Insta groei cursus

Word vol zelfvertrouwen online zichtbaar & onderscheid jezelf!

Word vol zelfvertrouwen zichtbaar op Instagram als ondernemer en onderscheid jezelf door middel van jouw verhaal, zodat jij meer resultaat gaat halen uit jouw Instagram kanaal.

Tijd om zichtbaar te worden!

Jij bent jouw onderneming gestart vanuit jouw passie of wil graag een onderneming starten. Jij hebt het gevoel alsof je een verhaal te vertellen hebt, wil anderen inspireren en bent druk bezig met jezelf te ontwikkelen. Diep van binnen heb je een groot verlangen om jouw verhaal met de wereld te delen en wil je dolgraag jouw doelgroep bereiken, maar bepaalde gedachtes houden jou nog tegen…

 

Herken je dit?

  • Je vind het spannend om online zichtbaar te zijn, omdat je twijfelt of je wel interessant genoeg bent of omdat je bang bent voor de mening van anderen.
  • Je verbaasd je over het feit dat andere ondernemers klanten uit hun online kanalen halen. Waarom lukt jou dit niet?
  • Je hebt geen idee hoe jij jezelf kan onderscheiden online, want er zijn al zoveel die hetzelfde doen als jij…
  • Je vergelijkt jezelf veel met andere(n) (ondernemers).
  • Je haalt nog geen klanten uit Instagram, maar je zou dat wel graag willen…

 

 

Ik heb mezelf jarenlang laten tegenhouden door dit soort gedachtes en onzekerheden, maar inmiddels weet ik wat er voor nodig is om mezelf te onderscheiden als ondernemer en om resultaat te halen uit mijn online zichtbaarheid. 

 

Voordat ik begon met de Insta groei cursus had ik niet heel erg veel plezier in het zelf delen van content op Instagram. Daadwerkelijk mezelf opnemen vond ik maar eng… Terwijl ik het bij anderen juist heel erg leuk vind om het gezicht achter het account te zien. Qua tekst wilde het al helemaal niet vlotten bij mijn eigen posts. Ik wist gewoonweg niet wat ik soms bij mijn beelden moest schrijven. De samenhang van Instagram kon ook een stuk beter. Nu hoef ik echt geen gelikt, strak uitziende IG met alleen maar templates, maar een verbindende factor tussen als mijn verschillende posts is meer dan welkom.

Wat ik heb geleerd van de insta groei cursus is dat je mindset echt belangrijk is. Je mag vertrouwen op jezelf en in je eigen kunnen en jouw kwaliteiten doen ertoe! Daarnaast durf ik nu meer te delen op Instagram, wat vervolgens zorgt voor verbinding. Ik heb dus ook geleerd dat ik nog meer open mag zijn over mijn mentale gezondheid, mijn eigen rugzakje of handtasjes en waar ik op creatief vlak mee bezig ben.

Deze cursus heeft me meer inzicht in mezelf en mijn online aanwezigheid/ zichtbaarheid gegeven en er is een verbinding ontstaan tussen mijn volgers en mijzelf die er eerst niet was. De cursus heeft me goede handvatten gegeven over hoe ik IG kan inzetten om meer bereik te krijgen, hoe je meer zichtbaarheid kan creëren en waardevolle content kan plaatsen. Mijn eigen doelen staan duidelijker op papier, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak en ik heb de zekerheid gekregen dat ‘business and pleasure’ prima gecombineerd kan worden in 1 IG account.

Mijn Instagram account is gegroeid, maar wat ik voor nu nog belangrijker vind; ik ben gegroeid. Mijn mindset ten opzichte van Instagram is echt verandert en ik weet beter wat ik wil met mijn account. Ik mag mezelf zijn op Instagram! Een ander resultaat waar ik erg blij mee ben is dat ik meer verbinding maak met de community op IG, met mijn eigen volgers, maar ook met andere professionals. Ik weet zeker dat ik met alle tips en tricks van deze cursus nog verder ga groeien en dat het een waardevolle investering is geweest. Op naar de Instagram Business Booster!

Tara kan ontzettend enthousiast en duidelijk vertellen. Ze is echt een personal cheerleader en ze is echt altijd bereikbaar voor vragen en reageert snel. Het hele idee van ‘ondernemen met een rugzakje’ sprak me aan, want ook ik heb een angststoornis en heb af en toe last van depressieve klachten. Tara is open, voelt vertrouwd en ik heb het idee dat ik altijd bij haar aan mag kloppen.

Tamara

Ondernemen met een rugzakje

Wie is Tara?

Als Instagramexpert help ik vrouwelijke ondernemers (to be) om hun onzekerheid met betrekking tot (online) zichtbaarheid te transformeren tot inspiratie, vertrouwen en waarde. Zodat ze zichtbaar kunnen zijn op een manier die veilig voelt en bij hun past. Ik zorg ervoor dat jij online zichtbaar wordt met jouw bedrijf (en als persoon), op een manier die bij jou past.

Veel ondernemers vinden het spannend om zichtbaar te worden, omdat zij misschien wel een rugzakje hebben. Wat bedoel ik met een rugzakje? Een rugzakje zijn de ervaringen die jij bij jou draagt n.a.v. vervelende gebeurtenissen, overtuigingen of (mentale) problemen. Iedereen heeft een rugzakje. De ene rugzak is wat zwaarder, dan de ander. Maar hoe dan ook: jouw rugzakje mag er zijn

Ik ben mijn bedrijf gestart mét een angststoornis en noem mezelf daarom ook een ondernemer met een ‘rugzakje’. Mijn doel is om een veilige plek te maken van de (online) wereld waar iedereen zichzelf durft te zijn en waar vrouwen elkaar inspireren en motiveren om te groeien (persoonlijk en zakelijk), om zo hun dromen waar te maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alles mogelijk is

Inmiddels ben ik gaan leren om van mijn imperfecties te gaan houden en ben ik een zelfverzekerde fulltime ondernemer die aan de weg timmert om ALLES uit het ondernemerschap en het leven te halen. Dagelijks inspireer ik 2500 volgers op Instagram en krijg ik tientallen berichtjes van vrouwen die zich herkennen in mijn verhaal, hun verhaal met mij delen en tips vragen om om te gaan met hun eigen rugzakje.

Juist doordat ik mijn kwetsbaarheden ben gaan laten zien en mijn verhaal ben gaan delen, werk ik nu samen met toffe ondernemers. Ook heb ik al meer dan 100 andere vrouwelijke ondernemers succesvol mogen helpen met hun online zichtbaarheid.

Dit heb ik allemaal in minder dan een halfjaar tijd weten te bereiken…

Als je zelf graag jouw perfecte imperfecties wilt gaan omarmen en van jouw rugzakje jouw kracht wilt maken, dan is de insta groei cursus echt iets voor jou. In deze cursus ga jij jezelf onderscheiden (als ondernemer) op instagram door middel van jouw verhaal. Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer (in spé) en wil jij graag van jouw verhaal, jouw kracht maken, jezelf onderscheiden en daarmee de doelgroep bereiken die bij jou past? Dan is de insta groei cursus voor jou!

@taravanderven

Wil jij…

→  Groeien op Instagram?

→   Een krachtig verhaal te vertellen hebben en niet meer twijfelen over jouw waarde als ondernemer (to be)?

→   Meer zelfvertrouwen krijgen in het online zichtbaar zijn (omdat je weet wat jouw doelgroep wilt zien)?

→  Meer resultaat halen uit Instagram, doordat je van alles weet over Instagram marketing?

→ Dat jouw droomklant voor JOU kiest doordat jij jezelf weet te onderscheiden?

→ Niet meer bezig zijn met de mening van anderen, wanneer je zichtbaar bent op Instagram?

Klaar om jouw verhaal te gaan delen?

mijn aanpak

Dit ga jij bereiken

In deze cursus leer jij hoe jij jezelf kan onderscheiden (door middel van jouw verhaal), trek jij moeiteloos de doelgroep aan die bij jou past (en zich herkent in jouw verhaal) en kan jij anderen inspireren.

De cursus kan je volgen via een privé profiel op Instagram. Je kan de cursus dus op eigen tempo volgen!

Module 1: Jouw verhaal

We gaan aan de slag met het vertellen van jouw verhaal. Een verhaal met een waarom die sterker is dan jouw onzekerheid. Een waarom die ervoor zorgt dat jij jouw boodschap krachtig en zelfverzekerd kan overbrengen op jouw online kanalen.

module 2: jouw Mindset

Welke gevoelens, gedachtes en overtuigen heb jij nu die jou er van weerhouden om te gaan knallen? Wat is er voor nodig om om te gaan met deze gevoelens, gedachtes en overtuigingen? We gaan niet kijken naar wat er (nog) niet kan, maar naar wat er wel kan.

module 3: jouw rugzakje

Wat zijn herkenbare elementen die jij gemeen hebt met jouw doelgroep? En hoe ga jij deze herkenbare elementen zichtbaar maken? Jouw doelgroep gaat jouw vertrouwen, omdat ze zich herkennen in jouw verhaal (rugzakje).

module 4: jouw resultaat

Wat is het resultaat dat jij wilt behalen? En wat is er voor nodig? We gaan er voor zorgen dat jij (met jouw rugzakje) het resultaat gaat behalen, wat jij wilt behalen.

module 5: jouw kracht

Doordat jij jezelf weet te onderscheiden met jouw rugzakje, zien mensen wie jij bent en kiezen zij voor jou. Jij gaat inzien wat de voordelen zijn om jouw verhaal te delen. 

bonusmodule: jouw instagramprofiel

Hoe vertaal je alle kennis die je gedurende cursus hebt geleerd naar content op jouw Instagram profiel? In deze bonusmodule vertel ik jou over het algoritme van Instagram en hoe je het beste jouw Instagramactiviteit kan inzetten. 

De investering is €47,- excl. BTW

Na de cursus…

→   Weet jij hoe jij jouw visie en missie kan overbrengen richting jouw potentïele klant, zodat zij een connectie voelen met jou.

→   Weet jij wat er voor nodig is om een band om te bouwen met jouw doelgroep, zodat zij jouw gaan volgen en uiteindelijk klant worden. 

→   Heb jij meer overzicht en structuur, zodat jij de volgende stap kan zetten richting jouw doel. 

→  Haal jij meer resultaat uit Instagram, doordat jij zichtbaar bent voor jouw doelgroep/ potentïele klanten

→ Onderscheidt jij jezelf in jouw branche, waardoor jouw droomklant voor JOU kiest i.p.v. jouw concurrent. 

lieve woorden

Voordat ik startte met de insta groei cursus durfde ik me al wel enigszins kwetsbaar op te stellen op instagram, maar omdat dit het grootste onderdeel van mijn instagramaccount is, wilde ik graag een stapje verder en nog meer van mijn kwetsbaarheid tonen. Dit vond ik echter ook wel erg spannend, dus het bleef vaak hangen in een tweestrijd. Af en toe stapte ik wel uit mijn comfortzone, maar dit vond ik erg spannend om te doen. Ik stelde het lang uit en deed het niet zo vaak als ik zou willen.

Allereerst werd ik altijd al aangestoken met Tara’s enthousiaste energie, waardoor ik gelijk ook enthousiast over iets wordt. Daarnaast sloot deze cursus heel erg aan bij een punt waar ik al een tijdje tegenaan liep en waar ik graag stappen in wilde zetten. Door de prijs is de cursus ook erg toegankelijk, waardoor ik sneller de keuze durfde te maken om mee te doen. Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

Mijn grootste leerpunt dankzij de cursus is dat ik veel beter voor ogen heb waarom ik doe wat ik doe. Ik kan veel beter mijn missie verwoorden en doordat ik dat nu veel helderder heb voor mezelf kan ik beter bepalen welke stap (post op instagram of story) hierbij aansluit. Ik heb meer richting en doordat ik die richting heb, en dus weet of een bepaalde kwetsbaarheid open leggen mij helpt in mijn missie, voelt het gelijk niet meer alsof er een drempel is om te posten.

De cursus heeft mij dus een duidelijkere richting voor mijn instagramaccount opgeleverd, waardoor ik veel makkelijker uit mijn comfortzone durf te stappen omdat ik weet dat dit bij MIJN missie past en mij hierin helpt. Het voelt nu eerder als een noodzaak om dit te delen, dan iets om over te twijfelen.

Ik durf nu groter dan alleen mijn instagramaccount te denken en ik durf meer stappen te zetten buiten mijn comfortzone. Ik heb een duidelijke richting en missie.

Tara’s energie is aanstekelijk. Daarnaast deelt ze op haar Instagram hele herkenbare posts en leuke stories, waardoor ik mij vertrouwd voel bij haar en makkelijker mezelf bloot durf te geven. De kwetsbaarheid die Tara durf te tonen op Instagram vind ik inspirerend en probeer ik te evenaren. Leren van Tara is dan natuurlijk een goudmijn voor mij. Dankjewel voor alles, ik heb er veel aan gehad!

Marisa

Gedachtenvaneenmama

faq

Veelgestelde vragen

Is Instagram wel een goed marketing kanaal voor mij?

Bevinden jouw (potentiële) klanten zich op Instagram? Dan is het antwoord: JA! 90% van mijn klanten komen uit Instagram en ook jij kunt meer klanten halen uit dit kanaal.

Hoe werkt zo'n Insta groei cursus precies?

De cursus wordt gegeven op een privé account op Instagram. Na de betaling krijg je toegang tot dit account, zodat je de cursus kan volgen.

Voor wie is het?

De cursus is voor vrouwelijke ondernemers of vrouwen die graag een onderneming willen gaan beginnen.

Wat is de investering?

De cursus kost 47 euro excl btw. Je ontvangt bij de betaling een factuur, zodat je de BTW kan indienen en terug kan vragen.

Klik hier om de Insta groei cursus aan te vragen >

Ik woon in het buitenland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

 

Jazeker! Als je mij even een mailtje stuurt dan help ik je met de aangepaste factuur.

Klik hier om de Insta groei cursus aan te vragen met aangepaste factuur >

Wil jij online zichtbaar zijn & jezelf onderscheiden?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS