Jouw E-book is onderweg!

maar wacht even!

Wil jij direct doorpakken? Dan heb ik een hele gaaf aanbod voor jou, namelijk: de Advertising Club

  • In één maand jouw advertentie(s) live.

  • Onbeperkt vragen stellen in een besloten community.

  • Scoor punten & krijg persoonlijke begeleiding.

Voor €50 p.m. onbeperkt advertising support + trainingsvideo’s

Meld je aan voor de Advertising Club

Ben jij er klaar voor om niet iedere dag meer actief te hoeven zijn op Instagram om aan klanten te komen? En wil je advertenties het werk laten doen?

Jij wilt graag een manier vinden waarbij je niet iedere dag online aanwezig hoeft te zijn om aan nieuwe klanten te komen. De realiteit is dat als je nu niks doet aan je marketing, dat er ook niks binnen komt.

Je wil niet meer afhankelijk zijn van jouw aanwezigheid binnen je bedrijf en wil je graag verdiepen in de mogelijkheden die advertising jou kan bieden.

Wellicht heb je wel al eens ooit een advertentie aangezet, maar een succes kan je het niet noemen.

Wat is dan de juiste manier voor jou? Hoe maak je een goede start? En wat zijn de mogelijkheden?

Logische vragen die je nu tegenhouden om te gaan starten. Tijd om hier een succes van te maken!

Want terwijl jij bezig bent met zichtbaar worden en jouw doelgroep proberen te bereiken, is er iemand anders die nu jouw klanten helpt omdat zij wel gebruik maakt van advertenties…

Afgelopen maand was het zo druk dat ik mijn ads zelfs even heb uitgezet. De ads hebben mij bijna €70 gekost en ik heb uiteindelijk €600 terug verdient. 

Lauri

Natuurgeneeskunde voor dieren

Echt heel fijn hoe je stap voor stap deelt hoe ik advertenties kan inzetten voor mijn bedrijf. Dinsdag heb ik een advertentie aangezet en gelijk diezelfde avond had ik al een verkoop en vandaag ook weer! Ik ben echt blij met jouw tips en kennis uit het Advertising Membership.

Ingrid

Thee webshop

Ik had al eerder advertenties aangezet maar was nooit helemaal tevreden over het resultaat. Daarnaast miste ik een plek om feedback en hulp te kunnen vragen. Dit is precies wat je in het membership krijgt.

Afgelopen week met Tara een korte 1 op 1 call gehad en ze gaf fijne en duidelijke adviezen waar ik weer mee aan de slag kan gaan. Het gaf me ook even de zelfvertrouwen boost die ik nodig had om de advertenties aan te laten staan.

Ik kan het membership dus zeker aanraden!

Arlette

Sieraden & edelstenen webshop

Ik heb besloten het membership te nemen omdat, ondanks diverse online trainingen die ik heb gevolgd, ik toch geregeld vastloop met mijn advertenties.

Ik wilde al zo lang zelfstandig mijn advertenties kunnen opzetten en dit heeft me echt geholpen. Ik zit er pas 2 maanden maar heb nu 2 advertenties lopen
en ben al erg blij met het resultaat.

NU finetunen de komende weken en lekker doorgaan! Passief inkomen is geweldig! Heel fijn dat ik altijd mijn vragen kan stellen en op kort termijn antwoord krijg.

Extra bonus? Het puntensysteem!

Kirsten

PMS & Menstruatie expert

Als jij in de actiestand komt en besluit om te gaan adverteren, dan is het volgende voor jou mogelijk…

👉Meer tijd voor privé, werken aan je bedrijf of voor jouw klanten.

👉Jij hoeft jouw energie niet meer te stoppen in dagelijks zichtbaar zijn op Instagram om aan klanten te komen.

👉Klanten aantrekken, terwijl je niet aan het werk bent. 

👉Jouw doelgroep aan de lopende band helpen met jouw kennis, zonder dat je hiervoor zelf aanwezig hoeft te zijn.

👉Een extra inkomstenbron creëren doordat je passief jouw aanbod weet te verkopen via advertenties.

En nee, dit is niet in the blink of an eye bereikt. Rome is ook niet in een dag gebouwd. Maar als jij je aanmeldt voor het membership, dan betekent dit dat jij er voor wil gaan. Dat jij het vertrouwen hebt dat dit ook voor jou mogelijk is en dat je jezelf een bedrijf gunt waarin je kan genieten in plaats van continu hard te werken.

In dit membership ga jij ontdekken welke mogelijkheden er zijn en welke vorm van advertising bij jou past, zodat je 24/7 klanten aantrekt zonder dat je daadwerkelijk online actief hoeft te zijn.  

Meld je nu aan als member 👇🏼

Dat klinkt wel goed toch…

Dankzij advertising hoef je niet 40 uur per week aan jouw bedrijf te werken. Een keer in de zoveel tijd zet je een advertentie aan, en dankzij het membership leer je hoe je dit moet doen en welke mogelijkheden er zijn. De rest van de tijd kan jij stappen terug zetten. Je hebt de zekerheid dat er potentiële klanten binnenkomen en hoeft online niet meer te leuren om klanten, door continu zichtbaar te zijn op je Instagramstories. Het is een manier waarbij je niet iedere dag online aanwezig hoeft te zijn om aan klanten te komen. Je weet dat als je nu niks doet aan je marketing, dat er ook niks binnenkomt. Het kan zoveel makkelijker. Minder tijd en inspanning en tóch jouw doelgroep bereiken. Waarom zou je dat niet willen?

Dit levert de Advertising club

jou op…

✅Je weet wat er voor nodig is om succesvol te kunnen starten met adverteren.

✅Je komt in de actiestand. Je gaat van: ik wil wel iets doen met advertising. Naar: een concrete strategie die jou resultaat brengt. 

✅Je bent niet meer afhankelijk van Instagram om aan klanten te komen.

✅Adverteren voelt niet meer als iets ingewikkelds, maar als een tof middel wat je kan inzetten om meer geld te verdienen.

✅Je kan jouw eerste advertentie instellen en maken. Laat die bestellingen en leads maar komen!🎉

Een kijkje in de community…

Wat houdt de Adverising Club in?👇

wekelijkse video met tips en inzichten

Iedere week staat er een video voor je klaar waarin ik jou meeneem in mijn inzichten, strategieën en werkzaamheden rondom advertising. In deze video krijg je een challenge om mee aan de slag te gaan, deel ik een inzicht over advertising of vertel ik je over verschillende advertising strategieën.

Door middel van deze video’s leer jij alles over de voordelen van adverteren, wat een succesvolle advertising strategie inhoudt, de verschillende mogelijkheden en waar je rekening mee dient te houden als je gaat adverteren.

.

Kennisbank voor al jouw advertising vragen

Wat is er nou voor nodig om überhaupt te kunnen starten met adverteren? Met welke technische aspecten dien je rekening te houden? En hoe stel je jouw advertentieaccount of pixel in? In deze kennisbank gids vind jij alle content die je nodig hebt rondom het technische aspect van advertising. Zo leer je o.a. het instellen van je advertentieaccount, het instellen van je Meta (Facebook) pixel en het aanmaken van aangepaste conversies. Deze technische stappen wil je doorlopen om jouw resultaten optimaal bij te kunnen houden en bij te sturen.

persoonlijke begeleiding

Jij kan onbeperkt jouw advertising vragen stellen in de Community. Zo zal je misschien vragen hebben op het gebied van instellingen en opties. In de call geef ik je antwoord, zodat jij weer verder kan.

Ook heb je een keer per maand heb je de kans om een speeddate met mij in te plannen (een call van +/- 10 min). Deze call is zeer geschikt om in te plannen als je graag wilt dat ik even met jou meekijk in jouw advertentiebeheer. 

Adverteren kan in eerste instantie ingewikkeld en technisch voelen, daardoor begeleid ik jou stap voor stap waardoor het steeds duidelijker en helder wordt voor je. Een keer in de zoveel tijd ontvang je een mail met daarin een actie om aan de slag te gaan.

.

Ik zou iedereen aanraden om met Tara te gaan werken. Zelfs terwijl ik investeer in haar en Facebook, haal ik meer winst uit mijn advertenties dan voorheen! Toen ik zelf mijn advertenties deed betaalde ik 6x zoveel per resultaat.

Ellen

Startende ondernemerscoach

Gisteravond mijn advertenties aangezet en vandaag mijn eerste sale! Allemaal dankzij jouw hulp.

Monique

Digitale alleskunner

Het is leuk om te merken dat ik nu regelmatig het aanbod op mijn bedankpagina verkoop en terwijl ik laatst lag te slapen had ik een cursus verkocht. Dat is leuk wakker worden!

Annelon

Illustrator

Ik wist dat adverteren me zou kunnen helpen om mijn bedrijf verder te laten groeien, maar ik had geen idee waar te beginnen. Daarom schakelde ik Tara in. Waar ik tot dat moment alleen maar problemen zag, kwam Tara direct al met allemaal potentiële kansen. Haar enthousiasme zorgde ervoor dat ik het leuk vond om met mijn ads aan de slag te gaan.

Hanneke

Stress- en loopbaancoach

Tara is creatief in het meedenken van nieuwe opties en voelt goed aan wat op welk moment de beste ‘next level’ is in het advertentieproces. Mijn advertising budget is bij Tara in goede handen.

Marije

Certified HD expert

faq

Veelgestelde vragen

Hoe werkt zo'n club?

Zodra jij je aanmeldt, dan krijg je binnen 5 minuten een mailtje met daarin een link. Als je op deze link klinkt dan kan je toegang aanvragen voor de Facebook community (de Advertising Club).

Je wordt dan binnen 48 uur toegelaten. Zodra je toegang hebt is het verstandig om de ‘welkom video’ te bekijken. Hierin geef ik uitleg over hoe de community werkt en wat je precies kan verwachten.

Vervolgens krijg je wekelijks een mail met een duidelijk stappenplan over waar je de focus op wilt leggen in jouw proces richting een winstgevende advertentie strategie.

Is de Advertising Club voor mij geschikt?

Als jij ondernemer bent en wilt leren hoe je meer klanten kan gaan krijgen d.m.v. je advertenties dan is de Advertising Club voor jou.

Het maakt niet uit of je een product of dienst verkoopt: voor iedere ondernemer is adverteren interessant.

Dus ben je fotograaf? Virtual assistent? Coach? Websdesigner? Copywriter? Marketeer? Grafisch vormgever? Schoonheidsspecialiste? Illustrator? Kapster? Etc etc…

…En wil je leren adverteren? Dan is de Advertising Club voor jou!

Ik heb nog nooit geadverteerd. Is dit dan iets voor mij?

Zeker! De club is dan júist iets voor jou. Ik neem je stap voor stap mee in wat er precies voor nodig is om te kunnen starten met adverteren en hier meteen winst uit te halen.

Is de Advertising Club interessant als ik nog geen idee heb over waar ik mee wil adverteren?

Juist! In de community deel ik met welk type aanbod je kan adverteren. Ook leer je over de verschillende opties en mogelijkheden m.b.t. het instellen van je advertentie.

Krijg ik in de Advertising Club ook updates over nieuwe ontwikkelingen in de Facebook Business Manager?

Jazeker!

Ik streef er naar om z.s.m. nieuwe functies en ontwikkelingen te delen in de community, zodat je nooit voor nieuwe verassingen komt te staan als Facebook weer eens besluit om het e.e.a. aan te passen 😉 

Wat als ik wil opzeggen?

Je kan de Advertising Club ook maandelijks aanschaffen. Je betaalt dan iets meer, maar dan dan heb je de keuze om maandelijks op te zeggen. Als je voor een halfjaar betaald, dan kan je na een halfjaar de keuze maken om te verlengen. Als je voor een jaar betaald, dan kan je na een jaar de keuze maken om te verlengen.

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Jazeker!

Bij het afrekenen heb je de optie om je btw-nummer in te vullen. Deze verschijnt dan op de factuur.

Klaar om te starten met adverteren?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS