Advertising beheer

Nieuwe klanten zonder online actief te zijn.

Je wilt je advertenties uitbesteden…

Je weet dat adverteren de manier is die er voor zorgt dat je niet afhankelijk bent van je online activiteit om klanten te krijgen en je wilt de zekerheid hebben dat je converterende advertenties online hebt staan. Momenteel heb je het idee dat je maar wat aanrommelt en het je veel tijd kost, maar nog weinig oplevert. Je advertenties uitbesteden aan een expert klinkt voor jou als de perfecte next-level stap binnen jouw bedrijf. Je wilt graag de zekerheid hebben dat je je advertenties uitbesteed aan iemand die er alles aan doet om het best mogelijke resultaat te behalen voor jou. Door het uitbesteden van je advertenties kan jij je focussen op jouw bedrijf en draai ik aan de juiste knoppen om er voor te zorgen dat jij 24/7 nieuwe klanten bereikt en je omzet laat groeien.  

Ik beheer graag jouw Facebook & Instagram advertenties, zodat jij online zichtbaar bent voor jouw potentiële klanten en jouw bedrijf laat groeien. 

 

Dit levert het uitbesteden van je advertenties op…

Doordat ik je advertenties in beheer neem kan jij online actief zijn, wanneer het jou uitkomt en niet omdat je het gevoel hebt dat het ‘moet’. Je ervaart minder de druk om online aanwezig te zijn, omdat je advertenties het werk voor jou doen. Binnen onze samenwerking kunnen we ons richten op de volgende doelstellingen:

 • Meer klikken op je website en aankopen uit jouw webshop.
 • Je e-maillijst vullen met potentiële klanten.
 • Downloads voor jouw gratis weggever (e-book, checklist, gids etc).
 • Het vullen van jouw webinar/ masterclass.
 • Het verkopen van je online training of cursus.

 

Hoe werkt het uitbesteden van jouw advertenties?

Het uitbesteden van jouw advertenties is mogelijk bij mij voor minimaal 3 maanden. Dit is wat je kan verwachten van de samenwerking:

Alles in jouw advertentieaccount stel ik goed in en koppel ik met jouw website: de Facebook Pixel, Conversions API en aangepaste conversies worden aangemaakt. Over al deze taken hoef jij je dus geen zorgen te maken, maar zijn wel nodig om goed te hebben staan om optimaal resultaat te kunnen behalen. Dus zeggen deze begrippen jou allemaal niets? Geen probleem!

→ Ik stel jouw campagnes, advertentiesets en advertenties in gericht op de doelstelling die het beste past bij jouw wensen en doelen. Denk aan: leads genereren, aankopen, betrokkenheid etc.

→ De teksten en afbeeldingen worden door jou aangeleverd.

→ Ik controleer om de paar dagen je resultaten en stuur bij  waar nodig om het optimale resultaat te behalen. 

→ Maandelijks ontvang je een rapportage. Zo krijg jij inzicht in hoe je advertenties presteren en aanvullend advies om meer resultaat te behalen en op te schalen. 

→ Vooraf aan de samenwerking ontvang je een checklist met benodigdheden die ik van jou nodig heb om op de afgesproken deadline je advertenties in te stellen.

→ Gedurende samenwerking krijg je toegang tot een advertising dashboard waar je al jouw campagne instellingen in kan terugvinden, inzicht hebt in de prestaties van jouw advertenties en maandelijkse rapportages in ontvangt. Dit allemaal in Jip en Janneke taal, zodat het 100% begrijpelijk is.

 advertising beheer

 • Instellen en beheren van je advertenties
 • Wekelijkse optimalisatie
 • Gepersonaliseerd advertising dashboard
 • Ten allen tijden op de hoogte van de prestaties van je ads
 • Wekelijkse wijzigingen en contactmomenten
 • Wekelijkse analyses en updates
 • Maandelijkse rapportage
wat anderen zeggen

Ik heb mijn advertenties uitbesteed aan Tara omdat ik op een makkelijke manier mijn webinars wilde vullen. Ik wilde hier graag mee aan de slag om gewoon heel goed te worden in het geven van webinars en mijn trajecten te verkopen. Het uitbesteden van mijn advertenties aan Tara betekende niet alleen dat zij mijn advertenties ging instellen en beheren, maar ook dat ze meedacht over alle factoren die komen kijken bij het winstgevend maken van je advertenties. Denk aan: het meekijken naar je salespage en advertentiemateriaal en je hierin ook adviseren en feedback geven. Dit, en het feit dat ze lekker gestructureerd werkt, was voor mij heel waardevol! Dankzij de advertenties heb ik maar liefst 7 trajecten verkocht en vanuit elk traject een positieve review gekregen van mijn klanten en opmerkingen als: ‘ik ben super blij dat ik je advertentie voorbij heb zien komen’. Dit is voor mij als ondernemer natuurlijk ontzettend belangrijk: tevreden klanten. Ik ben blij dat ik met advertenties aan de slag ben gegaan en ik heb er veel van geleerd.

Dineke

Dineke Mulder coaching

Ik twijfelde in het begin om advertenties aan te zetten voor mijn 3-daagse want je trekt er toch een koude doelgroep mee aan en durven die dan na zo’n 3-daagse wel al echt iets van je te kopen? Uiteindelijk tóch gedaan en ik had een lancering van 15k+ met een advertentiebudget van €300, dus mijn vooroordeel was hartstikke ongegrond.

Daphne

Passief inkomen expert

Het is leuk om te merken dat ik nu regelmatig het aanbod op mijn bedankpagina verkoop en terwijl ik laatst lag te slapen had ik een cursus verkocht. Dat is leuk wakker worden!

Annelon

Illustrator

Gisteravond advertenties aangezet en vandaag mijn eerste sale! Allemaal dankzij jouw hulp.

Monique

Digitale alleskunner

Ik zou iedereen aanraden om met Tara te gaan werken. Zelfs terwijl ik investeer in haar en Facebook, haal ik meer winst uit mijn advertenties dan voorheen! Toen ik zelf mijn advertenties deed betaalde ik 6x zoveel per resultaat.

Ellen

Startende ondernemerscoach

faq

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Qua resultaten kan ik uiteraard niets garanderen. Dit hangt namelijk van veel verschillende aspecten af. Ik kan je wel voorbeelden laten zien van wat er mogelijk is.

Voorbeeld A: een klant die die adverteerde met haar product van 22 euro. Deze hebben we door advertenties 29 keer weten te verkopen met een campagne budget van 51 euro. Zij betaalde dus iets minder dan 2 euro per aankoop. Dit betekent een winst van € 587. 

Voorbeeld B: een klant waarin we een retargeting advertentie zette op mensen die al ooit eerder interesse hadden getoond in dit product (dus al eerder op de landingspagina van het product waren geweest). Dit was een product van een paar honderd euro. We verkochten dit product 14 keer met een budget van 222 euro. In totaal was dit een omzet van meer dan € 8.000

Wanneer kan ik mijn advertenties uitbesteden?

Je hebt je aanbod en doelgroep helder en bent bereid om te investeren in zichtbaarheid en groei. Je advertentiebudget (de kosten aan Facebook) is minimaal €300 per maand. Je hebt een eigen website en werkt met een e-mail marketing software (in het geval van het adverteren met een gratis weggever/ online product en/of dienst).

  Hoe werkt het uitbesteden van mijn advertenties?

  • Je ontvangt bij de start van de samenwerking een bevestigingsmail met informatie en uitleg over de samenwerking en het systeem waar we gedurende samenwerking in gaan werken (Notion). Je ontvangt een checklist met daarin taken die jij dient aan te leveren, zodat ik jouw advertenties in beheer kan nemen (denk aan: informatie over de doelgroep, advertentiemateriaal, toegang geven tot jouw Facebook Business Manager). 
  • Ik stel jouw advertenties, advertentieaccount, pixel, API, (optioneel: koppeling in Webinargeek/ Plug n Pay) in. Dit doe ik op basis van mijn kennis waarmee ik geloof dat we z.s.m. het meeste resultaat kunnen behalen.
  • Na het instellen van je advertenties ontvang je een mail met informatie over de werkwijze en een video met uitleg over jouw persoonlijke advertising dashboard waar je gedurende samenwerking alle instellingen en prestaties van jouw campagnes kan vinden.
  • Op maandag plaats ik een analyse over de prestaties (hoeveelheid conversies, CTR, frequentie, conversiewaarde, ROAS, informatie over de prestaties) van je advertenties, waar nodig zal ik aangeven waar ik optimalisatie kansen zie en/ of ik hierin iets van jou nodig heb. Op Dinsdag en/ of donderdag voer ik de wijzigingen door. 
  • Ik beantwoord op Dinsdag en Donderdag de eventuele vragen die je hebt over jouw campagne(s).
  • Aan het einde van de maand krijg je een rapportage en bespreken we de prestaties van jouw advertenties en optimaliseer ik je advertenties door het aanbrengen van wijzigingen (als dit nodig is). Denk aan: doelgroepen, beeldmateriaal, budget aanpassen of eventueel een nieuwe campagne instellen. Ik beantwoord ook eventuele vragen die je hebt over de rapportage.

  Wat zijn de kosten?

  Het uitbesteden van je advertenties is vanaf €500 per maand. Dit is exclusief jouw advertentiebudget.

  FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS