou het beste kan aanpakken, zodat je ook daadwerkelijk gaat verkopen.
  • Jij een aanbod wil ontwikkelen om vervolgens te gaan verkopen via Instagram, maar nog niet precies weet WAT jij wil gaan aanbieden en voor WIE jij dit wil aanbieden. Je wil het meteen goed aanpakken zodat jouw lancering een MEGA SUCCES wordt! 💥🚀

Het is perfect voor jou als jij wilt leren hoe je een aanbod ontwikkelt welke perfect aansluit bij de behoefte van jouw ideale klant, om deze vervolgens succesvol te gaan promoten én verkopen via Instagram! 

 

3 verschillende modules

Inhoud Insta Launch School

 In 3 modules neem ik je mee in alle succesprincipes van een succesvolle lancering op Instagram voor meer verkopen en omzet. De modules bestaan uit meerdere korte videolessen en praktische opdrachten waarmee ik consistent mijn aanbod weet te verkopen aan mijn volgers.

  • 3 modules
  • 12 video’s
  • 9 opdrachten

 

Dit zijn de modules:

Module 1: Jouw klant bereiken op Instagram

In deze module ga je aan de slag met het kiezen van jouw doelgroep. Jij maakt een DEEP DIVE en bepaalt aan wie jij wil gaan verkopen! Je gaat aan de slag met een doelgroeponderzoek en leert hoe je jouw doelgroep kan bereiken op Instagram, zodat je ook daadwerkelijk potentiële klanten hebt om uiteindelijk aan te gaan verkopen.  

Module 2: Jouw klant helpen met jouw aanbod

In deze module ga je aan de slag met de behoefte van jouw klant in kaart brengen. Je leert waar jouw aanbod aan moet voldoen, zodat jouw klant gemotiveerd is om jouw aanbod te gaan kopen. Ook leer jij hoe je een strategisch aanbod kan creëren zodat jij jouw klant in iedere fase van zijn/ haar klantreis voor de volle 100% kan helpen.

Module 3: Een killer lancering

In deze module ga jij aan de slag met het promoten van jouw aanbod op Instagram. Je begrijpt hierna wat er nodig is om je ideale klant te overtuigen van je aanbod. Je gaat aan de slag met het maken van een lanceringsplan, zodat je precies weet wat je moet posten tijdens een lancering zodat jouw ideale klant jouw aanbod gaat kopen.

wat anderen zeggen

Als business coach vind ik het geweldig om mijn kennis, inzichten en verhalen via Instagram te delen. Dit doe ik al zeker 3 jaar met veel succes. De afgelopen maanden is mijn business razend snel gegroeid. Ik merkte dat ik hierdoor steeds minder structuur had in het plaatsen op Instagram. Terwijl ik weet hoe belangrijk het is voor je business. 80% van mij klanten komt uit dit kanaal. Ik ben gaan samenwerken Tara voor een content planning. En wauw wat een waarde krijg je. Tara helpt jou om de ideeën die in je hoofd zitten door te vertalen naar een goede content planning. Waardoor ik veel meer rust en structuur ervaar. Ook denkt ze mee hoe je je aanbod op een fijne manier kan promoten tussen de waardevolle posts.

Daarbij kijkt Tara echt naar jou als ondernemer. Haar aanpak is dus zeker niet one size fits all. Maar echt 100% op maat gemaakt. Zelf vind ik het belangrijk om vanuit flow en intuïtie mijn content te produceren. Dit is iets waar Tara rekening meehoudt.

Ik ben super echt ontzettend blij met de content planning van Tara. En zou haar echt aanbevelen aan iedere ondernemer die (1) minder tijd wil kwijt zijn aan Instagram content (2) meer impact wil maken met een gedegen content strategie/planning.

Sharona Bolander

Business coach

Voordat Tara me hielp wist ik vaak niet goed wat ik moest posten én wilde ik hier ook niet te veel tijd aan besteden om over na te denken. Ik vind het belangrijk dat mijn content aansluit bij de wensen en behoeften van mijn doelgroep. Maar telkens opnieuw bedenken wat dat dan moest zijn lukte me niet. Door Tara loopt dat nu mega goed! Elke maand krijg ik een document met mega veel inspiratie en een hele duidelijke houvast voor de te maken posts en andere content op Instagram. Daarnaast geeft ze super duidelijke statistieken en merk ik zelf ook echt dat mijn bereik en interactie stijgt! En boven alles is Tara echt een feestje om mee te werken! Aanrader voor iedereen!enten en tips betekenen heel veel voor me.

Simone

Leerexpert, Pluk leren

Dit ga jij bereiken!

Door middel van deze cursus ga jij jouw lancering zien als een feestje!🎉 Als je werkt met een lanceringsstrategie/ plan dan is de kans 10x groter dat je meer verkoopt, dan als je jouw product evergreen verkoopt of hier maar weinig aandacht aan besteedt. 

Ik maak van iedere lancering een feestje, wat mij heeft opgeleverd dat ik binnen één week tijd mijn product meer dan 100 keer heb verkocht en ik ALTIJD betrokken volgers heb op Instagram.

Je gaat op een relaxte manier en door middel van super concrete en praktische tips jouw lancering PROFESSIONEEL & GROOTS aanpakken, zodat je meer sales en omzet gaat halen uit Instagram!

 

Dit kan je verwachten…

→ Een gestructureerd lanceringsplan van begin tot eind voor meer rust, vertrouwen, focus en SALES.

→ Niet 1… niet 2… niet 3… maar 4(!!!) verschillende lanceringsmomenten waardoor je een consistente stroom aan omzet en klanten binnenhaalt voor jouw business!

→ Je krijgt extreem veel waarde voor een lage prijs! (denk aan een COMPLEET lanceringsplan, video’s en opdrachten uit mijn online business coaching programma t.w.v. €1050, mega veel kennis en tips die ik de afgelopen 3 jaar heb geleerd over mindset, ondernemen, doelgroep bepalen, influencer marketing etc).

→ Geen algemene marketing tips die je ook gratis op het internet kan vinden, maar bewezen strategieën waarmee ik mijn bedrijf in minder dan een jaar tijd succesvol heb laten groeien met een maandomzet van €8000.

→ Je kunt de cursus ten allen tijden volgen (voor ieder aanbod dat je wilt lanceren kan je dus weer deze cursus inzetten), want je behoud onbeperkt toegang.

Houston we have a problem… NASA is jaloers op jouw lancering 

Online marketing coach

Wie is Tara?

Als Online marketing coach en advertising expert help ik vrouwelijke ondernemers om te schalen door middel van slimme marketingflows & advertenties voor meer sales uit hun online zichtbaarheid. 

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past, zodat je meer klanten haalt uit jouw online kanalen. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 100% van mijn klanten haal ik uit Instagram!

Wil jij dit ook? Dan is de Insta Launch School perfect voor jou! Door middel van deze cursus leer jij hoe je een aanbod ontwikkelt welke perfect aansluit bij de behoefte van jouw ideale klant, om deze vervolgens succesvol te gaan promoten én verkopen via Instagram.

Insta Launch School

Zo werkt het

De Insta Launch School is zelfstandig te volgen voor €299 excl btw. Na aanmelding ontvang jij inloggegevens waarmee jij direct toegang hebt tot de online leeromgeving. Je behoudt onbeperkt toegang! Dus… are you ready for take off? 😉

faq

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering is €299 ex btw

Kan ik in termijnen betalen?

Het is niet mogelijk om deze cursus in termijnen te betalen.

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Jazeker! Als je mij even een mailtje stuurt dan help ik je met de aangepaste factuur.

Klik hier om je aan te melden voor de Insta Launch School met een aangepaste factuur >

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor alle soorten ondernemers. Of je nou een dienst of product verkoopt. Of beide.

Krijg ik toegang tot alle modules in een keer?

Yes! Je kan het programma direct helemaal volledig volgen!

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS