1 op 1 advertising coaching

Wil jij graag hulp bij het opzetten en optimaliseren van jouw Facebook en Instagram campagnes? Zodat jij zelf gaat leren hoe je meer resultaat kan halen uit jouw advertenties? Door middel van mijn 1 op 1 advertising sessies help ik jou naar meer leads en verkopen uit jouw ads op Instagram en Facebook. 

Stap voor stap leren adverteren met begeleiding van een advertising expert

Wil jij leren hoe je kan adverteren op Instagram en Facebook, maar heb je niet de tijd om dit zelf uit te vogelen? Adverteren op Instagram en Facebook is super effectief om jouw bedrijf flink te laten groeien en jouw ideale klant zo specifiek mogelijk te bereiken, voor lage kosten. Ik verkoop dagelijks mijn aanbod via advertenties, dus je kan advertenties niet alleen inzetten als ondernemer wanneer je een product verkoopt, maar ook wanneer je een dienst verkoopt. In deze sessie(s) help ik jou bij het opzetten en optimaliseren van je advertenties. Ik begeleid je gedurende adverteerproces en beantwoord al jouw vragen, zodat je meer resultaat gaat halen uit jouw advertenties.

Ik help jou graag met adverteren op Facebook en/of Instagram zodat jij jouw ideale doelgroep kan bereiken en hier klanten en meer leads en omzet uit kunt gaan halen.

 

wat anderen zeggen

Tara heeft me onwijs geholpen met mijn ads! Ze neemt de tijd om je te helpen en zorgt ervoor dat je zelf begrijpt hoe het werkt zodat je ook zelf aan de slag kan met je advertenties. Tara is kundig, denkt met je mee. Zo heeft ze ook meegekeken naar de teksten bij mijn ads en hebben we die samen aangepast en geoptimaliseerd. Mega fijn! Nadat ze me heeft geholpen liepen mijn advertenties stukken beter én begrijp ik zelf hoe het moet. Aanrader! 

Jennifer

De Dansforumle

Ik had wel eens wat geprobeerd met adverteren op Social media, maar zonder strategie en dus ook zonder veel resultaat. Ik wits dat adverteren me zou kunnen helpen om mijn bedrijf verder te laten groeien, maar ik had geen idee waar te beginnen. Daarom schakelde ik Tara in, waar ik tot dat moment alleen maar problemen zag kwam Tara direct al met allemaal potentiele kansen. Haar enthousiasme zorgde ervoor dat ik het leuk vond om met mijn ads aan de slag te gaan. We stelde duidelijke doelen voor de volgende sessie zodat ik een duidelijk stappenplan had om aan te werken. Inmiddels weet ik hoe ik moet testen met materiaal en doelgroepen, hoe ik mijn campagnes overzichtelijk hou en kan ik beoordelen of mijn ads goed lopen.

Tara denkt mee en geeft ook tussen de sessies door feedback op ingestuurd materiaal. Onze sessies hebben ervoor gezorgd dat ik adverteren ben gaan zien als een uitdaging in plaats van een obstakel.

Hanneke

Health By Hanneke

Persoonlijke contact

Gedurende samenwerking is er altijd ruimte voor persoonlijk contact. Heb je vragen/ ideëen met betrekking tot je campagnes? Dan kan je altijd snel contact met mij opnemen. Ik denk altijd met je mee en geef persoonlijk advies vanuit mijn eigen ervaring op het gebied van verschillende soorten branches

strategische aanpak

Ieder bedrijf heeft een andere strategie nodig. Er is geen one size fits all. We kijken samen naar welke strategie het beste past binnen jouw vakgebied. Het is altijd verstandig om te testen met verschillende doelgroepen en beeldmateriaal. Zo kunnen we vergelijken en optimaliseren naar het beste resultaat.

technische ondersteuning

Als je start met adverteren dan is het heel erg belangrijk dat jouw advertentieaccount goed staat ingesteld in de Facebook Business Manager. Alleen op die manier behaal je optimaal resultaat (lees: instellen van je pixel, API conversions, aangepaste conversies). Voor we starten met de samenwerking is er dus de mogelijkheid dat ik jouw account adverteer-proof maak, zodat je zeker weet dat alle instellingen goed staan.  

De voordelen van adverteren…

→ Je kunt een enorme specifieke doelgroep bereiken door middel van advertenties op Instagram en Facebook. 

→ Je kunt je mailinglijst flink laten groeien doordat je contactgegevens verzameld.

→ Je bent zichtbaar zonder dat je 24/7 online hoeft te zijn.

→ Je kunt je advertenties makkelijk aanpassen t.o.v. offline adverteren.

→ Het is goedkoop. Je kunt al adverteren vanaf €1 per dag.

→ Je weet precies wat het jou oplevert, omdat de resultaten worden bijgehouden (meten = weten).

→  Je hebt veel meer controle over het proces die jouw ideale klant doorloopt.

→  Je kunt de voorkeur van jouw doelgroep ontdekken.

Wil jij 1 op 1 aan de slag gaan met jouw advertenties?

Wat kan je verwachten?

Dit is hoe het werkt:

In totaal kan je 3 sessies tegelijkertijd aanschaffen waarin ik jou 1 op 1 ondersteun op het gebied van adverteren op Facebook en Instagram. De sessies zullen plaatsvinden via zoom en duren +/- 45 minuten per sessie. Tijdens de sessies houden we ons met het volgende bezig:

→ Campagnes maken en/of optimaliseren.

→ Doelgroepen instellen die we willen bereiken met jouw advertenties.

→ Ik adviseer jou op basis van het maken van beeldmateriaal voor je advertenties en het schrijven van passende teksten. 

→ Het bepalen van een advertising strategie die het beste bij jou past (denk aan: doelstelling kiezen, welk aanbod etc.)

Tussen de sessies door mag je mij altijd whatsappen/ mailen als je vragen hebt en/ of feedback wil op beeldmateriaal, instellingen, teksten.

Voorbeelden van resultaten

Persoonlijk verdien ik iedere maand een standaard extra inkomen dankzij mijn advertenties en met voormalige klanten hebben we deze resultaten behaald:

Voorbeeld A: een klant die die adverteerde met haar product van 22 euro. Deze hebben we door advertenties 29 keer weten te verkopen met een campagne budget van 51 euro. Zij betaalde dus iets minder dan 2 euro per aankoop. Dit betekent een winst van € 587. 

Voorbeeld B: een klant waarin we een retargeting advertentie zette op mensen die al ooit eerder interesse hadden getoond in dit product (dus al eerder op de landingspagina van het product waren geweest). Dit was een product van een paar honderd euro. We verkochten dit product 14 keer met een budget van 222 euro. In totaal was dit een omzet van meer dan € 8.000

Online marketing coach

Wie is Tara?

Als Online marketing coach en advertising expert help ik vrouwelijke ondernemers om te schalen door middel van slimme marketingflows & advertenties voor meer sales uit hun online zichtbaarheid. 

Door mijn diensten help ik jou om online de doelgroep te bereiken die bij jou past, zodat je meer klanten haalt uit jouw online kanalen. In tegenstelling tot andere marketingcoaches ben ik gespecialiseerd in Instagram en weet ik dat dit platform als vrouwelijke ondernemer heel interessant is om in te zetten voor jouw bedrijf. 100% van mijn klanten haal ik uit Instagram!

Ook is Instagram een enorm geschikt platform om op te adverteren als ondernemer. Wil jij ook sneller groeien door middel van advertenties in te zetten voor jouw bedrijf? Dan zijn deze 1 op 1 advertising sessies voor jou geschikt!

 

faq

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

1 sessie = €150

2 sessies = €230

3 sessies = €300

*Heb je extra hulp nodig bij het instellen van je Facebook Business Manager? Dan kan ik dit voor je doen voor slechts 80 euro extra

Hoe zit zo'n 1 op 1 advertising coaching eruit?

Voorafgaand aan de sessies plannen we een kennismaking in om in kaart te brengen wat jouw doelen zijn met betrekking tot adverteren en maken we een plan van aanpak. 

De sessies kunnen er als volgt uitzien:

Sessie 1 – advertentie strategie maken
Sessie 2 – advertenties aanzetten
Sessie 3 – advertenties optimaliseren

Hoeveel sessies zijn voor mij geschikt om af te nemen?

Stel je hebt nog nooit geadverteerd en je hebt ook nog geen advertentieaccount, dan zou ik je zeker aanraden om meer dan één sessie aan te schaffen en ook je Facebook Business Manager door mij te laten installeren, zodat je zeker weet dat alles goed staat.

Wil je dat ik gewoon even meekijk om je campagnes te optimaliseren? Dan heb je aan één sessie genoeg.

Begin je net met adverteren en heb je nog geen strategie? Dan zou ik je ook aanraden om meerdere sessies aan te schaffen.

Ik woon niet in Nederland, kan ik een aangepaste factuur krijgen?

Jazeker! Als je jouw btw-nummer invult bij de check-out dan krijg je automatisch een aangepaste factuur.

FOTOGRAFIE DOOR:    ANOUK MARTENS    &   EVA BOURS