Adverteer jij op Facebook & Instagram? Dan heeft de nieuwe iOs 14 update ook invloed op jouw advertenties!

Wil jij weten als je allemaal moet doen, zodat jouw advertenties niet negatief beïnvloed worden? Download dan nu mijn gratis e-guide!

Vraag jouw E-guide aan

In deze E-guide leg leg ik stap voor stap aan je uit hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij jouw advertentieaccount in de Facebook Business Manager 2021 proof maakt na ded nieuwe ios14 update. Want zeg nou zelf: je wilt via advertenties wel jouw doelgroep blijven bereiken, toch?

Na dit e-book is jouw advertentieaccount 100 % voorbereid op deze nieuwe update en kun je weer knallen met je advertenties! 💪🏼

instagramcoach

Wie is Tara?

Ik ben Instagramcoach en personal cheerleader voor the underdog! Ik zorg ervoor dat jij online zichtbaar wordt met jouw bedrijf (en als persoon), op een manier die bij jou past.

Omdat ik al jaren lang actief ben op Instagram weet ik alles over Instagram marketing. Ik combineer marketing en personal branding om van jouw Instagrampagina het visitekaartje van jouw bedrijf te maken, waardoor jij je droomklant aanspreekt. Mijn diensten zijn gericht op jouw persoonlijkheid, zichtbaarheid en inspiratie.

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 95% van mijn klanten haal ik uit InstaBen jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en wil jij graag online zichtbaar worden op een manier die bij jou past? Dan lijkt het mij super leuk om kennis met jou te maken en jouw verhaal te horen.gram.

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke ondernemer en wil jij graag online zichtbaar worden op een manier die bij jou past? Dan lijkt het mij super leuk om kennis met jou te maken en jouw verhaal te horen.

@theemettara

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS