GRATIS E-BOOK

In 3 stappen een ijzersterke Instagram strategie. Maak van jouw Instagram volgers klanten!

❌ Stop jij veel tijd in Instagram en komt er geen resultaat uit?

❌ Vraag jij je af waarom je concurrent wél groeit en jij niet?

❌ Vind jij het spannend om online zichtbaar te zijn?

In het gratis e-book deel ik mijn unieke CCC-methode waarmee ik binnen een halfjaar een succesvolle business heb gebouwd middels Instagram! Al mijn klanten komen via Instagram bij mij terecht!

Dit is voor jou ook mogelijk als je Instagram op de juiste manier inzet. In mijn e-book vertel ik je hier alles over. Vraag ‘m nu gratis aan!

Hoe tof zou het zijn als jij…

Online zichtbaar bent op een manier die bij jou past en goed voelt. Geen pusherige verkooptechnieken, maar gewoon door jezelf te zijn!

Jezelf online onderscheidt als ondernemer, zodat jouw doelgroep kiest voor jou en jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de concurrentie.

Meer klanten uit Instagram haalt, doordat jij jouw doelgroep bereikt, weet welke groeitechnieken jij in kan zetten op Instagram en door middel van jouw content inspeelt op de behoefte van jouw doelgroep.

Geen tijd meer verspilt aan Instagram, maar echt ziet dat er resultaat uit komt. Jij weet precies hoe je jouw Instagram activiteit het beste kan inzetten.

Download mijn e-book met dé 3 stappen voor een ijzersterke Instagramstrategie! 👇🏼

Download mijn e-book met dé 3 stappen voor een ijzersterke Instagramstrategie!

Wie is Tara?

Als Instagram Marketing Coach en advertising expert help ik vrouwelijke ondernemers (to be) om hun onzekerheid met betrekking tot (online) zichtbaarheid te transformeren tot inspiratie, vertrouwen en waarde. Zodat ze zichtbaar kunnen zijn op een manier die veilig voelt en bij hun past.

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 100% van mijn klanten haal ik uit Instagram!

Ik noem mezelf ook wel een ondernemer met een ‘rugzakje’ en mijn doel is om een veilige plek te maken van de (online) wereld waar iedereen zichzelf durft te zijn en waar vrouwen elkaar inspireren en motiveren om te groeien (persoonlijk en zakelijk), om zo hun dromen waar te maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alles mogelijk is.

Download mijn Gratis E-book hier! 👇🏼

In 3 stappen een ijzersterke Instagramstrategie.
FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS