Gratis checklist

Simpele tweaks in je strategie voor converterende advertenties

Je advertenties gaan niet lekker…

Dus, je gaat van alles aanpassen waardoor je er een nog grotere sh*tzooi van maakt omdat je niet weet waar de ‘lek’ zit in je strategie.

Herkenbaar?

Je weet dat adverteren een mooi middel is om te zorgen voor meer verkopen en leads, maar op dit moment is het nog geen gamechanger binnen jouw bedrijf.

Je kosten zijn hoog, er zijn weinig kopers en het voelt eerder alsof je geld aan het verspillen bent aan een strategie die niet gaat zorgen voor winstgevende resultaten…

Je twijfelt of je strategie wel werkt en wilt deze verbeteren zonder lukraak te knoeien met instellingen of een advertentie specialist in te schakelen.

Download de gratis checklist en ontdek wat jij zelf kan aanpassen in je strategie om je ads converterend te krijgen.

                                                                     

Heel eerlijk…

Adverteren is niet moeilijk, maar jij maakt het moeilijk.

Ik zie veel strategieën waar veel potentie in zit, maar die nog net wat tweaks missen waardoor ze niet converterend zijn als je gaat adverteren. Grote kans dat dit bij jou ook het geval is. Met kleine aanpassingen zorg jij voor grote resultaten.

Adverteren is een kwestie van (weten wát je moet) DOEN: om jouw strategie converterend te maken.

Hier hoef je geen advertentiespecialist voor te zijn en vaak hoef je niet eens aanpassingen in je instellingen doen om er voor te zorgen dat de resultaten van jouw ads beter worden.

Zo kan het net die ene aanpassing zijn op je opt-in pagina die het verschil kan maken. Of heb je net zulke toffe teksten geschreven… sluit je kassakoopje niet aan. Allemaal kleine puntjes die je wilt tweaken om verschil te merken.

Zo zie je maar weer dat ook jij je advertenties converterender kan maken, zonder technische kennis en dooddoenend geploeter!

In deze checklist

Ik heb 15 checks voor jou op een rijtje gezet die jou inzicht geven in waar de ‘lek’ zit in jouw strategie. Kun je een checkbox niet afvinken? Dan weet je dat er op dat gebied werk aan de winkel is. Zo ontdek jij welke actie je kan ondernemen om de resultaten van jouw advertenties te verbeteren, zonder lukraak aanpassingen te doen in je advertentie-instellingen.

Deze checklist is voor jou als:

  • Je bent gaan adverteren omdat je een strategie hebt ontwikkelt die moet gaan zorgen voor sales, niet omdat je adverteren nou zo fantastisch leuk vindt. Aanpassingen doen aan je advertenties voelt als complexe wiskunde. Je vermijdt dit liever want je wil het niet 10x erger maken…
  • Je niet kan zeggen dat jouw strategie ooit écht voor fantastische advertentie resultaten heeft gezorgd. Je hebt wel ooit een e-book download gehad hier en daar, maar een succes kan je het nog niet noemen.
  • Je bent gaan adverteren omdat je weet dat dit er voor kan zorgen dat je sneller nieuwe klanten gaat aanspreken. Je enthousiasme is nog ver te zoeken… Gedachtes als: ‘werkt het wel in mijn branche?’ en ‘zit mijn doelgroep wel op Facebook & Instagram?’ zijn voor jou niet onbekend.

Advertising strateeg

Tara

Ik weet hoe vermoeiend het kan zijn als je tijd en energie hebt gestopt in je strategie, start met adverteren en er niks lijkt te gebeuren…

Als advertising strateeg maak ik het ondernemers zo makkelijk mogelijk om te adverteren door, niet zozeer alleen de focus te leggen op het technische gedeelte, maar júist op het strategische gedeelte.

The magic is in the strategy.

Na het beheren van advertentiebudgetten van meer dan €500.000 van zowel miljoenen- als tonnenbedrijven, heb ik verrassende methodes ontdekt die ervoor zorgen dat je sneller en makkelijker succes gaat behalen met jouw strategie, dankzij advertenties.

In deze checklist heb ik de fundamentele punten opgesomd die bepalen of je strategie gaat zorgen voor converterende advertenties, ja of nee. Deze punten wil je echt goed hebben staan om jouw kans op een winstgevende strategie (en dus cashen via ads) flink te laten stijgen!

Download de gratis checklist

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS