SLECHTS €49,95 per maand

Advertising membership

❌ Geen geld om iedere maand 100’de euro’s te investeren in het uitbesteden van jouw advertenties?

❌ Weet jij niet hoe je het beste kan starten met adverteren op Facebook en Instagram? 

❌ Is werken met de Facebook Business Manager voor jou abracadabra? 

❌ Ben je niet tevreden met het resultaat van jouw advertenties?

In deze besloten Facebook community leer jij hoe je jouw advertentie account het beste kan instellen, waar je op moet letten wanneer je start met adverteren en hoe je jouw advertenties optimaliseert zodat je hier meer resultaat uit haalt.

Je hebt dus geen advertising expert meer nodig als jij member wordt van deze community. ❗🎉

Leer adverteren op Facebook
& Instagram als een pro…

✅ Krijg toegang tot een besloten Facebook community met info over hoe je start met adverteren via de Facebook Business Manager (denk aan: het instellen van je pixel, updates rondom je advertentieaccount).

Stel onbeperkt vragen over jouw eigen campagnes en advertenties op Facebook en Instagram.

✅ Iedere maand een live Q&A

Informatieve video’s over winstgevend adverteren op Facebook en Instagram

Contact met gelijkgestemden zodat je kan leren van mede-ondernemers

 

Meld je nu aan als member voor slechts € 49,95 per maand 👇🏼

Wie is Tara?

Als Online marketing coach en advertising expert help ik vrouwelijke ondernemers om te schalen door middel van slimme marketingflows & advertenties voor meer sales uit hun online zichtbaarheid. 

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past, zodat je meer klanten haalt uit jouw online kanalen. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 100% van mijn klanten haal ik uit Instagram!

De reden waarom zoveel bedrijven niet slagen is omdat er nog teveel ondernemers zijn die hun marketing (nog) niet op een slimme manier inzetten. Zodra jij gaat werken met automatiseringen zoals advertenties en funnels en als een authentieke autoriteit jezelf positioneert op jouw online kanalen, dan kan het zo snel gaan. Het is mijn missie om alle ondernemers dit inzicht en deze ervaring te geven, want deze manier heeft er voor gezorgd dat ik als 24-jarige trots kan zeggen dat ik een succesvol
bedrijf heb.

faq

Veelgestelde vragen

Hoe werkt zo’n membership precies?

Na aanmelding krijg je een mail met daarin de link naar het membership (dit is een besloten groep op Facebook). Je kan dan een verzoek indienen om lid te worden en je zal binnen 48 uur toegevoegd worden.

Iedere maand wordt het bedrag automatisch van je rekening gehaald.

Voor wie is het advertising membership?

Het advertising membership is voor ondernemers die willen leren hoe ze winstgevend kunnen adverteren op Facebook en Instagram. Je hoeft 0 kennis te hebben over adverteren op Facebook en Instagram om deel te nemen aan dit membership. Zelfs als je nog nooit hebt geadverteerd is dit membership geschikt voor jou.

Hoe lang duurt het membership?

Zodra je member bent geworden zal je minimaal 3 maanden aan de maandelijkse kosten verbonden zitten. Na 3 maanden kan je je abonnement via de mail opzeggen en zullen er geen kosten meer in rekening gebracht worden. Wil je na 3 maanden member blijven? Dan is dat mogelijk.

Je blijft na 3 maanden member totdat je jouw abonnement opzegt via de mail. Dit kan door een mail te sturen naar: hallo@taravanderven.nl

 

Ik ben al aan de slag gegaan met adverteren. Is het membership dan voor mij geschikt?

Als je al adverteert via de Facebook Business Manager dan is het advertising membership zeer geschikt. In dit membership leer je namelijk ook hoe je jouw advertenties het beste kan optimaliseren en blijf je up-to-date over alle ontwikkelingen rondom adverteren op Facebook en Instagram.

Wat is de investering?

De reguliere prijs is €49,95 (voor de komende 3 maanden). Dit betekent dat je in totaal €149,85 betaald als je 3 maanden member bent. 

Klik hier om je aan te melden >

Ik woon in het buitenland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Ja zeker! Vergeet bij het bestellen niet je btw nummer in te vullen en dan krijg je automatisch een aangepaste factuur.

Klaar om een advertising expert te worden!?👇🏼

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS