4-DAAGSE TRAINING

Advertentieteksten waardoor 10x sneller op de ‘koop’ knop wordt geklikt.

10x meer bestellingen, leads en klanten door betere advertentieteksten.

Stel dat de resultaten van jouw advertenties x10 gaan…

Dan zou het aanbod waarmee je adverteert jouw hoofd inkomsten bron zijn.

Ga jij nu nog voor de standaard ‘wil jij meer klanten?’ ‘koop mijn online training’ en ‘ik heb iets tofs voor je!’ teksten in je advertenties? Grote kans dat de kosten per lead oplopen tot een bedrag waar je ook een lekkere cocktail voor kan scoren op het terras.

Hoe zou het zijn als je jouw aanbod verkoopt via advertenties puur dankzij betere teksten? Het succes van jouw advertenties is 20% instellingen en 80% communicatie.

Als advertising strateeg zie ik 9 van de 10 ondernemers nog niet alles uit hun advertentieteksten halen, omdat daar een grote blinde vlek zit. Grote kans dat dit bij jou ook het geval is. Je teksten schrijf je prima, maar wist je dat zodra jij een andere strategie hanteert dat het zelfs nog  x10 kan gaan met die conversies? Zo ga jij ervaren dat advertenties nóg meer resultaat kunnen brengen.

Tijd om hier mee aan de slag te gaan! Ga van uren prutsen om één advertentietekst, naar in een paar minuten converterende advertentieteksten.

Met alleen een leuk salespraatje als advertentie ga je er niet komen. Jouw teksten moeten triggeren om er voor te zorgen dat jouw doelgroep in de actiestand komt, dan wordt adverteren zoveel leuker, makkelijker en winstgevender.

“Tijdens het uitwerken van de opdrachten in deze cursus, voelde ik mijn eigen enthousiasme weer helemaal heropleven. Alles wat al weken klaar zat in mijn hoofd kon ik nu, aan de hand van de duidelijke instructies van Tara, omzetten in geschreven tekst. De cursus is ook zeer fijn opgebouwd met duidelijke en toch niet té uitgebreide instructies via audio… Er zit ook een fijne opbouw in zodat het niet té overweldigend voelt maar je stap voor stap je schrijfwerk kan laten ‘flowen’. Ik heb er veel aan gehad en ben benieuwd wat het gaat opleveren!” – Nina

“Heb de eerste 3 teksten al geschreven! De eerste versie… het ging super goed! Het zat op zich al in mijn hoofd, maar jij helpt het me vertalen naar tekst”

 Ik wilde leren hoe ik converterende teksten kan schrijven voor mijn advertenties, maar ook voor mijn website. Ik wilde graag weten wat ik anders kan doen en hoe ik dit dan moet aanpakken. Ik vind het een uitdaging om een goede pakkende tekst te schrijven, maar ik heb goede tips uit de training gehaald” – Enid

Dit werkt steengoed in alle ad teksten!

Je hebt geen zin om lang bezig te zijn met het creëren van een goede advertentie. Je wilt een hands-on oplossing die je kan toespitsen op jouw aanbod en wat de garantie geeft dat jouw advertentie meer resultaat oplevert.

En misschien denk je wel al dat je goede teksten schrijft, want hé 5 conversies per dag is ‘prima’, maar wat als die 5 conversies per dag, 10 conversies per dag worden? Nou, dan bestel maar een Aperol Spritz extra op het terras de volgende keer.

Zo ga jij ervaren dat steengoede advertentieteksten jou dit opleveren:

  • Lagere kosten per conversie, waardoor je meer winst haalt uit je advertenties dan op dit moment.
  • Meer klanten dan nu, omdat je ook de aandacht van de snelle-scroller weet te bemachtigen.
  • Meer verkopen omdat je jouw budget sneller kan inzetten op de best presterende advertentietekst.

Klinkt goed hè!? Ga aan de slag met het tweaken van je advertentieteksten en zorg ervoor dat de resultaten van jouw advertenties x10 gaan!

Door middel van mijn 4-daagse training (te volgen op eigen tempo) ga ik verschillende opbouwen delen die jij gaat gebruiken voor jouw advertentieteksten. Deze teksten zorgen bij mij (en mijn klanten) altijd voor meer conversies uit ads. Ik kauw precies voor wat jij wilt delen in je advertenties en jij spits het toe op jouw aanbod.

Na deze 4-daagse training…

  • Heb je 9 nieuwe advertentieteksten geschreven in the blink of an eye. Zonder dat je jezelf continu de vraag stelde: ‘is dit wel geschikt voor een advertentietekst?’ of ‘heb ik wel alles benoemd?’. 
  • Weet je precies welke elementen je wilt benoemen in je teksten, waardoor je denkt: ‘als dít mijn doelgroep niet aanzet tot conversie, dan breekt m’n klomp’.
  • Zie je waar jouw blinde vlek zit, heb je dit getackeld en ga je direct ervaren dat jouw advertentie resultaten 10x beter zijn.

Wat anderen zeggen…

Waar ik voorheen op zo’n € 2,50 per ebook aanmelding zat zit ik nu onder de € 1 voor een webinar-aanmelding, dekte mijn bedankpagina-aanbod 80% van de advertentiekosten en had ik voor mijn allereerste webinarronde een ROI (Return On Investment) van 3,58! En dat terwijl ik nog nooit eerder een webinar had gegeven. De samenwerking met Tara was echt boven verwachting en ook de daadwerkelijke resultaten van de advertenties waren boven verwachting goed. Twijfel je om met Tara aan de slag te gaan? Doen!

Ilse

Fotograaf voor mama's

Ik twijfelde in het begin om advertenties aan te zetten voor mijn 3-daagse want je trekt er toch een koude doelgroep mee aan en durven die dan na zo’n 3-daagse wel al echt iets van je te kopen? Uiteindelijk tóch gedaan en ik had een lancering van 15k+ met een advertentiebudget van €300, dus mijn vooroordeel was hartstikke ongegrond.

Daphne

Passief inkomen expert

INSANE om te zien wat de resultaten voor mijn ad campagne me hebben opgeleverd. In slechts 3 maanden tijd bijna €52000 winst voor een passief product. Geweldig. Zo tof om te zien wat goeie content doet in combinatie met jou achter de knoppen voor de ads. Wat ik ook super fijn vind is dat het zo lekker snel schakelen is met jou en dat ik weet dat jij 2x per week kijkt naar de ads om ze steeds maar weer verder te optimaliseren. Op naar nog meer geweldige resultaten!

Sanne

Powered by Sanne

faq

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de online training?

Zodra jij je aanmeldt, dan krijg je binnen 5 minuten een mailtje met daarin jouw opdracht voor de eerste dag + een besloten podcast aflevering waarin ik je uitleg geef over de opdracht. De 3 daaropvolgende dagen ontvang je iedere dag een mail met de besloten podcast aflevering, met daarin uitleg over de opbouwen van de advertentieteksten die je die dag gaat schrijven. Ook krijg je hier een ondersteunende tekstuele gids bij zodat je de opbouwen op eigen tempo nog even kan doorlezen. 

Na 4 dagen heb je 9 verschillende advertentieteksten die jij kan inzetten voor jouw campagnes.

Wanneer is deze training voor mij geschikt?

Als jij nu adverteert op Facebook & Instagram en je wilt graag meer resultaat halen uit je advertenties, dan is het raadzaam om je teksten flink onder de loep te nemen. Heb je dus het gevoel dat je hier nog kansen laat liggen? En wil je hier graag alles uit halen? Dan is de training voor jou!

Waarom een 4-daagse training in de vorm van een audio?

Doordat de training in audio vorm is krijg je echt het gevoel alsof we dit samen doen. Ik begeleid jou gedurende 4 dagen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 

Worden de advertentieteksten voor mij geschreven?

Nee, tijdens deze training is het de bedoeling dat je de podcast afleveringen luistert en op basis daarvan aan de slag gaat met de opbouw die ik met je heb gedeeld. Ik vertel letterlijk wat je gaat benoemen in je teksten en jij schrijft op wat relevant is voor jouw bedrijf, aanbod en doelgroep.

Krijg ik feedback op de teksten die ik schrijf?

Nee, bij deze training zit geen feedback of 1 op 1 contact inbegrepen. Je kan hier volledig zelfstandig mee aan de slag. 

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Jazeker!

Bij het afrekenen heb je de optie om je btw-nummer in te vullen. Deze verschijnt dan op de factuur.

Dus, waar wacht je nog op? 

HET IS TIJD OM MEER GELD TE VERDIENEN MET JE ADS!

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS