1 op 1 advertising traject

Creëer winstgevende advertenties waarmee jij klanten aantrekt zonder dat jij online aanwezig hoeft te zijn. 

Adverteren om online zichtbaar te zijn, zodat jij actief kan zijn op Instagram wanneer het jou uitkomt.

Het is weer zo’n dag dat je gewoon lekker achter de schermen aan je bedrijf wil werken in je eigen bubbeltje. Je hebt er totaal geen zin in om jezelf op te tutten, je haar te doen en volop je aanbod te gaan promoten op Instagram, maar je hebt geen keuze… Er moeten weer nieuwe Instagram stories online verschijnen, want hoe wil je anders zichtbaar zijn voor jouw doelgroep? Dagelijks op Instagram actief zijn, dat is waar jij nu afhankelijk van bent om klanten te krijgen. Met tegenzin open je je Instagram app en begint hetzelfde riedeltje weer op te noemen.

Dit is nu de realiteit voor jou, want het kan niet anders. Jij moet die klanten bereiken en dus weer aan de slag met het maken van inspirerende en waardevolle content voor jouw online kanalen, maar eigenlijk is 24/7 zichtbaar zijn voor jou als ondernemer niet weggelegd…

Hoe fijn zou het zijn als jij misbaar bent in jouw bedrijf, doordat je online zichtbaar bent zonder dat je daadwerkelijk aanwezig hoeft te zijn op Instagram en Facebook? Adverteren op Instagram en Facebook is super effectief om jouw bedrijf flink te laten groeien en jouw ideale klant zo specifiek mogelijk te bereiken, voor lage kosten.

Dankzij advertenties kost het jou minder energie om online zichtbaar te zijn en zorg je ervoor dat je toch jouw diensten en/ of producten verkoopt. 

Door middel van mijn 1 op 1 advertising traject ga ik jou helpen om online zichtbaar te zijn door middel van advertenties, zodat jij jouw energie en tijd kan gebruiken voor het gene wat jij écht belangrijk vindt.

Je weet dat het nodig is om zichtbaar te zijn als ondernemer. Je wil graag jouw doelgroep helpen en inspireren…

… Zonder dat je overprikkeld raakt als je actief bent op Instagram.

…Zonder dat je het gevoel hebt dat je wéér moet posten, omdat het alweer een tijd geleden is.

…Op een manier die bij jou past en die niet voelt als een marketingtruc of verkooptechniek.

…Terwijl je jezelf en jouw gezondheid op de eerste plek zet.

Dít is de manier waarop jij bezig wil zijn met jouw online marketing en je weet dat adverteren jou hier bij kan helpen. Het klinkt als het gene wat perfect bij jou past, maar ik weet wat je denkt…

‘Adverteren is ingewikkeld. Ik ben niet technisch genoeg en ik ben bang dat het voor mij niet werkt’. 

No worries, I got you.

Het enige wat jij moet doen is bereid zijn om tijd en energie er in te stoppen en ik help je met de rest. 

Aan het einde van dit traject…

→ Je ontvangt berichtjes en bestellingen van potentiële klanten die bij jou terecht zijn gekomen naar aanleiding van jouw advertentie(s).

→ Je weet hoe je een advertentie instelt in de Facebook Business Manager en welke instellingen belangrijk zijn om jouw doel te kunnen bereiken.

→ Budget uitgeven aan jouw advertenties voelt niet meer als iets spannends, maar als een investering: je krijgt er namelijk resultaat voor terug.

→ Je kan jouw advertenties optimaliseren, waardoor je nog meer resultaat gaat halen uit jouw zichtbaarheid zonder dat je actief bent online.

→ Jouw business is schaalbaar. Je weet welke vervolgstappen je kan zetten om nog verder te groeien.

Voorbeelden van resultaten

Het is mogelijk om een standaard extra inkomen te verdienen dankzij advertenties. Met voormalige klanten hebben we o.a. deze resultaten weten te behalen: 

Voorbeeld A: een klant die die adverteerde met haar product van 22 euro. Deze hebben we door advertenties 29 keer weten te verkopen met een campagne budget van 51 euro. Zij betaalde dus iets minder dan 2 euro per aankoop. Dit betekent een winst van € 587. 

Voorbeeld B: een klant waarin we een retargeting advertentie zette op mensen die al ooit eerder interesse hadden getoond in dit product (dus al eerder op de landingspagina van het product waren geweest). Dit was een product van een paar honderd euro. We verkochten dit product 14 keer met een budget van 222 euro. In totaal was dit een omzet van meer dan € 8.000

Het is niet alleen mogelijk om directe verkopen te halen uit jouw advertenties (doordat je adverteert met een product of dienst), maar ook doordat jij op de radar verschijnt van potentiële klanten is het mogelijk om op de lange termijn klanten te halen uit advertenties.

Wat kan je verwachten?

Dit is hoe het werkt:

In dit traject help ik jou bij het opzetten en optimaliseren van een advertentie strategie zodat jij jouw ideale doelgroep kan bereiken, klanten gaat krijgen en niet meer de druk voelt om 24/7 zichtbaar te zijn. We gaan aan de slag met het strategische en technische aspect van adverteren en houden hierbij rekening met jouw behoefte als ondernemer. Ik begeleid je gedurende traject en beantwoord al jouw vragen, zodat je meer resultaat gaat halen uit jouw advertenties.

Het 1 op 1 advertising traject is een traject van 6 weken. In totaal hebben we 3 sessies waarin we 1 op 1 contact hebben. De sessies zullen plaatsvinden via zoom en duren +/- 60 minuten per sessie.

Tussen de sessies door kan je mij jouw landingspagina, bedankpagina, beeldmateriaal, teksten en inhoud van het product waarmee je wil adverteren toesturen, zodat ik hier feedback op kan geven.

Sessie 1

Voor de eerste sessie bekijk ik jouw Instagram activiteit, aanbod, website om een beeld te krijgen over jouw bedrijf en jouw online marketing.

Waar wil je graag mee adverteren? Of heb je nog geen idee? Ik denk met jou mee en we bespreken samen jouw productaanbod (sluit jouw aanbod aan op jouw behoeftes? Sta je er volledig achter? Is het geschikt om hier mee te gaan adverteren? Zo niet, dan gaan we samen kijken hoe we dit kunnen creëren. Zo wel, dan gaan we kijken naar hoe we dit product het beste kunnen gaan promoten via advertenties).


We brengen in kaart wat jouw doelen en uitdagingen zijn met betrekking tot adverteren. Bijvoorbeeld: vind je het technische aspect overweldigend? Dan neem ik dit van jou over. Of: vind je het maken van advertentiemateriaal en het schrijven van teksten lastig? Dan besteden we daar extra aandacht aan.


Aan het einde van de eerste sessie krijgt je via de mail een advertentie strategie doorgestuurd met daarin hulpmiddelen in de vorm van video’s en/ of opdrachten waar je mee aan de slag kan gaan, zodat we in de volgende sessie advertenties kunnen gaan instellen.

.

sessie 2

In de tweede sessie gaan we aan de slag met het instellen van jouw advertentie(s). Ik neem je mee gedurende proces en we bespreken alle opties die voorbij komen tijdens het instellen (denk aan: doelstelling kiezen, doelgroepen maken, budget, plaatsingen, beeldmateriaal toevoegen, teksten toevoegen etc), zodat jij precies weet welke opties we kiezen en waarom we deze opties kiezen. Op die manier vergroot je jouw kennis voor het instellen van toekomstige advertenties. 

Sessie 3

Je advertenties staan aan! Nu is het tijd om te gaan analyseren en optimaliseren. Je krijgt inzicht in wanneer een advertentie goed presteert en hoe je moet bijsturen als dit nodig is. Samen evalueren we de advertentie, waardoor je in de toekomst aan de slag kan gaan met een nog effectievere (vervolg)advertentie. 

Wil jij 1 op 1 aan de slag gaan met jouw advertenties?

wat anderen zeggen

Tara heeft me onwijs geholpen met mijn ads! Ze neemt de tijd om je te helpen en zorgt ervoor dat je zelf begrijpt hoe het werkt zodat je ook zelf aan de slag kan met je advertenties. Tara is kundig, denkt met je mee. Zo heeft ze ook meegekeken naar de teksten bij mijn ads en hebben we die samen aangepast en geoptimaliseerd. Mega fijn! Nadat ze me heeft geholpen liepen mijn advertenties stukken beter én begrijp ik zelf hoe het moet. Aanrader! 

Jennifer

De Dansforumle

Ik had wel eens wat geprobeerd met adverteren op Social media, maar zonder strategie en dus ook zonder veel resultaat. Ik wist dat adverteren me zou kunnen helpen om mijn bedrijf verder te laten groeien, maar ik had geen idee waar te beginnen. Daarom schakelde ik Tara in, waar ik tot dat moment alleen maar problemen zag kwam Tara direct al met allemaal potentiële kansen. Haar enthousiasme zorgde ervoor dat ik het leuk vond om met mijn ads aan de slag te gaan. We stelde duidelijke doelen voor de volgende sessie zodat ik een duidelijk stappenplan had om aan te werken. Inmiddels weet ik hoe ik moet testen met materiaal en doelgroepen, hoe ik mijn campagnes overzichtelijk hou en kan ik beoordelen of mijn ads goed lopen.

Tara denkt mee en geeft ook tussen de sessies door feedback op ingestuurd materiaal. Onze sessies hebben ervoor gezorgd dat ik adverteren ben gaan zien als een uitdaging in plaats van een obstakel.

Hanneke

Health By Hanneke

Persoonlijke contact

Gedurende samenwerking is er altijd ruimte voor persoonlijk contact. Heb je vragen/ ideëen met betrekking tot je campagnes? Dan kan je altijd snel contact met mij opnemen. Ik denk altijd met je mee en geef persoonlijk advies vanuit mijn eigen ervaring op het gebied van verschillende soorten branches

strategische aanpak

Ieder bedrijf heeft een andere strategie nodig. Er is geen one size fits all. We kijken samen naar welke strategie het beste past binnen jouw vakgebied. Het is altijd verstandig om te testen met verschillende doelgroepen en beeldmateriaal. Zo kunnen we vergelijken en optimaliseren naar het beste resultaat.

technische ondersteuning

Als je start met adverteren dan is het heel erg belangrijk dat jouw advertentieaccount goed staat ingesteld in de Facebook Business Manager. Alleen op die manier behaal je optimaal resultaat (lees: instellen van je pixel, API conversions, aangepaste conversies). Ik zorg er altijd voor dat jouw account adverteer-proof is, zodat je zeker weet dat alle instellingen goed staan. 

Online marketing strateeg

Wie is Tara?

Als Online Marketing Strateeg help ik ondernemers met een rugzakje* om een bedrijf te creëeren die niet afhankelijk is van hun aanwezigheid. Doordat ik zelf ben gestart als ondernemer, terwijl ik herstellende was van een angststoornis, weet ik hoe belangrijk het is om een bedrijf op te bouwen die niet instort als jij een keer niet in staat bent om te werken. Door middel van dit traject wil ik ondernemers helpen, zodat zij niet meer iedere dag zichtbaar hoeven te zijn, maar wel klanten aantrekken.

We leven in een wereld waarin het als ondernemer belangrijk is om online zichtbaar te zijn. Dagelijks krijgen we enorm veel prikkels binnen wat gevolgen kan hebben voor onze productiviteit als ondernemer. Ik vind het belangrijk dat jij als ondernemer online zichtbaar bent op een manier die bij jou past, die goed voelt en die werkt. Dat jouw marketing net zo leuk is als jijzelf en je je niks hoeft aan te trekken van wat anderen zeggen dat je moet doen om succesvol te zijn, omdat je dan je kern verliest. 

Door mijn diensten kijk ik naar wat JIJ belangrijk vindt binnen jouw business en welke manier van online marketing bij jou past. We zijn allemaal anders, dus mijn aanpak is geen one size fits all. 

Wil jij leren adverteren zodat je niet continu ‘aan’ hoeft te staan, maar wel de zekerheid hebt dat je bedrijf groeit? Dan is dit traject voor jou geschikt. 

*Een ondernemer die een bedrijf runt en ook chronisch ziek is en/ of mentale/ lichamelijke beperkingen heeft, waardoor het ondernemerschap af en toe een extra uitdaging kan zijn.

faq

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering voor dit traject is nu tijdelijk €300 ex btw. Dit is inclusief 3 sessies, mail/ app contact tussendoor en het instellen/ bijwerken  van jouw Facebook Business Manager.

Ik ben nog geen ondernemer. Is dit traject dan iets voor mij?

Ben je nog geen ondernemer maar heb je wel de ambitie om te starten als ondernemer? Dan kan ik jou door middel van dit traject ook helpen. We kijken namelijk niet alleen naar het advertising aspect, maar gaan ook kijken naar: welke producten/ diensten wil jij gaan aanbieden? Hoe wil jij jouw bedrijf gaan indelen? Wat vind jij belangrijk als ondernemer?

Moet ik al ervaring hebben met adverteren?

Je hoeft voor dit traject nog geen ervaring te hebben met adverteren op Instagram en/ of Facebook. Gedurende traject leer je hoe je een advertentie maakt, instelt en optimaliseert. 

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Jazeker! Als je jouw btw-nummer invult bij de check-out dan krijg je automatisch een aangepaste factuur.

Klaar om winstgevende advertenties te gaan maken?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS