Advertising beheer

Wil jij graag jouw online zichtbaarheid vergroten en jouw ideale klant bereiken door middel van advertenties op Instagram en Facebook? En wil je dit graag uitbesteden? Lees dan verder. Wil jij zelf aan de slag met leren adverteren? Klik dan hier

Het uitbesteden van jouw Facebook & Instagram advertenties

Adverteren is de manier om misbaar te worden in jouw bedrijf, maar dit is nou net het gene waar jij geen kaas van hebt gegeten en waar jij liever jouw kostbare tijd en energie niet aan besteed om te leren. Je wilt dit uit handen geven aan een expert, zodat je zeker weet dat dit goed gebeurt. Ik neem jouw advertentie strategie uit handen en zorg ervoor dat jij nieuwe leads en klanten aantrekt, zonder dat jij hier bezig mee moet zijn. Zo kan jij je richten op het gene waar jij goed in bent met de zekerheid dat je online zichtbaar bent.

Ik neem graag jouw advertenties voor jou uit handen, zodat je zichtbaar bent op Instagram en Facebook voor jouw potentiële klanten en jouw bedrijf kan laten groeien. 

 

wat anderen zeggen

Aanmodderen met advertenties is niet mijn ding, ondanks dat ik als ondernemer wel de meerwaarde ervan kan inzien. Vanuit mijn visie als Human Design professional weet ik dat ieder een eigen kwaliteit heeft. Tara heeft juist de kwaliteiten die ik zocht op het gebied van adverteren. Haar ervaring en inzicht maakte dat mijn advertenties vanaf het begin goed draaiden en al snel winstgevend waren. Ze is creatief in het meedenken van nieuwe opties en voelt goed aan wat op welk moment de beste ‘next level’ is in het advertentie proces. Mijn advertising budget is bij Tara in goede handen.

Marije

Rock Your Rainbow

Tara beheert nu al een paar maanden mijn advertenties en wat ben ik daar blij mee! Het fijne aan de samenwerking is dat ze echt meedenkt met je en zelf ook met voorstellen komt. Daardoor kom ik steeds weer een stap dichterbij mijn doel. Haar enthousiasme is aanstekelijk en ik bewonder haar motivatie om zich steeds te blijven ontwikkelen. Super blij met deze fijne samenwerking.

Nicole

Online sollicitatie academie

Persoonlijke contact

Gedurende de samenwerking is er altijd ruimte voor persoonlijk contact. Heb je vragen/ ideëen met betrekking tot je campagnes? Dan kan je altijd snel contact met mij opnemen. Ik denk altijd met je mee en geef persoonlijk advies vanuit mijn eigen ervaring op het gebied van verschillende soorten branches

strategische aanpak

Ieder bedrijf heeft een andere strategie nodig. Er is geen one size fits all. We kijken samen naar welke strategie het beste past binnen jouw vakgebied. Het is altijd verstandig om te testen met verschillende doelgroepen en beeldmateriaal. Zo kunnen we vergelijken en optimaliseren naar het beste resultaat.

Maandelijkse rapportage

Iedere maand krijg je een rapportage met info over de prestaties van jouw campagnes en bespreken we de plannen voor de volgende maand. Gedurende beheer zal ik dagelijks jouw advertenties monitoren, optimaliseren en analyseren om zo het beste resultaat te behalen. 

De voordelen van adverteren…

→ Je kunt een specifieke doelgroep bereiken door middel van advertenties op Instagram en Facebook. 

→ Je kunt je mailinglijst flink laten groeien doordat je contactgegevens verzameld.

→ Je bent zichtbaar zonder dat je 24/7 online hoeft te zijn.

→ Je kunt je advertenties makkelijk aanpassen t.o.v. offline adverteren.

→ Het is goedkoop. Je kunt al adverteren vanaf €1 per dag.

→ Je weet precies wat het jou oplevert, omdat de resultaten worden bijgehouden (meten = weten).

→  Je hebt veel meer controle over het proces die jouw ideale klant doorloopt.

→  Je kunt de voorkeur van jouw doelgroep ontdekken.

→  Het levert klanten en winst op.

 

.

Wil jij jouw advertenties uitbesteden?

Wat kan je verwachten?

Dit is hoe het werkt:

Het uitbesteden van jouw advertenties is mogelijk bij mij voor minimaal 3 maanden. Tijdens het uitbesteden van jouw advertenties houd ik mij met het volgende bezig: 

Alles in het advertentieaccount stel ik goed in en koppel ik met jouw website: de Facebook Pixel, Conversions API, aangepaste conversies aanmaken, juiste doelgroepen aanmaken. Over al deze begrippen hoef jij je dus geen zorgen te maken. Dus zegt dit jou allemaal niets? Geen probleem!

→ Ik stel jouw campagnes, advertentiesets en advertenties in gericht op de doelstelling die het beste past bij jouw wensen en doelen. Denk aan: leads genereren, aankopen, betrokkenheid etc.

→ De teksten en afbeeldingen worden door jou aangeleverd en ik maak er een passende advertentie van.

→ Ik controleer dagelijks de resultaten en waar nodig stuur ik deze bij om het optimale resultaat te behalen.

→ Maandelijks ontvang je een rapportage. Zo krijg jij inzicht in hoe je advertenties presteren en aanvullend advies om meer resultaat te behalen en op te schalen. 

Wanneer kan jij jouw advertenties aan mij uitbesteden? 

  • Je aanbod en je doelgroep heb je helder.

  • Je bent bereid te investeren in zichtbaarheid en groei.

  • Je bent bereid om gedurende 3 maanden je advertenties uit te besteden voor het meest optimale resultaat (Rome is ook niet in één dag gebouwd). 

  • Je advertentiebudget (de kosten aan Facebook) is minimaal 150 euro per maand.

  • De investering voor het beheren van jouw advertenties is de eerste maand €500. De tweede en derde maand betaal je enkel voor optimalisatie kosten. Dit is €200 per maand.

Online marketing strateeg

Wie is Tara?

Als Online Marketing Strateeg help ik ondernemers met een rugzakje* om een bedrijf te creëeren die niet afhankelijk is van hun aanwezigheid. Doordat ik zelf ben gestart als ondernemer, terwijl ik herstellende was van een angststoornis, weet ik hoe belangrijk het is om een bedrijf op te bouwen die niet instort als jij een keer niet in staat bent om te werken. Door middel van dit traject wil ik ondernemers helpen, zodat zij niet meer iedere dag zichtbaar hoeven te zijn, maar wel klanten aantrekken.

We leven in een wereld waarin het als ondernemer belangrijk is om online zichtbaar te zijn. Dagelijks krijgen we enorm veel prikkels binnen wat gevolgen kan hebben voor onze productiviteit als ondernemer. Ik vind het belangrijk dat jij als ondernemer online zichtbaar bent op een manier die bij jou past, die goed voelt en die werkt. Dat jouw marketing net zo leuk is als jijzelf en je je niks hoeft aan te trekken van wat anderen zeggen dat je moet doen om succesvol te zijn, omdat je dan je kern verliest. 

Door mijn diensten kijk ik naar wat JIJ belangrijk vindt binnen jouw business en welke manier van online marketing bij jou past. We zijn allemaal anders, dus mijn aanpak is geen one size fits all. 

Wil jij leren adverteren zodat je niet continu ‘aan’ hoeft te staan, maar wel de zekerheid hebt dat je bedrijf groeit? Dan is dit traject voor jou geschikt. 

*Een ondernemer die een bedrijf runt en ook chronisch ziek is en/ of mentale/ lichamelijke beperkingen heeft, waardoor het ondernemerschap af en toe een extra uitdaging kan zijn.

faq

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

Het uitbesteden van je advertenties kost de eerste maand €500. De tweede en derde maand betaal je €200. Wil je graag adverteren met een extra campagne? Dan betaal je per extra campagne €100.

Advertising beheer is een samenwerking voor 3 maanden. 

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Qua resultaten kan ik uiteraard niets garanderen. Dit hangt namelijk van veel verschillende aspecten af. Ik kan je wel voorbeelden laten zien van wat er mogelijk is.

Voorbeeld A: een klant die die adverteerde met haar product van 22 euro. Deze hebben we door advertenties 29 keer weten te verkopen met een campagne budget van 51 euro. Zij betaalde dus iets minder dan 2 euro per aankoop. Dit betekent een winst van € 587. 

Voorbeeld B: een klant waarin we een retargeting advertentie zette op mensen die al ooit eerder interesse hadden getoond in dit product (dus al eerder op de landingspagina van het product waren geweest). Dit was een product van een paar honderd euro. We verkochten dit product 14 keer met een budget van 222 euro. In totaal was dit een omzet van meer dan € 8.000

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS