Advertising beheer

Wil jij graag jouw online zichtbaarheid vergroten en jouw ideale klant bereiken door middel van advertenties op Instagram en Facebook? En wil je dit graag uitbesteden? Lees dan verder. Wil jij zelf aan de slag met leren adverteren? Klik dan hier

Het uitbesteden van jouw Facebook & Instagram advertenties

Adverteren op Instagram en Facebook is super effectief om jouw bedrijf flink te laten groeien en specifiek jouw ideale klant te bereiken, voor lage kosten. Je kan al adverteren met €1 per dag. Tegenwoordig zal je organisch slechts een heel klein aantal van je volgers bereiken (en vaak zijn dat dan ook nog eens vrienden of familie die je posts liken en NIET jouw ideale klant. Herkenbaar?).

Het fijne van adverteren op Facebook en Instagram is dat je heel specifiek kan adverteren. Je kunt je als personal trainer bijvoorbeeld richten op mensen die interesse hebben in sport of als jij een website hebt gericht op babykleding, kun je jouw advertentie laten zien aan zwangere vrouwen.

Ik help jou graag met adverteren op Facebook en/of Instagram zodat jij jouw ideale doelgroep kan bereiken en hier klanten en meer leads en omzet uit kunt gaan halen.

 

wat anderen zeggen

Aanmodderen met advertenties is niet mijn ding, ondanks dat ik als ondernemer wel de meerwaarde ervan kan inzien. Vanuit mijn visie als Human Design professional weet ik dat ieder een eigen kwaliteit heeft. Tara heeft juist de kwaliteiten die ik zocht op het gebied van adverteren. Haar ervaring en inzicht maakte dat mijn advertenties vanaf het begin goed draaiden en al snel winstgevend waren. Ze is creatief in het meedenken van nieuwe opties en voelt goed aan wat op welk moment de beste ‘next level’ is in het advertentie proces. Mijn advertising budget is bij Tara in goede handen.

Marije

Rock Your Rainbow

Tara beheert nu al een paar maanden mijn advertenties en wat ben ik daar blij mee! Het fijne aan de samenwerking is dat ze echt meedenkt met je en zelf ook met voorstellen komt. Daardoor kom ik steeds weer een stap dichterbij mijn doel. Haar enthousiasme is aanstekelijk en ik bewonder haar motivatie om zich steeds te blijven ontwikkelen. Super blij met deze fijne samenwerking.

Nicole

Online sollicitatie academie

Persoonlijke contact

Gedurende de samenwerking is er altijd ruimte voor persoonlijk contact. Heb je vragen/ ideëen met betrekking tot je campagnes? Dan kan je altijd snel contact met mij opnemen. Ik denk altijd met je mee en geef persoonlijk advies vanuit mijn eigen ervaring op het gebied van verschillende soorten branches

strategische aanpak

Ieder bedrijf heeft een andere strategie nodig. Er is geen one size fits all. We kijken samen naar welke strategie het beste past binnen jouw vakgebied. Het is altijd verstandig om te testen met verschillende doelgroepen en beeldmateriaal. Zo kunnen we vergelijken en optimaliseren naar het beste resultaat.

Maandelijkse rapportage

Iedere maand krijg je een rapportage met info over de prestaties van jouw campagnes en bespreken we de plannen voor de volgende maand. Gedurende beheer zal ik dagelijks jouw advertenties monitoren, optimaliseren en analyseren om zo het beste resultaat te behalen. 

De voordelen van adverteren…

→ Je kunt een specifieke doelgroep bereiken door middel van advertenties op Instagram en Facebook. 

→ Je kunt je mailinglijst flink laten groeien doordat je contactgegevens verzameld.

→ Je bent zichtbaar zonder dat je 24/7 online hoeft te zijn.

→ Je kunt je advertenties makkelijk aanpassen t.o.v. offline adverteren.

→ Het is goedkoop. Je kunt al adverteren vanaf €1 per dag.

→ Je weet precies wat het jou oplevert, omdat de resultaten worden bijgehouden (meten = weten).

→  Je hebt veel meer controle over het proces die jouw ideale klant doorloopt.

→  Je kunt de voorkeur van jouw doelgroep ontdekken.

→  Het levert klanten en winst op.

 

.

Wil jij jouw advertenties uitbesteden?

Wat kan je verwachten?

Dit is hoe het werkt:

Het uitbesteden van jouw advertenties is mogelijk bij mij voor minimaal 3 maanden. Tijdens het uitbesteden van jouw advertenties houd ik mij met het volgende bezig: 

Alles in het advertentieaccount stel ik goed in en koppel ik met jouw website: de Facebook Pixel, Conversions API, aangepaste conversies aanmaken, juiste doelgroepen aanmaken. Over al deze begrippen hoef jij je dus geen zorgen te maken. Dus zegt dit jou allemaal niets? Geen probleem!

→ Ik stel jouw campagnes, advertentiesets en advertenties in gericht op de doelstelling die het beste past bij jouw wensen en doelen. Denk aan: leads genereren, aankopen, betrokkenheid etc.

→ De teksten en afbeeldingen worden door jou aangeleverd en ik maak er een passende advertentie van.

→ Ik controleer dagelijks de resultaten en waar nodig stuur ik deze bij om het optimale resultaat te behalen.

→ Maandelijks ontvang je een rapportage en bespreken we de cijfers tijdens een call. Hierin geef ik je advies en bespreken we de mogelijkheden om te optimaliseren.

Wanneer kan jij jouw advertenties aan mij uitbesteden? 

  • Je aanbod en je doelgroep heb je helder.

  • Je bent bereid te investeren in zichtbaarheid en groei.

  • Je bent bereid om gedurende 3 maanden je advertenties uit te besteden voor het meest optimale resultaat (Rome is ook niet in één dag gebouwd). 

  • Je advertentiebudget (de kosten aan Facebook) is minimaal 150 euro per maand.

  • De investering voor het beheren van jouw advertenties is vanaf 350 per maand. Afhankelijk van het aantal campagnes.

Online marketing coach

Wie is Tara?

Als Online marketing coach en advertising expert help ik vrouwelijke ondernemers om te schalen door middel van slimme marketingflows & advertenties voor meer sales uit hun online zichtbaarheid. 

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past, zodat je meer klanten haalt uit jouw online kanalen. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 100% van mijn klanten haal ik uit Instagram!

Ook is Instagram een enorm geschikt platform om op te adverteren als ondernemer. Besteed jij jouw advertenties aan mij uit, dan maak ik voor jou een advertising strategie voor Facebook en Instagram. 

 

faq

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

Het uitbesteden van je advertenties start vanaf €350 ex btw per maand.

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Qua resultaten kan ik uiteraard niets garanderen. Dit hangt namelijk van veel verschillende aspecten af. Ik kan je wel voorbeelden laten zien van wat er mogelijk is.

Voorbeeld A: een klant die die adverteerde met haar product van 22 euro. Deze hebben we door advertenties 29 keer weten te verkopen met een campagne budget van 51 euro. Zij betaalde dus iets minder dan 2 euro per aankoop. Dit betekent een winst van € 587. 

Voorbeeld B: een klant waarin we een retargeting advertentie zette op mensen die al ooit eerder interesse hadden getoond in dit product (dus al eerder op de landingspagina van het product waren geweest). Dit was een product van een paar honderd euro. We verkochten dit product 14 keer met een budget van 222 euro. In totaal was dit een omzet van meer dan € 8.000

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS