GRATIS MASTERCLASS

Direct geld verdienen met je ads

✔ Live masterclass

Uitleg over winstgevende advertentie strategieën voor Facebook & Instagram

Gratis te volgen t/m 28 september

Je weet dat je wilt adverteren…

Het zorgt ervoor dat jij 24/7 zichtbaar bent en een passief inkomen kan genereren… maar je hebt het idee dat als je eerst zelf gaat lopen ‘sukkelen’ dat het niet winstgevend wordt. Je wilt dit graag goed aanpakken, zodat je geld verdient zonder afhankelijk te zijn van je online activiteit.

Hoe zorg je er voor dat adverteren gaat voelen als ‘een investering die je dubbel en dwars terugverdiend, in plaats van ‘geld door de wc spoelen’? En welke strategieën kan je inzetten om direct geld te gaan verdienen met je ads? 

Begrijpelijke vragen die er voor zorgen dat je tot heden nog geen succes hebt behaald of niet weet waar je moet beginnen.

Door middel van mijn gratis masterclass ga ik 3 manieren delen die zorgen voor winst uit je advertenties, zodat jij gaat ervaren dat adverteren jou dit oplevert:

Klinkt goed hé! Stel dit niet langer uit, ik help je bij ‘hoe’ je het winstgevend maakt!

 

Wauw Tara, ik heb een bedrijf van ‘duizenden’ euro’s gehad en een advertentiespecialist van een paar tientjes, maar de info die jij deelt in je masterclass heb ik nog nooit ergens gehoord. Echt heel fijn!

Ingrid

Is dit jouw situatie?…

Je weet wat er mogelijk is dankzij advertenties, maar je weet nog niet goed ‘hoe’ je het moet aanpakken en ‘wat’ je moet doen om het winstgevend te maken.

 

  • Deze masterclass is voor jou geschikt als je graag strategisch aan de slag wilt gaan met je advertenties, maar nog geen idee hebt hoe je dit kan aanpakken voor jouw bedrijf.
  • Je bent ondernemer en verdiend al goed geld met je bedrijf. Je wilt advertenties inzetten om een passief inkomen te genereren en op te schalen.
  • Je ziet adverteren als de ‘next level’ binnen jouw bedrijf en wilt graag in de mogelijkheden duiken over hoe je het winstgevend kan maken.

…Meld je dan aan voor de masterclass!

Dit gaan we doen:

C

01) Bedankpagina

Je gaat leren hoe jij direct geld kan gaan verdienen met je advertenties door middel van een no-brainer aanbod op je bedankpagina.

C

02) Klantreis

Hoe ga jij van jouw leads jouw klanten maken? We gaan aan de slag met een bingewatch klantreis, zodat je op lange termijn klanten haalt uit je ads.

C

03) Strategie

Lukraak advertenties aanzetten heeft geen zin. Ik vertel je hoe je slim en strategisch gaat adverteren door middel van on-point targeting!

Met als resultaat…

Je weet wat er mogelijk is door middel van advertenties en hoe je dit winstgevend kan gaan inzetten voor jouw bedrijf. Het is geen vaag en ingewikkeld begrip meer en je komt in de actiestand. Laat die bestellingen en leads maar komen!

Wat anderen zeggen…

Waar ik voorheen op zo’n € 2,50 per ebook aanmelding zat zit ik nu onder de € 1 voor een webinar-aanmelding, dekte mijn bedankpagina-aanbod 80% van de advertentiekosten en had ik voor mijn allereerste webinarronde een ROI (Return On Investment) van 3,58! En dat terwijl ik nog nooit eerder een webinar had gegeven. De samenwerking met Tara was echt boven verwachting en ook de daadwerkelijke resultaten van de advertenties waren boven verwachting goed. Twijfel je om met Tara aan de slag te gaan? Doen!

Ilse

Fotograaf voor mama's

Ik twijfelde in het begin om advertenties aan te zetten voor mijn 3-daagse want je trekt er toch een koude doelgroep mee aan en durven die dan na zo’n 3-daagse wel al echt iets van je te kopen? Uiteindelijk tóch gedaan en ik had een lancering van 15k+ met een advertentiebudget van €300, dus mijn vooroordeel was hartstikke ongegrond.

Daphne

Passief inkomen expert

Het is leuk om te merken dat ik nu regelmatig het aanbod op mijn bedankpagina verkoop en terwijl ik laatst lag te slapen had ik een cursus verkocht. Dat is leuk wakker worden!

Annelon

Illustrator

Dus, waar wacht je nog op? 

HET IS TIJD OM GELD TE VERDIENEN MET JE ADS!

Stel het niet langer uit. Blijf niet meer afhankelijk van jouw online activiteit om nieuwe klanten krijgen, maar creëer advertenties die het werk voor jou gaan doen. 

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS