Top, je hebt je aangemeld! 

maar wacht even!

In de masterclass leer jij de strategieën die er voor zorgen dat jij direct geld gaat verdienen met je advertenties, maar om deze in te zetten moeten er natuurlijk wel advertenties live staan én gemaakt worden.

🚀In mijn online training leer ik jou advertentieteksten schrijven waardoor er 10x sneller op de ‘koop’-knop wordt geklikt.🚀

Ik deel met jou welke teksten bij mij (en mijn klanten) altijd zorgen voor nieuwe bestellingen en leads (en hoe jij deze ook gaat schrijven).

Jij kan de training de komende 20 minuten via de button hieronder aanschaffen voor €17

✓In 4 dagen tijd 9 verschillende opbouwen die jij gaat gebruiken voor jouw advertentieteksten.

✓10x meer bestellingen, leads en klanten door betere advertentieteksten.

✓ 100% zekerheid dat je teksten schrijft die altijd werken.

Stel dat de resultaten van jouw advertenties x10 gaan…

Dan zijn jouw passieve producten jouw hoofd inkomstenbron.

Ga jij nu nog voor de standaard ‘wil jij meer klanten?’ ‘koop mijn online training’ en ‘ik heb iets tofs voor je!’ teksten in je advertenties? Grote kans dat de kosten per lead oplopen tot een bedrag waar je ook een lekkere cocktail voor kan scoren op het terras.

Hoe zou het zijn als je jouw aanbod verkoopt via advertenties puur dankzij betere teksten? Het succes van jouw advertenties is 20% instellingen en 80% communicatie.

Als advertising strateeg zie ik 9 van de 10 ondernemers nog niet alles uit hun advertentieteksten halen, omdat daar een grote blinde vlek zit. Grote kans dat dit bij jou ook het geval is. Je teksten schrijf je prima, maar wist je dat zodra jij een andere strategie hanteert dat het zelfs nog  x10 kan gaan met die conversies? Zo ga jij ervaren dat advertenties nóg meer resultaat kunnen brengen.

Tijd om hier mee aan de slag te gaan! Ga van uren prutsen om één advertentietekst, naar in een paar minuten converterende advertentieteksten.

Met alleen een leuk salespraatje als advertentie ga je er niet komen. Jouw teksten moeten triggeren om er voor te zorgen dat jouw doelgroep in de actiestand komt, dan wordt adverteren zoveel leuker, makkelijker en winstgevender.

Jij gaat ervaren dat steengoede advertentieteksten jou dit oplevert…

 • Lagere kosten per conversie, waardoor je meer winst haalt uit je advertenties dan op dit moment.
 • Meer klanten dan nu, omdat je ook de aandacht van de snelle-scroller weet te bemachtigen.
 • Meer verkopen omdat je jouw budget sneller kan inzetten op de best presterende advertentietekst.

  Na deze 4-daagse training…

  • Je hebt 9 nieuwe advertentieteksten geschreven in the blink of an eye. Zonder dat je jezelf continu de vraag stelde: ‘is dit wel geschikt voor een advertentietekst?’ of ‘heb ik wel alles benoemd?’.
  • Je weet precies welke elementen je wilt benoemen in je teksten, waardoor je denkt: ‘als dít mijn doelgroep niet aanzet tot conversie, dan breekt m’n klomp’.
  • Je ziet waar jouw blinde vlek zit, hebt dit verbeterd en gaat direct ervaren dat jouw advertentie resultaten 10x beter zijn.

  Hi, ik ben Tara

  Als advertising strateeg help ik ondernemers met een bedrijf creëren die niet afhankelijk is van hun online activiteit om geld te verdienen. Dit doe ik door middel van het inzetten van verrassende strategieën bij hun advertentie campagnes en innovatieve invalshoeken. Toen ik startte met mijn onderneming was ik herstellende van een angststoornis. Ik weet dus hoe belangrijk het is om een bedrijf op te bouwen die niet instort als jij een keer niet in staat bent om te werken. Door middel van mijn aanbod wil ik ondernemers helpen, zodat zij niet meer iedere dag online aanwezig hoeven te zijn, maar wel klanten aantrekken.

  Wil jij adverteren zodat je niet continu ‘aan’ hoeft te staan, maar wel de zekerheid hebt dat je bedrijf groeit? Dan heb je zojuist de eerste stap in de goede richting gezet door je aan te melden voor mijn gratis masterclass. See you there!

  faq

  Veelgestelde vragen

  Hoe werkt de online training?

  Zodra jij je aanmeldt, dan krijg je binnen 5 minuten een mailtje met daarin jouw opdracht voor de eerste dag + een besloten podcast aflevering waarin ik je uitleg geef over de opdracht. De 3 daaropvolgende dagen ontvang je iedere dag een mail met een besloten podcast aflevering, met daarin uitleg over de opbouwen van de advertentieteksten die je die dag gaat schrijven.

  Na 4 dagen heb je 9 verschillende advertentieteksten die jij kan inzetten voor jouw campagnes.

  Wanneer is deze training voor mij geschikt?

  Als jij nu adverteert op Facebook & Instagram en je wilt graag meer resultaat halen uit je advertenties, dan is het raadzaam om je teksten flink onder de loep te nemen. Heb je dus het gevoel dat je hier nog kansen laat liggen? En wil je hier graag alles uit halen? Dan is de training voor jou!

  Worden de advertentieteksten voor mij geschreven?

  Nee, tijdens deze training is het de bedoeling dat je de podcast afleveringen luistert en op basis daarvan aan de slag gaat met de opbouw die ik met je heb gedeeld. Ik vertel letterlijk wat je gaat benoemen in je teksten en jij schrijft op wat relevant is voor jouw bedrijf, aanbod en doelgroep.

  Krijg ik feedback op de teksten die ik schrijf?

  Nee, bij deze training zit geen feedback of 1 op 1 contact inbegrepen. Je kan hier volledig zelfstandig mee aan de slag. 

  Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

  Jazeker!

  Bij het afrekenen heb je de optie om je btw-nummer in te vullen. Deze verschijnt dan op de factuur.

  Dus, waar wacht je nog op? 

  HET IS TIJD OM MEER GELD TE VERDIENEN MET JE ADS!

  FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS