Advertising Club

Haal klanten uit jouw advertenties

Ben jij er klaar voor om niet iedere dag meer actief te hoeven zijn op Instagram om aan klanten te komen? En wil je advertenties het werk laten doen?

De realiteit is dat als je nu niks doet aan je marketing, dat er ook niks binnen komt.

Je wil niet meer afhankelijk zijn van jouw aanwezigheid online om aan klanten te komen en wil je graag verdiepen in de mogelijkheden die advertising jou kan bieden.

Wellicht heb je wel al eens ooit een advertentie aangezet, maar een succes kan je het niet noemen.

Wat is dan de juiste manier voor jou? Hoe maak je een goede start? En wat zijn de mogelijkheden?

Logische vragen die je nu tegenhouden om te gaan starten. Tijd om hier een succes van te maken!

Want terwijl jij bezig bent met zichtbaar worden en jouw doelgroep proberen te bereiken, is er iemand anders die nu jouw klanten helpt omdat zij wel gebruik maakt van advertenties…

Members aan het woord…

Afgelopen maand was het zo druk dat ik mijn ads zelfs even heb uitgezet. De ads hebben mij bijna €70 gekost en ik heb uiteindelijk €600 terug verdient. 

Lauri

Natuurgeneeskunde voor dieren

Echt heel fijn hoe je stap voor stap deelt hoe ik advertenties kan inzetten voor mijn bedrijf. Dinsdag heb ik een advertentie aangezet en gelijk diezelfde avond had ik al een verkoop en vandaag ook weer! Ik ben echt blij met jouw tips en kennis uit de Advertising Club.

Ingrid

Thee webshop

Ik had al eerder advertenties aangezet maar was nooit helemaal tevreden over het resultaat. Daarnaast miste ik een plek om feedback en hulp te kunnen vragen. Dit is precies wat je in deze training krijgt.

Afgelopen week met Tara een korte 1 op 1 call gehad en ze gaf fijne en duidelijke adviezen waar ik weer mee aan de slag kan gaan. Het gaf me ook even de zelfvertrouwen boost die ik nodig had om de advertenties aan te laten staan.

Ik kan de Advertising Club dus zeker aanraden!

Arlette

Sieraden & edelstenen webshop

Ik heb besloten in te stappen omdat, ondanks diverse online trainingen die ik heb gevolgd, ik toch geregeld vastloop met mijn advertenties.

Ik wilde al zo lang zelfstandig mijn advertenties kunnen opzetten en dit heeft me echt geholpen. Ik zit pas 2 maanden in de club maar heb nu 2 advertenties lopen
en ben al erg blij met het resultaat.

NU finetunen de komende weken en lekker doorgaan! Passief inkomen is geweldig! Heel fijn dat ik altijd mijn vragen kan stellen en op kort termijn antwoord krijg.

Extra bonus? Het puntensysteem!

Kirsten

PMS & Menstruatie expert

Hi, ik ben Tara

In 2016 kwam ik thuis te zitten met een angststoornis en een depressie. Al snel kwam ik erachter dat ik niet meer in loondienst wilde werken. Ik wilde het gene doen wat ík leuk vond, wat mij energie gaf en een gevoel van veiligheid. Ik wist namelijk dat mijn angststoornis was ontstaan omdat ik me veel te lang niet veilig heb gevoeld.

Op een gegeven moment werd er tegen mij gezegd: ‘ja maar Tara, niet alles kan leuk zijn’. 

Dit was een opmerking die mij altijd is bijgebleven, omdat ik dacht: waarom niet? Waarom zou ik niet een leven voor mezelf creëren wat ik ten allen tijden leuk vindt?

Dit is dus wat ik ben gaan doen en tot op de dag van vandaag heeft het ondernemerschap een grote positieve werking gehad op mijn herstel. 

Binnen een halfjaar tijd haalde ik mijn eerste 8k maandomzet en had ik al meer dan 500 vrouwen mogen helpen met hun online zichtbaarheid. 

Advertising lost het feit niet op dat ik een ‘rugzakje’ heb, maar het zorgt er wel voor dat ik soms gas terug kan nemen, wanneer ik een slechte dag heb.

Mijn visie achter de Advertising Club is dus ook dat ik een plek wil bieden waar jij de eerste stap kan zetten richting een bedrijf wat niet afhankelijk is van jouw aanwezigheid, dankzij advertising. Een plek die zorgt voor vertrouwen in jouw bedrijf, een veilige basis en motivatie om écht stappen te zetten. 

Advertising kan namelijk de mooiste resultaten bieden en zorgen voor enorm veel vrijheid in je business. Dit is voor veel ondernemers een droom, maar voor andere ondernemers is het ook iets wat als noodzakelijk gezien kan worden…

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik mij vollop inzet voor ondernemers met een rugzakje: ondernemers die af en toe ondernemen met een extra uitdaging omdat ze kampen met een chronische ziekte of mentale klachten. Als je zelf er van overtuigd bent dat je geen ondernemer bent met een rugzakje, bedenk je dan wel dat ook jij ooit in een onverwachte situatie terecht kan komen, waardoor jouw bedrijf niet jouw nummer 1 prioriteit is.

Op dat moment ben je blij als je bedrijf doorloopt als jij er even niet bent.

Nu weer terug naar jou…

Als jij in de actiestand komt en besluit om te gaan adverteren, dan is het volgende voor jou mogelijk…

👉Meer tijd voor privé, werken aan je bedrijf of voor jouw klanten.

👉Jij hoeft jouw energie niet meer te stoppen in dagelijks zichtbaar zijn op Instagram om aan klanten te komen.

👉Klanten aantrekken, terwijl je niet aan het werk bent. 

👉Jouw doelgroep aan de lopende band helpen met jouw kennis, zonder dat je hiervoor zelf aanwezig hoeft te zijn.

👉Een extra inkomstenbron creëren doordat je passief jouw aanbod weet te verkopen via advertenties.

En nee, dit is niet in the blink of an eye bereikt. Rome is ook niet in een dag gebouwd. Maar als jij je aanmeldt voor het membership, dan betekent dit dat jij er voor wil gaan. Dat jij het vertrouwen hebt dat dit ook voor jou mogelijk is en dat je jezelf een bedrijf gunt waarin je kan genieten in plaats van continu hard te werken.

Door middel van de Advertising Club ga jij ontdekken welke mogelijkheden er zijn en welke vorm van advertising bij jou past, zodat je 24/7 klanten aantrekt zonder dat je daadwerkelijk online actief hoeft te zijn.  

Meld je nu aan en creëer een winstgevende advertising strategie👇🏼

Dat klinkt wel goed toch…

Dankzij advertising hoef je niet 40 uur per week aan jouw bedrijf te werken. Een keer in de zoveel tijd zet je een advertentie aan, en dankzij deze online training leer je hoe je dit moet doen en welke mogelijkheden er zijn. De rest van de tijd kan jij stappen terug zetten. Je hebt de zekerheid dat er potentiële klanten binnenkomen en hoeft online niet meer te leuren om klanten, door continu zichtbaar te zijn op je Instagramstories. Het is een manier waarbij je niet iedere dag online aanwezig hoeft te zijn om aan klanten te komen. Je weet dat als je nu niks doet aan je marketing, dat er ook niks binnenkomt. Het kan zoveel makkelijker. Minder tijd en inspanning en tóch jouw doelgroep bereiken. Waarom zou je dat niet willen?

Dit levert de Advertising Club

jou op…

✅Je weet wat er voor nodig is om succesvol te kunnen starten met adverteren.

✅Je komt in de actiestand. Je gaat van: ik wil wel iets doen met advertising. Naar: een concrete strategie die jou resultaat brengt. 

✅Je bent niet meer afhankelijk van Instagram om aan klanten te komen.

✅Adverteren voelt niet meer als iets ingewikkelds, maar als een tof middel wat je kan inzetten om meer geld te verdienen.

✅Je kan jouw eerste advertentie instellen en maken. Laat die bestellingen en leads maar komen!🎉

✅Je gaat aan de slag met het maken van een lange termijn strategie (en niet alleen een quick fix).

Een kijkje in de community…

Wat houdt de Advertising Club in?👇

wekelijkse video met tips en inzichten

Iedere week staat er een video voor je klaar waarin ik jou meeneem in mijn inzichten, strategieën en werkzaamheden rondom advertising. In deze video krijg je een challenge om mee aan de slag te gaan, deel ik een inzicht over advertising of vertel ik je over verschillende advertising strategieën.

Door middel van deze video’s leer jij alles over de voordelen van adverteren, wat een succesvolle advertising strategie inhoudt, de verschillende mogelijkheden en waar je rekening mee dient te houden als je gaat adverteren.

.

Kennisbank voor al jouw advertising vragen

Wat is er nou voor nodig om überhaupt te kunnen starten met adverteren? Met welke technische aspecten dien je rekening te houden? En hoe stel je jouw advertentieaccount of pixel in? In deze kennisbank gids vind jij alle content die je nodig hebt rondom het technische aspect van advertising. Zo leer je o.a. het instellen van je advertentieaccount, het instellen van je Meta (Facebook) pixel en het aanmaken van aangepaste conversies. Deze technische stappen wil je doorlopen om jouw resultaten optimaal bij te kunnen houden en bij te sturen.

persoonlijke begeleiding

Jij kan onbeperkt jouw advertising vragen stellen in de Community. Zo zal je misschien vragen hebben op het gebied van instellingen en opties. In de community geef ik je antwoord, zodat jij weer verder kan.

Ook heb je een keer per maand heb je de kans om een speeddate met mij in te plannen (een call van +/- 10 min). Deze call is zeer geschikt om in te plannen als je graag wilt dat ik even met jou meekijk in jouw advertentiebeheer. 

Adverteren kan in eerste instantie ingewikkeld en technisch voelen, daardoor begeleid ik jou stap voor stap waardoor het steeds duidelijker en helder wordt voor je. Regelmatig ontvang je een mail met daarin het advies waar je mee aan de slag kan om next-level te gaan in jouw advertentie proces. 

.

Klaar om te starten met adverteren?

Let’s go!

   €500

Of 12x €50 per maand

Toegang tot de community

✅Stapsgewijze methode via de mail

✅Onbeperkt vragen stellen in de community

✅Speeddates

✅Trainingen van andere experts

✅Concrete acties + content

.

Ik zou iedereen aanraden om met Tara te gaan werken. Zelfs terwijl ik investeer in haar en Facebook, haal ik meer winst uit mijn advertenties dan voorheen! Toen ik zelf mijn advertenties deed betaalde ik 6x zoveel per resultaat.

Ellen

Startende ondernemerscoach

Gisteravond mijn advertenties aangezet en vandaag mijn eerste sale! Allemaal dankzij jouw hulp.

Monique

Digitale alleskunner

Het is leuk om te merken dat ik nu regelmatig het aanbod op mijn bedankpagina verkoop en terwijl ik laatst lag te slapen had ik een cursus verkocht. Dat is leuk wakker worden!

Annelon

Illustrator

Ik wist dat adverteren me zou kunnen helpen om mijn bedrijf verder te laten groeien, maar ik had geen idee waar te beginnen. Daarom schakelde ik Tara in. Waar ik tot dat moment alleen maar problemen zag, kwam Tara direct al met allemaal potentiële kansen. Haar enthousiasme zorgde ervoor dat ik het leuk vond om met mijn ads aan de slag te gaan.

Hanneke

Stress- en loopbaancoach

Tara is creatief in het meedenken van nieuwe opties en voelt goed aan wat op welk moment de beste ‘next level’ is in het advertentieproces. Mijn advertising budget is bij Tara in goede handen.

Marije

Certified HD expert

faq

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Advertising Club?

Zodra jij je aanmeldt, dan krijg je binnen 5 minuten een mailtje met daarin een link. Als je op deze link klinkt dan kan je toegang aanvragen voor de Facebook community (de Advertising Club).

Je wordt dan binnen 48 uur toegelaten. 

Vervolgens krijg je wekelijks een mail met een duidelijk stappenplan over waar je de focus op wilt leggen in jouw proces richting een winstgevende advertentie strategie.

Is de Advertising Club voor mij geschikt?

Als jij ondernemer bent en wilt leren hoe je meer klanten kan gaan krijgen d.m.v. je advertenties dan is de Advertising Club voor jou.

Het maakt niet uit of je een product of dienst verkoopt: voor iedere ondernemer is adverteren interessant.

Dus ben je fotograaf? Virtual assistent? Coach? Websdesigner? Copywriter? Marketeer? Grafisch vormgever? Schoonheidsspecialiste? Illustrator? Kapster? Etc etc…

…En wil je leren adverteren? Dan is de Advertising Club voor jou!

Ik heb nog nooit geadverteerd. Is dit dan iets voor mij?

Zeker! De club is dan júist iets voor jou. Ik neem je stap voor stap mee in wat er precies voor nodig is om te kunnen starten met adverteren en hier meteen winst uit te halen.

Is de Advertising Club interessant als ik nog geen idee heb over waar ik mee wil adverteren?

Juist! In de community deel ik met welk type aanbod je kan adverteren. Ook leer je over de verschillende opties en mogelijkheden m.b.t. het instellen van je advertentie.

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Jazeker!

Bij het afrekenen heb je de optie om je btw-nummer in te vullen. Deze verschijnt dan op de factuur.

Krijg ik in de Advertising Club ook updates over nieuwe ontwikkelingen in de Facebook Business Manager?

Jazeker!

Ik streef er naar om z.s.m. nieuwe functies en ontwikkelingen te delen in de community, zodat je nooit voor nieuwe verassingen komt te staan als Facebook weer eens besluit om het e.e.a. aan te passen 😉 

Klaar om te starten met een winstgevende advertising strategie?

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS