1 op 1 Advertising Traject

Creëer winstgevende advertenties waarmee jij klanten aantrekt, zonder dat jij online aanwezig hoeft te zijn.

Klanten halen uit jouw advertenties

Het is weer zo’n dag dat je gewoon lekker achter de schermen aan je bedrijf wil werken in je eigen bubbeltje. Je hebt er totaal geen zin in om volop je aanbod te gaan promoten op Instagram, maar je hebt geen keuze… Er moeten weer nieuwe Instagram stories online verschijnen, want hoe wil je anders zichtbaar zijn voor jouw doelgroep? Dagelijks actief zijn online en mond-tot-mond reclame, dat is waar jij nu afhankelijk van bent om klanten te krijgen. Met tegenzin open je je Instagram app en begint hetzelfde riedeltje weer op te noemen… Met de vraag in je hoofd of het überhaupt wel nut heeft wat je aan het doen bent.

Dit is nu de realiteit voor jou, want het kan niet anders. Jij moet nieuwe klanten bereiken, maar eigenlijk is 24/7 online actief zijn voor jou als ondernemer niet weggelegd…

Hoe fijn zou het zijn als jouw inkomsten niet afhankelijk zijn van jouw online aanwezigheid? Adverteren op Instagram en Facebook is super effectief om jouw bedrijf flink te laten groeien en jouw doelgroep specifiek te bereiken, voor lage kosten.

Dankzij advertenties kost het jou minder tijd en energie om online zichtbaar te zijn en zorg je ervoor dat je toch jouw diensten en/ of producten verkoopt.

Door middel van mijn 1 op 1 advertising traject ga ik jou helpen om online zichtbaar te zijn door middel van advertenties, zodat jij jouw energie en tijd kan gebruiken voor het gene wat jij écht belangrijk vindt.

Wat klanten zeggen over dit traject…

Waar ik voorheen op zo’n € 2,50 per ebook aanmelding zat zit ik nu onder de € 1 voor een webinar-aanmelding, dekte mijn bedankpagina-aanbod 80% van de advertentiekosten en had ik voor mijn allereerste webinarronde een ROI (Return On Investment) van 3,58! En dat terwijl ik nog nooit eerder een webinar had gegeven.

De samenwerking met Tara was echt boven verwachting. Niet alleen hielp ze me super diepgaand met het scherp krijgen van mijn doelgroep, ook de daadwerkelijke resultaten van de advertenties waren boven verwachting goed.

Twijfel je om met Tara aan de slag te gaan? Stel jezelf dan de vraag: ben ik serieus met mijn bedrijf, en wil ik werken aan een langdurig plan? Twijfel niet langer en gun jezelf, je bedrijf én je klanten deze stap. Met Tara heb je iemand die super betrokken is, realistisch, het geduld heeft je alles uit te leggen en een kei is in haar vak. Doen!

Ilse Stronks

Fotograaf voor mama's

Ik twijfelde in het begin om advertenties aan te zetten voor mijn 3-daagse want je trekt er toch een koude doelgroep mee aan en durven die dan na zo’n 3-daagse wel al echt iets van je te kopen? Uiteindelijk tóch gedaan en ik had een lancering van 15k+ met een advertentiebudget van €300, dus mijn vooroordeel was hartstikke ongegrond.

Daphne Bargeman

Passief inkomen expert

Je weet dat het nodig is om zichtbaar te zijn als ondernemer. Je wil graag jouw doelgroep bereiken en inspireren…

… Zonder dat je overprikkeld raakt als je actief bent op Instagram.

…Zonder dat je het gevoel hebt dat je wéér moet posten, omdat het alweer een tijd geleden is.

…Op een manier die bij jou past en die niet voelt als een marketingtruc of verkooptechniek.

…Terwijl je jezelf en jouw gezondheid op de eerste plek zet.

… Zodat jij actief kan zijn op Instagram wanneer het jou uitkomt en niet omdat je financiële stress voelt.

Dít is de manier waarop jij bezig wil zijn met jouw online marketing en je weet dat adverteren jou hier bij kan helpen. Het klinkt als het gene wat perfect bij jou past, maar ik weet wat je denkt…

‘Adverteren is ingewikkeld. Ik ben niet technisch genoeg en ik ben bang dat het voor mij niet werkt en dat het enorm veel geld gaat kosten’.

No worries, I got you.

Het enige wat jij moet doen is bereid zijn om tijd en energie er in te stoppen en ik help je met de rest.

Aan het einde van dit traject…

→ Kan jij online actief zijn wanneer jij daar zin in hebt in plaats van dat het voelt als een ‘moet’-je. Jouw advertenties doen namelijk het werk voor jou.

→ Je ontvangt berichtjes en bestellingen van potentiële klanten die bij jou terecht zijn gekomen naar aanleiding van jouw advertentie(s).

→ Je weet hoe je een advertentie instelt in de Facebook Business Manager en welke instellingen belangrijk zijn om jouw doel te kunnen bereiken.

→ Budget uitgeven aan jouw advertenties voelt niet meer als iets spannends, maar als een investering: je krijgt er namelijk resultaat voor terug.

→ Je kan jouw advertentie strategie optimaliseren, waardoor je nog meer resultaat gaat halen uit jouw zichtbaarheid zonder dat je actief bent online.

→ Jouw business is schaalbaar. Je weet welke vervolgstappen je kan zetten om nog verder te groeien.

Voorbeelden van resultaten

Het is mogelijk om een standaard extra inkomen te verdienen dankzij advertenties. Met voormalige klanten hebben we o.a. deze resultaten weten te behalen: 

Voorbeeld A: een klant die die adverteerde met haar product van 22 euro. Deze hebben we door advertenties 29 keer weten te verkopen met een campagne budget van 51 euro. Zij betaalde dus iets minder dan 2 euro per aankoop. Dit betekent een winst van € 587.

Voorbeeld B: een klant waarin we een retargeting advertentie zette op mensen die al ooit eerder interesse hadden getoond in dit product (dus al eerder op de landingspagina van het product waren geweest). Dit was een product van een paar honderd euro. We verkochten dit product 14 keer met een budget van 222 euro. In totaal was dit een omzet van meer dan € 8.000

Het is niet alleen mogelijk om directe verkopen te halen uit jouw advertenties (doordat je adverteert met een product of dienst), maar ook doordat jij op de radar verschijnt van potentiële klanten is het mogelijk om op de lange termijn klanten te halen uit advertenties. In dit traject kijk ik samen met jou welke strategie we het beste kunnen toepassen in jouw advertenties om zo snel mogelijk de gewenste resultaten te behalen. 

1:1 traject

Dit is hoe het werkt:

In dit traject help ik jou bij het opzetten en optimaliseren van een advertentie strategie zodat jij jouw ideale doelgroep kan bereiken, klanten gaat krijgen en niet meer de druk voelt om 24/7 zichtbaar te zijn. We gaan aan de slag met het strategische en technische aspect van adverteren. Ik begeleid je gedurende traject en beantwoord al jouw vragen, zodat jij winstgevend gaat adverteren.

Het 1 op 1 advertising traject is een traject van 4 maanden (verlengen is mogelijk). In totaal hebben we 3 sessies waarin we 1 op 1 contact hebben. De sessies zullen plaatsvinden via zoom en duren +/- 60 minuten per sessie.

C

Sessie 1

In de Kick-off sessie bespreken we jouw business en maken we een plan de campagne.

C

Sessie 2

In deze online 1:1 training neem ik je mee in het instellen van jouw advertenties.

C

Sessie 3

In deze online 1:1 training neem ik je mee in het analyseren en optimaliseren van jouw advertenties.

Tussen de sessies door kan je mij jouw landingspagina, bedankpagina, beeldmateriaal, teksten en inhoud van het product waarmee je wil adverteren toesturen. Op woensdag geef ik feedback op jouw opdrachten en beantwoord ik al jouw vragen.

Doelgroep + belofte

Voordat we daadwerkelijk gaan starten met adverteren gaan we in kaart brengen wie jij wil bereiken met je advertenties, waar jij jouw doelgroep bij helpt en wat jij aanbiedt. Zomaar lukraak een advertentie aanzetten heeft geen zin en leidt tot geen resultaat. Het is dus belangrijk dat we jouw doelgroep en belofte helder maken. Het succes van adverteren zit ‘m namelijk in de communicatie richting jouw doelgroep. Spreek je jouw doelgroep niet goed aan in je ads? Dan heeft het weinig zin om te adverteren.

.

Aanbod

Samen gaan we aan de slag met het bepalen van een geschikt aanbod om mee te gaan adverteren. Sluit jouw aanbod aan op de behoefte van je klant? Sta je er volledig achter? Is het geschikt om hier mee te gaan adverteren? Ik help je bij het (her)creëren/ finetunen van dit aanbod en het hele proces wat hier bij komt kijken, zoals het optimaliseren van je landingspagina. Dit is de pagina waar jouw potentiële klant op terecht komt, nadat zij op jouw advertentie heeft geklikt. Het is dus belangrijk dat deze pagina er voor zorgt dat ze daadwerkelijk actie ondernemen. 

advertentie materiaal

Zodra we weten met welk aanbod we gaan adverteren en wie we willen bereiken is het belangrijk dat we aan de slag gaan met het maken van geschikt advertentiemateriaal. Teksten, afbeeldingen, video’s etc. om jouw advertentie mee in te gaan stellen. Ik help je stap voor stap bij het creëren van een goede advertentie.

advertentie instellen

Bij adverteren hoort ook het instellen van je campagne en verdere technische aspecten (zoals het instellen van je advertentie account en pixel). Ik bekommer mij over het technische aspect en samen gaan we in een sessie je campagne instellen, zodat jij precies weet welke opties jij moet kiezen om het juiste resultaat en de juiste doelgroep te bereiken met jouw advertentie.

.

optimalisatie & opvolging

Je advertenties staan aan! Nu is het tijd om te gaan analyseren en optimaliseren. Je krijgt inzicht in wanneer een advertentie goed presteert en hoe je moet bijsturen als dit nodig is. Samen evalueren we de advertentie, waardoor je in de toekomst aan de slag kan gaan met een nog effectievere (vervolg)advertentie.  Want wat zorgt er voor dat we nu nog meer resultaat uit je ads kunnen gaan halen? Ik geef je advies over hoe je je advertenties kan optimaliseren en kan bijsturen als de resultaten tegenvallen. Daarnaast focussen we ons op een goede follow-up door middel van een e-mail marketing funnel.

vervolgstappen

Hoe nu verder? Zodra je een winstgevende advertentie aan hebt staan en leads verzameld dan wil je uiteindelijk gaan kijken hoe je deze leads ‘warm’ kan maken voor een vervolgaanbod. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en geef ik je advies over hoe je door middel van e-mails en jouw content je doelgroep kan blijven motiveren om een langdurige samenwerking met jou aan te gaan. 

Wil jij 1 op 1 aan de slag gaan met jouw advertentie strategie?

Reviews

Tara is voor mij dé go to ad expert en strategisch sparringspartner. Wat ik zo fijn aan haar vind is dat ze echt met je meedenkt! Niet alleen om de ad resultaten zo goed mogelijk te krijgen, maar ook over de rest van de klantreis.

Advertising is niet een kwestie van ‘ik gooi er €1 in en verwacht er meteen €10 uit’, het is een kwestie van experimenteren, verbeteren en doorzetten die verder gaat dan alleen het advertising stuk. Het is een partnerschap. En daar zit juist de meerwaarde voor succes. Tara wijst mij op mijn blinde vlekken – wat kan er beter aan de landingspagina, bijvoorbeeld – en ik kan heerlijk met haar sparren over nieuwe ideeën, innovatieve insteken en verbeteringen in de hele funnel. We willen allebei positieve verandering en een nieuw geluid in onze branche brengen, daarom werken we ook zo fijn samen 💖 Ze is echt goud!

Marjolijn Desmet

Energetisch business mentor

Ik zou iedereen aanraden om met Tara te gaan werken. Zelfs terwijl ik investeer in haar en Facebook, haal ik meer winst uit mijn advertenties dan voorheen! Toen ik zelf mijn advertenties deed betaalde ik 6x zoveel per resultaat.

Ellen

Startende ondernemerscoach

Het is leuk om te merken dat ik nu regelmatig het aanbod op mijn bedankpagina verkoop en terwijl ik laatst lag te slapen had ik een cursus verkocht. Dat is leuk wakker worden!

Annelon

Illustrator

Ik wist dat adverteren me zou kunnen helpen om mijn bedrijf verder te laten groeien, maar ik had geen idee waar te beginnen. Daarom schakelde ik Tara in. Waar ik tot dat moment alleen maar problemen zag, kwam Tara direct al met allemaal potentiële kansen. Haar enthousiasme zorgde ervoor dat ik het leuk vond om met mijn ads aan de slag te gaan.

Hanneke

Stress- en loopbaancoach

Advertising strateeg

Wie is Tara?

Als Advertising strateeg help ik ondernemers bij het creëeren van een bedrijf waarin ze niet afhankelijk zijn van hun online activiteit om aan klanten te komen. Toen ik startte met mijn onderneming was ik herstellende van een angststoornis. Ik weet dus hoe belangrijk het is om een bedrijf op te bouwen die niet instort als jij een keer niet in staat bent om te werken. Door middel van dit traject wil ik ondernemers helpen, zodat zij niet meer iedere dag online aanwezig hoeven te zijn, maar wel klanten aantrekken.

Wil jij adverteren zodat je niet continu ‘aan’ hoeft te staan, maar wel de zekerheid hebt dat je bedrijf groeit? Dan is dit traject voor jou geschikt. 

faq

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering voor dit traject is €1500 ex btw. Dit is inclusief 3 sessies. Je kan in termijnen betalen.

Als je na 4 maanden wilt verlengen, dan betaal je per maand €350.

Worden mijn advertenties in beheer genomen gedurende traject?

Nee. In dit traject is het uitvoerende werk beperkt. Dit zijn de uitvoerende taken waar we mee aan de slag gaan:

  • Ik stel jouw advertentieaccount in (denk aan: het aanmaken van een advertentieaccount, het instellen van de pixel & API, het koppelen van je pagina’s en verifiëren van je websitedomein).
  • Ik stel je advertenties in, maar ze worden niet door mij beheert. Ik leer je alles over optimalisatie en het analyseren van je advertenties, zodat jij uiteindelijk zelf weet waar je op wilt letten.
  • Ik geef je tips en tools bij het maken van een mailfunnel door middel van e-mail marketing software MailBlue, maar jij stelt zelf de funnel in.
  • Ik geef je tips en tools bij het schrijven van teksten voor je landingspagina’s, maar jij implementeert dit op je website.
  • Je krijgt toegang tot een online leeromgeving. Nadat mijn begeleiding stopt behoud je onbeperkt toegang tot deze omgeving zodat je alle informatie en kennis nog eens terug kan kijken.
Hoe gaat het traject in z'n werk?

Na aanmelding ontvang je van mij een vragenlijst, zodat ik precies weet wat jouw doelen, verwachtingen en wensen zijn en ik een beeld krijg over jouw bedrijf.  Nadat je de vragenlijst hebt verstuurd ontvang je van mij een link naar mijn online agenda om de kick-off sessie in te plannen en je krijgt toegang tot jouw persoonlijke Notion dashboard. In dit dashboard werk je jouw opdrachten uit en ontvang je feedback van mij en antwoord op je vragen. Na de kick-off sessie krijg je toegang tot een ondersteunende leeromgeving waar je alle kennis en opdrachten vindt waar je mee aan de slag gaat.

Op woensdag kijk ik jouw opdrachten na, geef ik feedback en is er ruimte voor contact/ het beantwoorden van eventuele vragen.

Ik ben nog geen ondernemer. Is dit traject dan iets voor mij?

Dit traject is niet geschikt als je nog geen ondernemer bent of startend bent. Mocht je wel graag met advertenties aan de slag willen, dan verwijs ik je graag door naar mijn Advertising Club.

Belangrijk om te weten is dat ik geen businesscoach ben.

Moet ik al ervaring hebben met adverteren?

Je hoeft voor dit traject nog geen ervaring te hebben met adverteren op Instagram en/ of Facebook. Gedurende traject leer je hoe je een advertentie maakt, instelt en optimaliseert.

Hoe weet ik of dit traject voor mij geschikt is?

Als je deze pagina hebt gelezen, enthousiast wordt van het aanbod, herkent wat ik zeg en denkt: ‘ja! Dit is wat ik nodig heb’, dan heb je in principe je antwoord al.

Wat ik voornamelijk zie bij klanten is dat deze situaties het meest voorkomend zijn, voordat ze starten met dit traject:

1) Je verkoopt je aanbod nu voornamelijk organisch en je wilt graag je bereik vergroten, zodat je makkelijker nieuwe klanten kan aantrekken.

2) Je weet nog niet goed welk aanbod je het beste kan gaan promoten via advertenties, maar wilt graag adverteren omdat je niet meer afhankelijk wilt zijn van organische sales.

3) Je hebt een aanbod ontwikkelt waar je graag mee wilt gaan adverteren en wilt dit direct goed aanpakken, dus gaat graag aan de slag met een winstgevende advertentie strategie.

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Jazeker! Als je jouw btw-nummer invult bij de check-out dan krijg je automatisch een aangepaste factuur.

Klaar om winstgevende advertenties te gaan maken?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS