GRATIS MASTERCLASS

Direct geld verdienen met je ads

✔ Live masterclass

Uitleg over winstgevende advertentie strategieën voor Facebook & Instagram

Replays beschikbaar

Je weet dat je wilt adverteren…

Het zorgt ervoor dat jij 24/7 zichtbaar bent en een passief inkomen kan genereren… maar je hebt het idee dat als je zelf gaat lopen ‘sukkelen’ dat het niet winstgevend wordt. Je wilt graag direct goed starten, zodat je geld verdient zonder afhankelijk te zijn van je online activiteit.

Hoe zorg je er voor dat adverteren gaat voelen als ‘een investering die je dubbel en dwars terugverdiend, in plaats van ‘geld door de wc spoelen’? En welke strategieën kan je inzetten om direct geld te gaan verdienen met je ads? 

Begrijpelijke vragen die er voor zorgen dat je tot heden nog niet bent gestart (of geen succes hebt behaald). 

Door middel van mijn 3-daagse ga ik 3 manieren delen die wél zorgen voor winst uit je advertenties, zodat jij gaat ervaren dat adverteren jou dit oplevert:

Klinkt goed hé! Stel dit niet langer uit, ik help je bij ‘hoe’ je het winstgevend maakt!

 

Wat gaan we doen:

C

01) Bedankpagina

Je gaat leren hoe jij direct geld kan gaan verdienen met je advertenties door middel van een converterende bedankpagina.

C

02) Klantreis

Hoe ga jij van jouw leads jouw klanten maken? We gaan aan de slag met een winstgevende klantreis, zodat je op lange termijn klanten haalt uit je ads.

C

03) Strategie

Lukraak advertenties aanzetten heeft geen zin. Ik vertel je hoe je slim en strategisch gaat adverteren!

Met als resultaat…

Je weet wat er mogelijk is door middel van advertenties en hoe je dit winstgevend kan gaan inzetten voor jouw bedrijf. Het is geen vaag en ingewikkeld begrip meer en je komt in de actiestand. Laat die bestellingen en leads maar komen!

Wat anderen zeggen…

Waar ik voorheen op zo’n € 2,50 per ebook aanmelding zat zit ik nu onder de € 1 voor een webinar-aanmelding, dekte mijn bedankpagina-aanbod 80% van de advertentiekosten en had ik voor mijn allereerste webinarronde een ROI (Return On Investment) van 3,58! En dat terwijl ik nog nooit eerder een webinar had gegeven. De samenwerking met Tara was echt boven verwachting en ook de daadwerkelijke resultaten van de advertenties waren boven verwachting goed. Twijfel je om met Tara aan de slag te gaan? Doen!

Ilse

Fotograaf voor mama's

Ik twijfelde in het begin om advertenties aan te zetten voor mijn 3-daagse want je trekt er toch een koude doelgroep mee aan en durven die dan na zo’n 3-daagse wel al echt iets van je te kopen? Uiteindelijk tóch gedaan en ik had een lancering van 15k+ met een advertentiebudget van €300, dus mijn vooroordeel was hartstikke ongegrond.

Daphne

Passief inkomen expert

Het is leuk om te merken dat ik nu regelmatig het aanbod op mijn bedankpagina verkoop en terwijl ik laatst lag te slapen had ik een cursus verkocht. Dat is leuk wakker worden!

Annelon

Illustrator

Dus, waar wacht je nog op? 

HET IS TIJD OM TE STARTEN MET ADVERTEREN!

Stel het niet langer uit. Blijf niet meer afhankelijk van jouw online activiteit om nieuwe klanten krijgen, maar creëer advertenties die het werk voor jou gaan doen. 

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS