GRATIS E-BOOK

Geen energie voor jouw Socials? Wel klanten via ads.

Ontdek de 5 stappen om winstgevend te adverteren, zodat jij klanten aantrekt zonder dat je online aanwezig bent.

Wil jij graag advertenties inzetten zodat je een business kan creëren waarin jij misbaar kan zijn? Je doelgroep ten allen tijden bereiken en meer tijd over hebben voor het werk áán je bedrijf, klanten of privé?

Dankzij advertising kan je zonder extra tijd veel meer mensen bereiken, terwijl je niet…

…40 uur per week moet werken.

…Iedere dag actief moet zijn op je online kanalen, in de hoop dat je je doelgroep bereikt.

…Financiële zorgen hebt wanneer je een dag niet aan het werk bent.

Door middel van dit e-book leer jij wat de 5 stappen zijn die er voor nodig zijn om winstgevend te adverteren, zodat jij klanten aantrekt zonder dat je online aanwezig bent. Deze 5 stappen zijn gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als advertising expert.

DISCLAIMER: Dit is geen E-book met een voor de hand liggend stappenplan dat je ook op Google kan vinden, maar echt een mega waardevol hands-on E-book met een concrete strategie en praktische informatie.

Vraag ‘m nu gratis aan! 👇

Bedankt voor dit fantastische e-book.

Het is echt een waardevol stukje kennis dat je hier deelt, waarvoor hartelijk dank!

Er zijn er al veel gepasseerd die ik gewoon tijdverdrijf vond, maar na het lezen van jouw e-book had ik oprecht een goed beeld van wat ik nu ZELF al zou kunnen doen, om met adverteren te starten.
Bedankt voor de zeer nuttige en praktische tips!
Marouchka

Virtual assistent

Let’s be honest…

Je bent niet gestart met ondernemen omdat je het nou zo geweldig vindt om dagelijks op je stories te moeten verschijnen om je aanbod te verkopen. Laat staan het leuren om klanten in DM’s… Helaas lijkt dit anno 2022 wel de strategie die je als ondernemer dient toe te passen om zichtbaar te worden.

Het kan veel makkelijker.

Hoe fijn zou het zijn als jij zichtbaar bent zonder dat je daadwerkelijk aanwezig hoeft te zijn op Instagram en Facebook? Adverteren op Instagram en Facebook is super effectief om jouw bedrijf flink te laten groeien en jouw ideale klant zo specifiek mogelijk te bereiken, voor lage kosten.

Dankzij advertenties kost het jou minder energie om online zichtbaar te zijn en zorg je ervoor dat je toch jouw diensten en/ of producten verkoopt.

Jij wil je focussen op andere (belangrijkere) dingen. Je wil een business creëren waarin je kan genieten van het ondernemerschap en niet dagelijks bezig hoeft te zijn met je marketing.

Je wil weten wat er voor nodig is om op een makkelijkere manier jouw doelgroep te bereiken. Met welk aanbod kan ik adverteren? Welke (technische) instellingen moet ik doen? Waar moet ik allemaal rekening mee houden?

Door middel van dit e-book neem ik je stap voor stap mee in wat er voor nodig is om winstgevend te kunnen adverteren.

 

Na het lezen van dit E-book…

Je weet welke tool er voor nodig is om te kunnen starten met adverteren. 

Je weet met welk aanbod jij kan gaan adverteren.

✅ Je kent niet 1… niet 2… maar 3 (!!!) verschillende succesvolle methodes die je kan inzetten als je start met adverteren. 

✅ Je weet hoe je jouw advertising budget direct MAKKELIJK kan terugverdienen door een simpele strategie.

Je weet hoe je er voor zorgt dat je geld kan gaan verdienen met je advertenties.

Je weet hoe je er voor kan zorgen dat jouw advertentie je doelgroep aanspreekt, waardoor deze over gaat tot actie. 

Download mijn e-book met dé 5 stappen om winstgevend te adverteren!👇

Download mijn e-book met dé 5 stappen om winstgevend te adverteren!👇

Wie is Tara?

Als Online Marketing Strateeg help ik ondernemers met een rugzakje* om een bedrijf te creëeren die niet afhankelijk is van hun aanwezigheid. Doordat ik zelf ben gestart als ondernemer, terwijl ik herstellende was van een angststoornis, weet ik hoe belangrijk het is om een bedrijf op te bouwen die niet instort als jij een keer niet in staat bent om te werken. Door middel van dit traject wil ik ondernemers helpen, zodat zij niet meer iedere dag zichtbaar hoeven te zijn, maar wel klanten aantrekken.

We leven in een wereld waarin het als ondernemer belangrijk is om online zichtbaar te zijn. Dagelijks krijgen we enorm veel prikkels binnen wat gevolgen kan hebben voor onze productiviteit als ondernemer. Ik vind het belangrijk dat jij als ondernemer online zichtbaar bent op een manier die bij jou past, die goed voelt en die werkt. Dat jouw marketing net zo leuk is als jijzelf en je je niks hoeft aan te trekken van wat anderen zeggen dat je moet doen om succesvol te zijn, omdat je dan je kern verliest. 

Door mijn diensten kijk ik naar wat JIJ belangrijk vindt binnen jouw business en welke manier van online marketing bij jou past. We zijn allemaal anders, dus mijn aanpak is geen one size fits all. 

Wil jij leren adverteren zodat je niet continu ‘aan’ hoeft te staan, maar wel de zekerheid hebt dat je bedrijf groeit? In dit E-book vertel ik jou meer over de strategie die ik inzet om ondernemers te laten groeien door middel van mijn advertising strategie. Succes!

*Een ondernemer die een bedrijf runt en ook chronisch ziek is en/ of mentale/ lichamelijke beperkingen heeft, waardoor het ondernemerschap af en toe een extra uitdaging kan zijn.

Download mijn Gratis E-book hier! 👇🏼

Ontdek de 5 stappen om winstgevend te adverteren, zodat jij klanten aantrekt zonder dat je online aanwezig bent.

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS