Yes, de e-guide is naar je onderweg!

Binnen 5 minuutjes ontvang je ‘m in je inbox. Niet ontvangen? Check dan even een spam, of stuur mij een mailtje, dan kijk ik voor je waar die blijft.

Terwijl jij wacht op het gratis e-book heb ik alvast iets tofs voor je! 

Omdat jij mijn e-guide hebt gedownload mag jij de komende 24 uur mijn Insta Groei Cursus claimen voor maar 27 euro, zodat jij groeit op Instagram!

Insta Groei Cursus

Maak van jouw volgers jouw klanten.

Verbaas jij je over andere ondernemers die al hun klanten uit Instagram halen? En zou jij dat ook graag willen? In deze cursus leer jij hoe jij jezelf kan onderscheiden, waardoor jij moeiteloos nieuwe klanten aantrekt.

De cursus kan je volgen via een privé profiel op Instagram. Je kan de cursus dus op eigen tempo volgen!

Na de Insta Groei Cursus:

→  Haal jij meer resultaat uit Instagram, doordat jij zichtbaar bent voor jouw doelgroep/ potentiële klanten.

→   Weet jij hoe jij jouw visie en missie kan overbrengen richting jouw potentïele klant, zodat zij een connectie voelen met jou.

→   Weet jij wat er voor nodig is om een band om te bouwen met jouw doelgroep, zodat zij jouw gaan volgen en uiteindelijk klant worden. 

→   Heb jij meer overzicht en structuur, zodat jij de volgende stap kan zetten richting jouw doel. 

→ Onderscheidt jij jezelf in jouw branche, waardoor jouw droomklant voor JOU kiest i.p.v. jouw concurrent. 

KOMENDE 24 UUR voor maar 27,- i.p.v. 47,- met code: ZICHTBAARZIJN

Voordat ik begon met de Insta groei cursus had ik niet heel erg veel plezier in het zelf delen van content op Instagram. Daadwerkelijk mezelf opnemen vond ik maar eng… 

Wat ik heb geleerd van de Insta groei cursus is dat je mindset echt belangrijk is. Je mag vertrouwen op jezelf en in je eigen kunnen en jouw kwaliteiten doen ertoe! Daarnaast durf ik nu meer te delen op Instagram, wat vervolgens zorgt voor verbinding.

Deze cursus heeft me meer inzicht in mezelf en mijn online aanwezigheid/ zichtbaarheid gegeven en er is een verbinding ontstaan tussen mijn volgers en mijzelf die er eerst niet was. De cursus heeft me goede handvatten gegeven over hoe ik IG kan inzetten om meer bereik te krijgen, hoe je meer zichtbaarheid kan creëren en waardevolle content kan plaatsen.

Mijn Instagram account is gegroeid, maar wat ik voor nu nog belangrijker vind; ik ben gegroeid. Mijn mindset ten opzichte van Instagram is echt verandert en ik weet beter wat ik wil met mijn account. Ik mag mezelf zijn op Instagram!

Tamara

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS